Mit takar a felújítás: állítólag megperselyezték , olajcsere, tisztítás, rugócsere. ez került 20 rugóba. de ha megfogom úgy érzem a mintha a jobb szár lötyögne. Azért nem õk rakták bele mert csak a telót vittem oda
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2004. április 01. - 18:44
Írta 2004. április 01. - 18:28
Október óta csak nem kopott szét, mondjuk Zoggie szal kitudja... ;D Le fogom cserélni majd. Köfke!
Írta 2004. április 01. - 18:26
sirus. menj boltba(nem ilyen sufnituning helyre) és ott megmondják neked mi a baja. de sztem ne a bigbike-be vidd, mert ott hajléamosak lesznek az elfogultságra. vidd máshova, kérdezd meg mi ez? ha a telo, akkor vidd oda a bigbike-be, és reklamálj....
eric: én nemtudom évente eddig 2 kácsét törtem szét, szal lyen bajom sose volt, h elkopott volna. de ha kotyog, és már csak szorul, akkor minden bizonnyal széjjel kopott az also csésze/a golyok/ a telóra feltett alsó gyürü.
ha ez van, érdemes venni egy uj csapit /sztem/.
én legalábbis megtenném, mert utálom a kotyogo alkatérszeket.
eric: én nemtudom évente eddig 2 kácsét törtem szét, szal lyen bajom sose volt, h elkopott volna. de ha kotyog, és már csak szorul, akkor minden bizonnyal széjjel kopott az also csésze/a golyok/ a telóra feltett alsó gyürü.
ha ez van, érdemes venni egy uj csapit /sztem/.
én legalábbis megtenném, mert utálom a kotyogo alkatérszeket.
Írta 2004. április 01. - 18:21
thez: én múltkor megcsináltam ezt az alsó csészénél, mintha ott kotyogott volna valamennyire. Meghúzni már nemtudom jobban a csapágyat mert csak szorulni fog az egész. Van vmi tipped, v kuka/csereérett a dolog?
Írta 2004. április 01. - 18:19
Ha meg nem, akkor menj orvoshoz :-X
És szerintem egyértelmû, hogy a BigBike ba vidd, ha ott újitották és ergo reklamálj, de addig finoman, amig aztse tudod mi a baja... :
És szerintem egyértelmû, hogy a BigBike ba vidd, ha ott újitották és ergo reklamálj, de addig finoman, amig aztse tudod mi a baja... :
Írta 2004. április 01. - 18:13
mit takar a felújítás? és az az arc nem ért hozzá, amelyik a hedlokkot kérte.. azt a helyet el is felejtheted.
de mondom h tapogasd meg, elore hatra lokdosd a masinát, érezni fogod h hol lötyög...
de mondom h tapogasd meg, elore hatra lokdosd a masinát, érezni fogod h hol lötyög...
Írta 2004. április 01. - 18:12
ha már ennyit fizettél a felújításért akkor miért nem õk rakták a bringába a villát?
Írta 2004. április 01. - 17:59
Amúgy rendes fazon meg a munkát télleg rendesen megcsinálja csak k*rva drága nála az alkatrész. de a kotyogó telót meg lehet javíttatni nem. amennyiben kotyog de akkor meg*aszom a bigbikeot mert 20 at fizettem a felújításért!!!!!!!!!!!!!
Írta 2004. április 01. - 17:55
sirus.
te hiszel neki?
vidd az EGÉSZ bicot SZERELOHOZ. nem ilyen mágushoz, aki kezratettel dolgozik...
ott megmondjak.
mellessleg fogd meg a becsuszot ahol bemegy a kulsoszarba, huzd be a féket, és taszigáld elore hátra a bicot. ha lotyog, ott kotyog. ha nem, akkor játszdd el uganyzet a kormánycsapággyal(alul)
és NEM kell hedlokk ahhoz h ezt megállapitsad, hisz ott a kormos dio, az is UGYANUGY megtartja a villát(csak kitörés esetén kellemetlenebb)
szal ne vedd meg, hanem vidd el a bicot a bigbike-ba vagy akárhova, de RENDES botlba..
és milyen már h megvetet veled egy alkatreszt, és csak azzal tudja meghergelni.
villáskulcsot nem vetetett veled? mert gondolom az sincs neki....
te hiszel neki?
vidd az EGÉSZ bicot SZERELOHOZ. nem ilyen mágushoz, aki kezratettel dolgozik...
ott megmondjak.
mellessleg fogd meg a becsuszot ahol bemegy a kulsoszarba, huzd be a féket, és taszigáld elore hátra a bicot. ha lotyog, ott kotyog. ha nem, akkor játszdd el uganyzet a kormánycsapággyal(alul)
és NEM kell hedlokk ahhoz h ezt megállapitsad, hisz ott a kormos dio, az is UGYANUGY megtartja a villát(csak kitörés esetén kellemetlenebb)
szal ne vedd meg, hanem vidd el a bicot a bigbike-ba vagy akárhova, de RENDES botlba..
és milyen már h megvetet veled egy alkatreszt, és csak azzal tudja meghergelni.
villáskulcsot nem vetetett veled? mert gondolom az sincs neki....
Írta 2004. április 01. - 17:53
Na teló télleg 2 hete lett felújítva ezért vagyok ideges!!! mert most vmi nem kóser.
Na kormánycsapágy rögzító mûködési elve:
ez egy hosszú csavarszerú vmi aminek a két végén van két bumszli.
az egyik a teló nyakának a végébe kell a másik a stucni segítségével megtartja a kormány csapágyat hogy nem mozduljon el. (leszorítja a stucnit)
ha nem akkor javíts ki
ja és a kormánycsapágy rendesen van összerakva!
Na kormánycsapágy rögzító mûködési elve:
ez egy hosszú csavarszerú vmi aminek a két végén van két bumszli.
az egyik a teló nyakának a végébe kell a másik a stucni segítségével megtartja a kormány csapágyat hogy nem mozduljon el. (leszorítja a stucnit)
ha nem akkor javíts ki
ja és a kormánycsapágy rendesen van összerakva!
Írta 2004. április 01. - 17:40
srác
meg kéne érteni hogy mi a headlock szerepe a kerékpáron illetve hogyan kell beállítani egy ahead rendszerû kormánycsapágyat.
ráadásul nem kéne frissen felújítottként hírdetned azt a villát amirõl még azt sem tudod hogy kotyog-e vagy sem.
de ez csak egy tanács
meg kéne érteni hogy mi a headlock szerepe a kerékpáron illetve hogyan kell beállítani egy ahead rendszerû kormánycsapágyat.
ráadásul nem kéne frissen felújítottként hírdetned azt a villát amirõl még azt sem tudod hogy kotyog-e vagy sem.
de ez csak egy tanács
Írta 2004. április 01. - 17:30
Na de épp ez a baj!!!! nemtudom hogy kotyog vagy csak lötyög a HeadLock hiánya miatt. Szerelõ bácsi azt mondta vegyek egy headlockot addig nem tud vele mit kezdeni.
megfogadom tanácsát és holnap veszek headlockot.azt majd meglátjuk remélem télleg csak ez a baj :-[
ááá ennél a szerelõnél én nem veszek semmit!!!
elmegyek Big Bike ba azt majd ott. Levágatom meg
Headlockot veszek
ûû most néztem meg mali.hu-n "1db Acor kormánycsapágy biztosító kemény 1100FT"
megfogadom tanácsát és holnap veszek headlockot.azt majd meglátjuk remélem télleg csak ez a baj :-[
ááá ennél a szerelõnél én nem veszek semmit!!!
elmegyek Big Bike ba azt majd ott. Levágatom meg
Headlockot veszek
ûû most néztem meg mali.hu-n "1db Acor kormánycsapágy biztosító kemény 1100FT"
Írta 2004. április 01. - 17:28
nem attol kotyog.
az vagy attol h nincs meghuzva a csapi, vagy az h el van kopva
vagy egy SZAR a villa, és már az is elkopott kikotyogosodott....
ezt a szerelot meg keruld el... ilyenektol mentsen az ég. biztos kell neki a 3ezer pénzed, és ad cserébe egy 100 ft-os hedlokot....
az vagy attol h nincs meghuzva a csapi, vagy az h el van kopva
vagy egy SZAR a villa, és már az is elkopott kikotyogosodott....
ezt a szerelot meg keruld el... ilyenektol mentsen az ég. biztos kell neki a 3ezer pénzed, és ad cserébe egy 100 ft-os hedlokot....
Írta 2004. április 01. - 17:24
Írta 2004. április 01. - 17:20
Elvittem szerelõhöz és azt mondta lehet hogy azért lötyög mert nincs benne Headlock. Hát 3000 FT körül van egy headlock ennyit megér . 1 próba. De az lenne a legjobb ha az a srác akinek ma írtam elcserélné velem a Black Elitjét a Psyloért és a Judy ért. 1 teló 2 ért sztem ha van esze elcseréli. 60 ért adja az Elitet a 2 teló kb 70et ér.û
Tegnap jelentkezett 1 vevõ de nem képes nyilatkozni hogy mit akar. Télleg nem kell a hirdetésban szereplõ összes cucc 80ért????megér annyit nem átverés
Tegnap jelentkezett 1 vevõ de nem képes nyilatkozni hogy mit akar. Télleg nem kell a hirdetésban szereplõ összes cucc 80ért????megér annyit nem átverés
Írta 2004. április 01. - 17:13
mégsem adod el?
a villa vállának aljától a stucni tetjéig.
de hedlokk csak egy méretben van(a legtobb legalabbis) kellokeppen hosszura hagyva, megveszed, beteszed, a felesleges menetet meg levagod.
a villa vállának aljától a stucni tetjéig.
de hedlokk csak egy méretben van(a legtobb legalabbis) kellokeppen hosszura hagyva, megveszed, beteszed, a felesleges menetet meg levagod.
Írta 2004. április 01. - 17:07
Ahhoz hogy vegyek egy Head Lock ot miket kell lemérnem???? 1/1.8 Psylo hoz kéne headlock
Írta 2004. április 01. - 14:41
GGX: a kersett truvativ kormány (XR vagy XC) a legolcsóbb kategória a kínálatban. A www.truvativ.com-on mindent megtalálsz.
Írta 2004. március 31. - 20:06
A "Hogyan dobjuk fel a szürke szerelõs hétköznapokat" c. epizódunkat látták ;D
Írta 2004. március 31. - 19:59
és ha már rátapostál a kormány két végére, megpörgeted az elsõ kereket és lehet hogy még élvezni is fogod a bringa szerelést. ;D ;D ;D