pl :oversize min. 630mm széles max. 1.5" emelésû kormányt keresek, 200 gramm alatt.
vagy 250gramm és 15 ezer huf alatt.
http://www.raceface....usxc-lr-bar.htm
pl :oversize min. 630mm széles max. 1.5" emelésû kormányt keresek, 200 gramm alatt.
Alu vagy carbon? Új vagy használt?oversize min. 630mm széles max. 1.5" emelésû kormányt keresek, 200 gramm alatt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Jani, visszvontam, én még a régi pz karbonra gondoltam, hogy kerüld.....most láttam az újabbakat , egész igényes......A pazzaz karbon kormányokkal van valakinek valamilyen tapasztalata? Egy 660 széles 20-as emelkedésût néztem, úgy 195-200g körül van (ilyen súly körül már viszonylag jól kell bírnia). Lehet levágni a karbon kormányokból is igaz (Atom answer-ébõl vágott)?
kicsit elbeszéltünk 1más mellet de mindegy.... Te DH-s szemmel nézed, én meg CC/AM....dhs szemszögbõl elég könnyû az a pazzaz 66osnak meg úgy egyáltalán is
nem ismerem, nem tudom milyen felhasználásra való, mert pazzazt soha nem vennék, max a cécós kombóik (stucni meg kormány vmi 2014es aluból) tetszenek, de hát azzal meg sokra megyek
maradok a protapernél inkább, köszönöm 65re vágva 230-250 között és szép.. bár jó lenne egy kevesebbet emelkedõ..
Te, írtad hogy 66-osnak elég könnyû, és a kérdezett pazzaz se dh kormány...tiger: én dh kormányokra gondoltam, sok sikert, ha ott próbálkozol a 140grammos receficével
am-re tán jó lehet vmi kis könyebb is, de ha egy hajlított kormány 140 gramm, akkor mennyi az egyees? 1-2 éve még a 120 grammos easton kormánytól (egyenes) mindenki a fejét fogta, ennyire megkönnyebültek a kormányok?
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
Ride everywhere.
.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ride everywhere.
.
roox?