Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Heló
Tudnátok segíteni, most cseréltem elõször stucnit a-head -es csapágyú bringában, és egy kicsit kotyog a villa. Van ennek valami trükkje, csak a stucni tartja a csapágyat a hején?
Kõsz

razo

razo

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!

Rákerestem, de nem találtam semmit arról, hogy létezik-e 25.4-es kormányhoz való betét vagy adapter, amivel 31.8-as befogójú stucniba is beilleszthetõ. Vagy egyszerûbb esztergáltatni egy ilyet?

Köszi!

DCSHOECOUSA

DCSHOECOUSA

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hello! Segítség kéne kihúztam a villanyakat a fejcsõböl(BMXem van) és lerepült az összes gyürü ami rajta volt.Persze nem tudom melyiket hova rakjam vissza...
Tudom igazán nagy hülyeség volt leszedni de ez van... Légyszi segítsetek!!!!

Köszi

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Na a stucnihoz még anyit, hogy körbenéztem a világot, és sajnos minden országban a bolti ár 100 ejuró és/vagy 60 GBP
amúgy elég pofás darab

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

sajna most nem azokat az idõket éljük, amikor 63 dolcsi 12 ropi, az most több mint 14

Akkor egész jól tippeltem :D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
sajna most nem azokat az idõket éljük, amikor 63 dolcsi 12 ropi, az most több mint 14

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
www.biker.hu
itt van minden okosság:)

chain reaction szerint 62.7 USD.
12 rugó kb:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nekem is bõven elég lenne egy hussefelt stucni is, de ha van alkalmam ilyet szerezni jó áron akkor miért ne?
Egyébként mert rendes vok: http://apro.bikemag....ct=15430&cat=17
Ez is jó áron van ;)

Esetleg ha kormány kéne: http://apro.bikemag....ct=14322&cat=17

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
40 font se kevés lóvé, pláne egy stucniért.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Jééé! Télleg ilyenem van. Elég egyedi darab. Még senkinél nem láttam ilyet szerencsére. Apróba is csak egyszer láttam. Egyébként én olya tizen akárhány ezerrõl (kb15e) hallottam, hogy annyit ér. Kaptam hozzá egy fsa fr330 kormányt is ami szintén 10ezer körül van.Ezeket egy komplett bringából szerváltam. Majd lemérem neked. De majd várnod kell azzal mert holnap délután érettségizem és utánna berúgok mint egy állat. Szal majd kedden lemérem meg csinálok neked róla fotókat ha érdekel.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem, az importõr mondta, hogy enyi a kisker ár, én is lehidaltam.
Amúgy meg mijen topicba kéne ezt írni?
Feltöltött kép
amúgy szép szerintem
a méretekre még mindíg azér kiváncsi vagyok ha valakinek van.

40GBP az ára - az a "forgalmazó" vmit nagyon elnézett, vagy nagyon sokat akar rajta keresni.:chin:

Kérésed intézd privátban Sziginek, neki ilyen van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Még mindig nem oldódótt meg a kormánycsapi problémám....ha oldalra fordítom szorul egy kicsit, de ha kétszer jól megforgatom akkor már nem....bicajszervíben mondták hogy nem kell a vázról lehúzni a festéket, aszonták a gumigyûrû teszi a stucnihézagoló alatt....ja meg néha meglazul és kotyog, néha meg megszorul és engedni kéne rajta, igaz most a stucniban csak egy csavar mûkszik rendesen....ez tehet valami kárt a vázban?HELP...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azért csodálkoztam mert szervízben rakták bele és nem agyaltak a festékkel....akkor lehet majd egyszer megcsinálom magam, lenne valami maradandó károsodás ha úgy használnám még egy darabig?

Golya!!
Nem rossz mert könnyû és nem kell a golyókkal szarakodni, nem pereg 100-felé hat szétszeded....csak nekem van mindig gondom valamivel....:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Van nekem egy Bikepositive Sport alu iparis kormánycsapim és néha megszorul....a villán a gyûrû rendesen fent van, nem áll fredén....ha megforgatom 1-szer--2-szer akkor szinte teljesen simán forog, aztán megint szorul ha oldalra fordítom, ha lazítom akkor kicsit kotyog...mi lehet a problem...bicósboltban azt mondták, hogy ilyen benne az a gumibigyó a stucnialátétek alatt....valakinek van 5lete mitõl van és mi az orvosság?

lehet igazuk van, vagy lehet hogy csak a festek sok a vazon ahol felfekszik a csesze. Te azt latod, hogy mindenhol pontosan passzol, tehat rendesen bele van rakva, de az meg nem minden. Van ra szerszam hogy leszedje a festeket a vazrol szep egyenesre, es akkor elvileg mar mindennek klappolni kell.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

asszem van benne béléscsõ.
az a sport csapi mennyire jó? mert olyanon is agyalok.

van benne, tuti

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Nézd meg van e benne aluminium béléscsõ, a sima karbont én nem kockáztatnám, akkor inkább egy jó kis könnyû PRO alukormány...:D

asszem van benne béléscsõ.
az a sport csapi mennyire jó? mert olyanon is agyalok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Acornak azaz enyhén ívelt karbon kormánya mennyire jó?
szal megéri megvenni nem fog 2-é törni 60 kilóm alatt túra/CC használat mellett?

Nézd meg van e benne aluminium béléscsõ, a sima karbont én nem kockáztatnám, akkor inkább egy jó kis könnyû PRO alukormány...:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Van nekem egy Bikepositive Sport alu iparis kormánycsapim és néha megszorul....a villán a gyûrû rendesen fent van, nem áll fredén....ha megforgatom 1-szer--2-szer akkor szinte teljesen simán forog, aztán megint szorul ha oldalra fordítom, ha lazítom akkor kicsit kotyog...mi lehet a problem...bicósboltban azt mondták, hogy ilyen benne az a gumibigyó a stucnialátétek alatt....valakinek van 5lete mitõl van és mi az orvosság?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
Acornak azaz enyhén ívelt karbon kormánya mennyire jó?
szal megéri megvenni nem fog 2-é törni 60 kilóm alatt túra/CC használat mellett?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nemtom nekem megérte:)
bár a giantból jól kijött, most itt fexik az asztalomon szerencsétlen.

Kala: szitne minden syncros cucc kapható, www.ebike.hu