Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem 1-1/8"

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Szeretem mikor olyanok dolgoznak kerékpárboltokban akiknek foggalmuk sincs h mit kérdez a vevõ vagy mit kér. :(

Ugyanez a helyzet Szarvason is!
Tudom, hogy nem idevaló téma,de szeretném elmesélni:
Mondom a bringaboltosnak, hogy vettem egy Sram X-Gen elsõ váltót.
Rakja fel a Nicolai-ra.
Erre õ:
"Micsoda? Nyikoláj? Soha nem hallottam róla!Meg nem is olvastam!"
(Körülnézve mindenhol Schwinn-Csepel..)
Aztán a váltót is visszaadta, mert szerinte nem Shimano kompatibilis.
Nem tudja felrakni.
Aztán otthon kivettem a dobozból.
Elõször néztem aztán csak röhögtem.
Nem szedte ki a szállításbiztosítót!!
Úgy akarta felrakni.
Kiszedtem - felraktam.
És egybõl Shimano kompatibilis lett!! :-)

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Még annyit pajti hagy kérdezzek, hogy a Hardy vázaknak hány mm-es a homlokcsöve? h milyen kcsapit tegyek bele.
*

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerinted és máshol nincs így?:chin:
Mármint más területeken.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Jujj és mi a véleményetek a BikePositive Race Alu félintegrált kormánycsapiról? Mert sajna ez van még nekik raktáron ha nem akarom a pénzt vissaigényelni és másikat kérni helyette. Szóval még ezt néztem nem utcai használatra, vagyis ugribugrira.

Rosszat kaptál. TH Industries TH-870 threadless headset 1-1/8" for BMX/Frreride. Hagyományos kormánycsapágy. Megtalálható az "FSA headset book-ban."

Akkor az arcukba vágom ma ezt. Szeretem mikor olyanok dolgoznak kerékpárboltokban akiknek foggalmuk sincs h mit kérdez a vevõ vagy mit kér. :(
*

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rosszat kaptál. TH Industries TH-870 threadless headset 1-1/8" for BMX/Frreride. Hagyományos kormánycsapágy. Megtalálható az "FSA headset book-ban."

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok.Az eagyma eldobom komolyan. Tegnap bementem a bicajosboltba és kértem a Hardymba egy félintegrált fejcsapit, ami bírja a gyûrõdést, iparis legyen és elérhetõ áron. Az eladó olyan bambán nézett rám mint a fene. Ok mondom akkor mutatok neki 1-et h kb mire gondoltam. Odavezetem egy BIKE+ inside iparis félitegrálthoz. Mondta h õõõ akkor hívja s zerelõt és segít majd nekem õt. A szrerelõ elég korrekt volt. Ajánlott mást ami ugyanabban az árban van és õ szerinte jobb is. Megvettem. Én barom nem néztem meg teljesen. Mikor hazaértem egy hatalmas problémával szembesültem. Az hogy nem félintegráltat adott..... Vagyis az é meglátásom szerint. Megmondom h milyen fajtát kaptam ha lehet erõsítsétek meg a gyanúmat. Cane Creek Aheadset TH-870. Nekem bûzlik az h a csésze az magas vagyis van egy pereme ahol a csúszócsapágy van és van egy külön kesken y rész ami a vázba való. Totál úgy néz ki mint egy sima kcsapi. CSAk azért mondomm ezt h én vagyok hülye vagy tényleg szart adtak. Nem lapos egyáltalán a csésze. Továbbá kérdésem van h mekkora való a Hardy-ba? 1-1/8-as? vagy rosszul todom?
*

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tarts ellen az anyánál;)

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
elforog.bármeddig csavarom nem csinál semmit

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
A csavart nem tudod meglazítani vagy elforog?

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
császtok!a kormánycsapim fojton kotyog, nem annyira de azért elég idegesítõ...szóval meg akarom húzni,de a headlock csavarját sose tudom kicsavarni...azthiszem elcsesztem a menetét vagy ilyesmi...más is járt már igy vagy csak én vagyok ilyen béna.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
öcsémnek volt a magellan polarix fs-ben.
vagy a váz nem volt jól megmunkálva, vagy a kormánycsapágy volt gáz, de balra forgatva szorult ugy 90fok után.
amugy kidolgozás anyagfelhasználás árához képest kiváló.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van valakinek valamilyen véleménye (esetleg tapasztalata) a b+ race félintegrált kormánycsapágyról(al)?

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Végigjárod a nagyobb bringaboltokat, ahol elteszik a rossz alkaltrészek használható részét. Vagy irány az esztergályos.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
VAn egy funn head banger kormánycsapágyam, és sajnos elveszett belõle a felsõ csapágy a villanyak közötti hézagoló. Most egy pig dh pro-é van benne, de az fsa-ból hiányzik.
Szerintetek holt tudok ilyet találni?
Aprón már tettem fel hirdetést, de még senki sem jelezte, hogy lenne e ilyen neki.
Köszönöm a segítséget.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Megtörtént. "Szabadonfutó" > "GPS topik"
"In idem flumen bis non descendimus"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
engem nem zavarna, ha nyitnátok egy gps topikot. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ebben mi a rossz?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Valahonnan kérj kölcsön 1db legkisebb méretû (kb 2mm) hézagológyûrût és rakd be a stucni alá és próbáld összerakni az egészet. Lehet, hogy csak ennyi a gond.

mi sem mondtunk mást

...

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

a stucni felsõ peremének feljebb kell lennie mint a teleszkóp nyakának, az a 2mm kb jó is, kell hely, ahová összehúzódhat a rendszer a kormánycsapi meghúzásakor.

mi sem mondtunk mást :nonono:

- ki van kopva a telónál a szimmering, és annak a kotyogását érzed fenn a kormánynál

szerintem a perselyekre gondolsz.