Ma keszultek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de France
Indította
ors
, 2004. július 03. 15:33
Írta 2007. július 08. - 19:31
Írta 2007. július 03. - 16:43
Ne felejtsetek el magyar zászlót vinni és lengetni a kamerába.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 03. - 16:14
szevasztok tour meglesõk,
idén mi is kinézünk a tourra 3 szakaszra. ez a három sajnos nem a 3 legjobb hegyiszakasz az alpokban, csak azok közül az egyik. különbözõ elfoglaltságok miatt nem tudunk az ideális idõben menni hogy mindhárom alpokszakaszt megnézzük. De már akkora az elhatározás, és a veresenynézési vágy, hogy ilyen, nem tökéletes körülményekkel is kinézünk. Tehát a terv a következõ:
júli 16.(touron pihenõnap) indulás hajnalfelé
júli 17. (utolsó alpok szakasz) már a hegyenvagyunk, örjöngünk, bringázunk jólérezzük magunkat
júli 18-19 jobb hiján megnézzük azt a két sík szakaszt Marseille környékén + tekerések amennyi belefér, amenyi ínyünkre lesz...
és utána indulás vissza de beiktatunk
júli 20-21-22. horvátországot. bringázás, nyaralás, ahogy kiadja
van 3 szabad hely a kisbuszban ha valakit ezekkel a feltételekkel érdekelne egy igazán laza, bulizós, fiatalos:) tourtúra akkor jelezz eszívesen várjuk.
idén mi is kinézünk a tourra 3 szakaszra. ez a három sajnos nem a 3 legjobb hegyiszakasz az alpokban, csak azok közül az egyik. különbözõ elfoglaltságok miatt nem tudunk az ideális idõben menni hogy mindhárom alpokszakaszt megnézzük. De már akkora az elhatározás, és a veresenynézési vágy, hogy ilyen, nem tökéletes körülményekkel is kinézünk. Tehát a terv a következõ:
júli 16.(touron pihenõnap) indulás hajnalfelé
júli 17. (utolsó alpok szakasz) már a hegyenvagyunk, örjöngünk, bringázunk jólérezzük magunkat
júli 18-19 jobb hiján megnézzük azt a két sík szakaszt Marseille környékén + tekerések amennyi belefér, amenyi ínyünkre lesz...
és utána indulás vissza de beiktatunk
júli 20-21-22. horvátországot. bringázás, nyaralás, ahogy kiadja
van 3 szabad hely a kisbuszban ha valakit ezekkel a feltételekkel érdekelne egy igazán laza, bulizós, fiatalos:) tourtúra akkor jelezz eszívesen várjuk.
Írta 2007. június 19. - 19:11
Tisztelt Tour rajongók!
Ajánlatom továbbra is áll. Személyautómmal kimehetnénk. Kényelmesen három személy fér el, biciklivel, így még két lelkes rajongó kellene.
Az Alpok hegyi szakaszait néznénk , közben feltekernénk a hegyekre is.
Alacsony költségvetésüre tervezem, sátrazással. Az üzemanyag ami sok, 3 személynek durván 15,20 e ft.
Ajánlatom továbbra is áll. Személyautómmal kimehetnénk. Kényelmesen három személy fér el, biciklivel, így még két lelkes rajongó kellene.
Az Alpok hegyi szakaszait néznénk , közben feltekernénk a hegyekre is.
Alacsony költségvetésüre tervezem, sátrazással. Az üzemanyag ami sok, 3 személynek durván 15,20 e ft.
Írta 2007. május 15. - 10:48
Szia!Hello!
Mikor mentek a Girora ?
Csatlakozhatnék ?
Németországban leszek 12 napot és pont azon a két napon lesz szabadidõm, amikor a Giro egészen feljön az osztrákokig. Onnan fogok leugrani...
Írta 2007. május 15. - 09:09
Írta 2007. május 14. - 20:55
Ezt szomorúan hallom.
Ha maradt még 2-3 lelkes vállakozó, mehetnénk saját személyautómmal is.
Ha maradt még 2-3 lelkes vállakozó, mehetnénk saját személyautómmal is.
Írta 2007. május 14. - 12:19
Írta 2007. május 10. - 20:37
Üdv mindenkinek
Engem is érdekel a dolog, már tervezem pár éve, de soha nem jött össze. Nem volt elég elszánt ember hozzá.
Engem is érdekel a dolog, már tervezem pár éve, de soha nem jött össze. Nem volt elég elszánt ember hozzá.
Írta 2007. január 17. - 11:22
Nekem 1 évben elég 1 
Ezt is be kell adnom a sielés meg a nyaralás mellé! Ja és tavasszal autócsere, szóval...
Ezt is be kell adnom a sielés meg a nyaralás mellé! Ja és tavasszal autócsere, szóval...
Írta 2007. január 16. - 12:52
Max 60 lesz kajával, szállással, utazással. Csak az önköltségi ár van 0 haszon.Ha valóban 100 000 HUF alatt kijön, akkor mindenképen érdekel a dolog!
Más. Most néztem a Girot, nem semmi lesz! Eszméletlen mennyiségû bõven 2000m feletti heggyel, 20% feletti emelkedõkkel. Azt is meg kéne kukkantani...
Írta 2007. január 15. - 22:32
Én is! Én is!
Ha valóban 100 000 HUF alatt kijön, akkor mindenképen érdekel a dolog!
Csináljuk meg!
Ha valóban 100 000 HUF alatt kijön, akkor mindenképen érdekel a dolog!
Csináljuk meg!
Írta 2007. január 15. - 17:49
Sikerülni fog megszervezni, ha leszünk elegen. Nekem nincs idõm a weblap készítéshez és nem is nagyon értek hozzá, ha gondolod csináld.
Írta 2007. január 15. - 15:19
Ha sikerülne meszervezni mennék én is. Csinálni kellene a túrának egy weblapot friss infókkal, jelentkezési lehetõséggel, stb. Tárhelyem van és az oldalt is meg tudom csinálni ingyért! :clap:
Írta 2007. január 12. - 11:41
Bocs, de valamiért nem vettem észre eddig a hozzászólásodat:zawstydzo! Általában a 2-esen kifelé Dunakeszi-Vác-Kismaros-Királyrét attól függ mennyi idõm van. Van hogy csak Vác oda-vissza, de ha sok az idõm átkompozok a Pilisi aszfaltos erdei emelkedõkre, Dobogókõre, stb.Voti te merre szoktál tekerni?
Megyünk majd jövõre is, ha minden igaz. Addigra gyerek is nagyobb lesz, utánfutóval felhúzhatod az alpokban
Írta 2007. január 12. - 10:03
gabriel!
Mennyiböl tud kijönni egy ilyen túra?
Az árak menü nem müködött!
Üdv
Mennyiböl tud kijönni egy ilyen túra?
Az árak menü nem müködött!
Üdv
Írta 2007. január 12. - 00:44
Én meg 2004-ben tekertem végig szinte az összes Tour emelkedõt (Iseran, Izoard, vars, Agnel, Bonette, Galibier, Alpe d'Huez, Cormet Roseland, La Plagne, stb...) az Alpokban, errõl itt lehet olvasni, képeket is nézni.
http://www.gyorgyiga...A_osszefogl.php
Giro emelkedõk is megvoltak...
A profik annyira nem érdekeltek, de a feeling, táj, emelkedõk, az király !
Fr Alpok klassz !
http://www.gyorgyiga...osszes_hago.php
Itt pedig az Alpok 87 db 2000 feletti emelkedõját találhatjátok meg linken - amiken jártam bringával. Túraleírás és képek !
vannak 2000m alattiak is.
Tour hegyi szakaszok:
http://www.climbbybike.com
Idén sztem már csak egy 6-7 napos túra lesz.... de az ismét emelkedõben gazdag. :-)
http://www.gyorgyiga...A_osszefogl.php
Giro emelkedõk is megvoltak...
A profik annyira nem érdekeltek, de a feeling, táj, emelkedõk, az király !
Fr Alpok klassz !
http://www.gyorgyiga...osszes_hago.php
Itt pedig az Alpok 87 db 2000 feletti emelkedõját találhatjátok meg linken - amiken jártam bringával. Túraleírás és képek !
vannak 2000m alattiak is.
Tour hegyi szakaszok:
http://www.climbbybike.com
Idén sztem már csak egy 6-7 napos túra lesz.... de az ismét emelkedõben gazdag. :-)
Írta 2006. december 12. - 11:40
Én is ezen töröm a fejemet, már hosszú ideje...jó lenne kimenni a Tourra. Az eddigi hozzászólásokból elég naívnak tûnik az elképzelésem, miszerint három nap(két éjszaka) elég lenne egy szakasz megtekintéséhez. Ilyen rövid idõre nem éri meg ugye?
Mondja már valaki, hogy igazam van...legalább a lelkiismeretem ne bántson. Kisfiam nyáron lesz 15-18 hónapos, ezért nem hagynám hosszú idõre magára a családot. szóval elég kilátástalan.
Voti te merre szoktál tekerni?
Mondja már valaki, hogy igazam van...legalább a lelkiismeretem ne bántson. Kisfiam nyáron lesz 15-18 hónapos, ezért nem hagynám hosszú idõre magára a családot. szóval elég kilátástalan.
Voti te merre szoktál tekerni?
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!
Forzza Basso!
Írta 2006. december 12. - 11:31
Autóval lehet de bringával kizártnak tartom, hogy több mint 24 órával elõtte lezárnák.Pihenõ napon le van zárva a másnapi szakasz útvonala?
Írta 2006. december 12. - 07:37
Sziasztok!
Remélem összejön a dolog mert nagyon
nem szeretnék kimaradni ebböl!!!
A többit, amiröl meg itt irtok meglátjuk a
helyszínen! Elöre nem hiszem, hogy bárki is
meg tudja mondani mi lesz kint!!
De ha ki sem megyünk mi sem fogjuk megtudni
az biztos!!
Üdv
Remélem összejön a dolog mert nagyon
nem szeretnék kimaradni ebböl!!!