VOTI: utlezaras infot csak a helyszinen talalsz, en felturtam a fel netet elotte, de hiaba:(
Igen vettemm az adást elsõre is, és én is úgy gondoltam, hogy majd ott a helyszinen meglessük. Köszi!
A Tv-ben nézni sokkal jobb, mint egy nappal korábban kimenni, azért, hogy iszonyú tömegben 5-10 percet lássál az egész versenybõl
A Giroból max 2 perc suhanást láttam bõrig ázva idén a helyszinen, mégis felejthetetlen élményeket szereztem:
- feltekertem a Passo delle Erbe-re szakadó hóesésben, ahová végül mégsem jöttek fel a profik. Elmodhatom magamról, hogy én oda is felmentem ahová õk nem

- A hegyen végig nagy nevek voltak felfestve az aszfaltra, ilyen úton sem tekertem még!
- Láttam az ördögöt, még valamit be is szólt nekem mikor eltekertem mellette!
- Itthon visszanézve a versenyt láttam magunkat az út mellett szurkolni!
- Egy csomó erekjét gyûjtöttem pl. egy irányjelzõ táblát is leszedtem onnan ahová a rossz idõ miatt nem jöttek fel!
- Életemben elõször jutottam saját erõbõl 2000m fõlé bringával!
Pedig ez "csak" a Giro volt és tényleg egy rohanás volt az egész éjjel mentünk, gyors tekerés, verseny nézés, és éjjel rohanás haza. Itt a Touron lesz két nap amikor nyugodtan meg tudom nézni a befutót is nem kell sehová sietni, remélem a pihenõ napon is sikerül megfigyelni mivel töltik az idõt, talán pár autogrammot szerezni...
Aztán ha elmennek még marad négy nap tekerni. Nem hiszem, hogy a legmeredekebb hegyi utakon nagy szabadságos forgalom lenne, de ha mégis az sem fog zavarni. Élvezni fogom tudom.
Persze nem akarok senkit rábeszélni, nekem az egészbõl annyi hasznom lenne, hogy nem kellene egyedül bicajoznom hanem pár fórumtárssal közösen. Ha nem leszünk annyian, hogy a legkisebb busz kifizetõdjön, sajnos marad a személyautó és egyedül fogok tekerni. De tudom, hogy jól fogom érezni magam

!