És miért tetted be ide?
Kormányszár adapter. Így ne használjuk!
És miért tetted be ide?
A sebesség mindent megold.
;1072307']Köszönöm az infót !
Elvileg ezeket tudja:
■Made of lightweight 3k carbon weave
■Intended for XC and trail bike applications
■Low 19mm rise keeps the front end low with long travel forks
■685mm (27") width is perfect for trail bikes
■Lightweight at 167g
■Reinforced and textured clamping area
■Bar end compatible with reinforced brake clamp area
Ha 3 évig kibírja nálam, akkor már örülök. Bár kicsit tartok tõle, mégiscsak egy mûanyag. Teljes menetszerelésben 80- 86 kg lehetek ( éppen aktuális testsúlytól függõen) , ez még azért lehet befolyásolhatja az élettartamot.
Errõl mi a véleményetek? Úgy ollóztam ki egy weboldalról:
"A másik beállítás a kormány hajlítási ívében történt. Minden montis, "egyenes" kormánynak van egy hajlítása, na, ha a hajlítás íve pontosan a mellkasod felé néz, akkor hihetetlen stabilitást érzel a lefelékben, persze elsõre nagyon furcsa volt nekem is, mert érzékenyebb a kormány minden mozdulatodra, de komolyan!! Ezzel elszórakoztam egy csomó idõt, mire beállítottam, de megéri."
KOTYOG A FEJCSAPÁGYAM 1-2mm-t!!!!!!!!!Mit lehet ezzel a problémával kezdeni?
Lehet hogy nem ebbe a vázba való?(Merida AM-800)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Valamelyik másik témában (túra) egy rajongója már megírta, hogy kb 4-5.
Hány év alatt jött össze 100ezer km?
Valamelyik másik témában (túra) egy rajongója már megírta, hogy kb 4-5.Nem jött válasz, pedig én is kiváncsi lettem volna!
én a Syntacet választanám (ha az ár nem játszik szerepet)
Amugy már kb. 1 éve, hogy bezuhantam kö lépcsökön és azóta kapott egy kb. 4 centis mély kaparást a karbon kormány (fékkat stucni között)
lehet én is körülnézek a Syntacéknál
Hány év alatt jött össze 100ezer km?
zscs: Ha elfogadsz egy ajánlást akkor nálam EZ a befutó, én is ilyet használok 1,5cm emeléssel, szeretem nagyon, súlyban sem veszés és mivel extrémebb igénybevételre van tervezve nem lesz egy gyenge darab....árban kifejezetten bajnok szerintem