oh thx, 4200 volt ridebike liciten...
igazából az nem tiszta, hogy hogy kerül oda a zsír a golyókhoz, mert belül nem láttam semmilyen rést...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Started by
bigtom
, 2002. July 25. 10:51
Posted 2004. June 08. - 22:00

Posted 2004. June 08. - 21:48

grat vettel egy isten fejcsapit!
injkecios tuvel benyom kis golyo zsiroz
nem fontos benyomni sem, a zsir is betudja nyomni altalaban.
injkecios tuvel benyom kis golyo zsiroz
nem fontos benyomni sem, a zsir is betudja nyomni altalaban.
Posted 2004. June 08. - 21:44

tudja valaki esetleg, hogy gyakorlatban hogyan mûködik a WTB-nek ez a grease guard rendszere, mert szerváltam egy ilyen fejcsapit, és akárhogy nézegettem, nemnagyon jöttem rá a mûködésére...
http://www.wtb.com/headsets.html
http://www.wtb.com/headsets.html
Posted 2004. May 21. - 09:41

Regi versenyt szeretnek fitness bringava alakitani, es ez valoszinuleg stucni cseret von maga utan.
A villa gondolom 1" os, valszeg menetes fejcsapagyas, a stucnik amik montisak azok meg 1 1/8 as ahedesek.
Regesreg lattam vmi atalakitot. Van meg ilyen? /amit betekerek a villanyaba, es felul egy vastagabb kilog/
Ez mennyire jo megoldas? Vagy keressek inkabb vmi belevalo stucnit? A T#&@CO bringakba is olyan lehet
A villa gondolom 1" os, valszeg menetes fejcsapagyas, a stucnik amik montisak azok meg 1 1/8 as ahedesek.
Regesreg lattam vmi atalakitot. Van meg ilyen? /amit betekerek a villanyaba, es felul egy vastagabb kilog/
Ez mennyire jo megoldas? Vagy keressek inkabb vmi belevalo stucnit? A T#&@CO bringakba is olyan lehet

Posted 2004. May 11. - 00:06

Köszi, de az sajna messze van. Majd ha valami más elintéznivalóm is lesz Pesten, megnézem. Valamelyik nap beugrok a közeli üzletbe és szétnézek ot, hátha adódik valami.

Posted 2004. May 10. - 18:47

Alex
Nézz be a a Marathon-ba (8.ker - Peterdy utca) ott asszem van választék.. legalábbis régen náluk volt több féle is
Nézz be a a Marathon-ba (8.ker - Peterdy utca) ott asszem van választék.. legalábbis régen náluk volt több féle is
Posted 2004. May 10. - 18:39

Posted 2004. May 10. - 17:10

Trekking bringába keresek(A-heados) ipari kormány csapágyat, használtan érdekellne jobban.Milyen típusokat ajánllotok?Vagy nekem jók lesznek az olcsóbbak?-mi számít olcsónak e téren?max 5-6 ezerre gondoltam, lehet ennyiért kapni?
Posted 2004. May 10. - 00:52

Magyarországon nem találtam nyomát KORE stucninak, az amcsi site szerint pedig 200g a legönyebb darab. Valamelyeik nap majd benézek a boltba ahová járni szoktam és megkérdem mi a helyzet.

Posted 2004. May 09. - 09:12

Alex:
Nézz szét a KORE-ok között...bár nemtom mostanában mennyire lehet kapni,ill ha lehet milyen a választék.. de ha szerencséd van találsz olyat ami 1.ezüst szinû
2.a könnyebbik fajta..ami tényleg elég kis súlyú-és baromi erõs..
(ahoz képest hogy milyen brutál 1 darab,és tényleg örök életû,nem volt olyan vészes az ára régebben sem... olyan 10k körül volt,ha jól emlékszem)
Nézz szét a KORE-ok között...bár nemtom mostanában mennyire lehet kapni,ill ha lehet milyen a választék.. de ha szerencséd van találsz olyat ami 1.ezüst szinû
2.a könnyebbik fajta..ami tényleg elég kis súlyú-és baromi erõs..
(ahoz képest hogy milyen brutál 1 darab,és tényleg örök életû,nem volt olyan vészes az ára régebben sem... olyan 10k körül volt,ha jól emlékszem)
Posted 2004. May 05. - 21:45

Köszi, írtam a srácnak aki árulja. Igen én is úgy tudom hogy csak feketében van, de ez tetszik annak ellenére hogy fekete
Jól néz ki a kis színes logó, ilyen van a nyergemen is, passzolna hozzá!

Jól néz ki a kis színes logó, ilyen van a nyergemen is, passzolna hozzá!

Posted 2004. May 05. - 19:57

Posted 2004. May 05. - 19:47

Én Truvativ Team-et vettem, ez 7200-ba kerül és sztem nagyon frankó. A villanyakon egy 6-os imbusszal lehet rögzíteni, a kormányt rögzítõ 4db csavart pedig 4-es imbusszal tudod meghúzni. Nekem feketében van, de a honlapon láttam polírozott változatban is.
Van az apróban egy WCS, nézd meg!
Van az apróban egy WCS, nézd meg!
Posted 2004. May 05. - 19:25

Valaki tudna mondani oly stucnit CC-re, maratonra ami jó minõségû, könnyû és van ezüst színben? Ja és ára ne verdesse az eget!
Max 15-20e. A Richey WCS tetszik, csak sajnos kevéssé ezüst színû, de ha nincs jobb még lehet hogy az lesz belõle.

Posted 2004. May 05. - 12:27

Köszönöm a segítséget!
Ma este kipróbálom a kalapálós módszert. Egyszer vettem egy gumikalapácsot, fogalmam sincs miért. De most úgy tûnik mégis tudom használni valamire.
Ma este kipróbálom a kalapálós módszert. Egyszer vettem egy gumikalapácsot, fogalmam sincs miért. De most úgy tûnik mégis tudom használni valamire.

Posted 2004. May 04. - 11:26

Amennyiben az 1 coll-os rendszerre gondolsz: kitekered a csavart vagy 1 centire, aztán ráteszel egy falapot és kalapáccsal ráversz egyet. Innen már kijön, és lehet hogy be sincs rohadva...
lor meg persze hogy megelõz... :-*
lor meg persze hogy megelõz... :-*
Posted 2004. May 04. - 11:12

a csavart ne szbad teljesen kiszedni.
kicsit kicsavarod es egy kalapaccsal finoman utogeted, hogy a dio megmozduljon.
plusz egy kis rozsdaoldo vagy egyeb lazito spéj is jol johet.
a stucnit sem art ha ovatosan korbe utogeted.
igy hatha meglazul.
udv
kicsit kicsavarod es egy kalapaccsal finoman utogeted, hogy a dio megmozduljon.
plusz egy kis rozsdaoldo vagy egyeb lazito spéj is jol johet.
a stucnit sem art ha ovatosan korbe utogeted.
igy hatha meglazul.
udv
Posted 2004. May 04. - 10:58

Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy kell kiszedni egy berohadt stucnit? A hagyományosat (nem tudom hogy hívják), aminél egyben van a stucni a villába benyúló résszel. Az enyémnek a tetején van egy imbusz csavar, de hiába tekerem ki meg sem moccan. Izomból sem tudom kirángatni.
Elõre is köszi a segítséget, és bocsi ha már volt ilyen hozzászólás!
Meg tudná valaki mondani, hogy kell kiszedni egy berohadt stucnit? A hagyományosat (nem tudom hogy hívják), aminél egyben van a stucni a villába benyúló résszel. Az enyémnek a tetején van egy imbusz csavar, de hiába tekerem ki meg sem moccan. Izomból sem tudom kirángatni.
Elõre is köszi a segítséget, és bocsi ha már volt ilyen hozzászólás!
Posted 2004. May 03. - 20:19

Posted 2004. May 03. - 11:51

a 2014-es alu milyen fán terem?
csakmert nézegettem a B+ 146g-os cc-kormányát, ami ebbõl az anyagból van, és papírhoz hasonlítanám a csõ vastagságát, szal kb mennyit bírhat ennek ellenére?
csakmert nézegettem a B+ 146g-os cc-kormányát, ami ebbõl az anyagból van, és papírhoz hasonlítanám a csõ vastagságát, szal kb mennyit bírhat ennek ellenére?