Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6413 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
és hogy?mondd már el lehet megspórolnál nekem vagy 3ezret!:)
de amúgy majd kormánycsere lesz akkor döntöm el hogy hajlított vagy egyenes legyen.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ebben a kérdésben ne hallgass ránk. Nyugodtan használj szarvakat hajlított kormányon ha neked úgy kényelmes. Egyébként egy hajlított kormányt is sok féle képpen lehet fogni.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ma a városba menéskor már kicsit elzsibbadt a kezem, mert már megunhatta azt az egy fogást a kormányon.(hajlított)
vannak tipikusan hajlítottra kifejlesztett szarvak is, vagy nem állna jól neki, esetleg vegyek egyenest, mi a véleményetek?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kapható! http://www.ftwbikes.com/index2.htm
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

És hol nyálazzam át? :)

Ezt fõleg csak te tudod megtenni, mert mindenki egyedi eset :)
Egyszerû megoldás, ha valamelyik havertól kölcsön tudsz kérni egy hajlított kormányt vagy egy jobban emelkedõ stucnit.
Vagy elképzeled, hogy kb. milyen lenne, ha az lenne :)
Elképzelni megoldás lehet a nyereg azonos magassággal való lejjebbállítása is.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

Hajlított kormány vagy nagyobb emelésû stucni...mindkettõ megoldás lehet a problémára, csak jól átt kell nyálazni, hogy mekkora emelés kell...

És hol nyálazzam át? :)
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hajlított kormány vagy nagyobb emelésû stucni...mindkettõ megoldás lehet a problémára, csak jól átt kell nyálazni, hogy mekkora emelés kell...

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Tudtok segíteni nekem abban, hogy hogyan tudnék legjobban vátoztatni a testhelyzetemen a bringán?

Az van ugyanis, hogy egy-egy tekeréskor a nyakam szokott leghamarabb elfáradni, és arra gondoltam azért van mindez, mert nagyon magasan van az ülés a 2 méteres magasságom miatt, a kormány meg alacsonyan.
Egyenes kormányom van, mivel cc-zek.
Hajlított kormányt szerezzek be vagy egy új stucnival is érhetek el lényeges javulást?
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ilyenek nekem is vannak itthon, csak feketében :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ez azért ritka lehet :) :

az állat....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ez azért ritka lehet :) :

Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
villanyak 195 -fejcsõ 110 -stucni 40 = 45mm, az átlag kormánycsapágy 30 mm körül van, így még marad 1,5 cm tartalékban.

A sebesség mindent megold.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Tudnátok mondani egy alacsony beépítési magasságú, jó és könnyû kormánycsapágyat max 5 ezerig? Ami kapható is :)

Más: Valaki nem tudná idebökni, hogy milyen hosszú a PRO XLT-nek a villanyakat fogó része?

[Kicsit sakkoznom kell, ugyanis a 195-ös villanyakkal mintha necces lenne összerakni egy 11 cm-es fejcsövû bringát, nem?]

Elõre is köszi!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Outin alapból lefele néz :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Hello

Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy megfordítható-e a stucni minden következmény nélkül? Egy kicsit merdekebb szög jó lenne....

Hát az lesz a következménye hogy lejjebb és elõrébb vagy feljebb és hátrébb lesz a kormány (általában persze)...
Ha tartóssági következményre gondolsz, semmi probléma nem lesz vele, én is fordítva használom (és még mindíg magasan van a kormány)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerintem igen.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Gááboor

Gááboor

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Hello

Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy megfordítható-e a stucni minden következmény nélkül? Egy kicsit merdekebb szög jó lenne....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem a bullitban volt ilyen, tényleg nagyon jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Ien Volt a Stinkymen

(Joe .. most is Acél van az Outiban :D)

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
A kecske is, meg a kaposzta is.

Olyan kormanycsapagyra voksolok ami minden kriteriumnak eleget tesz : FSA Pig DH PRO

-eros, tartos,
-nagyon kellemesen forog ( ipari's )
-szep
-konnyu (176 grams.)
-nem tul draga.

Feltöltött kép
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203