V-fékek vannak a gépen, ezért vagyok bajba az ilyesmivel. Canti fékhez viszont nincsenek rajta bowdenakasztó szemek, "zsiráfnyakat" meg még nem találtam.
MJani: Köszönöm
Ha nem sajnálod rá az utánajárást,akkor érdemes elgondolkodnod a shimano fitness szériához tervezett alkatrészeinél. Azt hiszem ott van olyan országuti fékkar, ami jó v-fékhez, sõt a tárcsafékhez is, mert van kifejezetten országuti tárcsafék szett is, és annak biztosan ugyanaz a rendszere van mint, a v féknek.
Fõleg amiatt, mert az idõfutam kormányokat nem kifejezetten kényelmes középen fogni, mert azok általában nagyon keskenyek, emellett lefelé hajlanak és így nagyon terhelik a csuklót, meg jobban is néz ki elöl

Mondjuk ez a kormányfajta szerintem kifejezetten sík terepre, városba ideális, nagyon kényelmes és stabil, elférsz vele a kocsik között.
Viszont ami hátránya van, hogy csúszós úton kevésébé biztonságos mint egy egyenes kormányos paripa, illetve lejtõn lefelé, nagy sebességnél sincsen meg vele a kellõ biztonságérzet.
Nekem ezért van 2 keróm, jóidõben, sík terepre az idõfutam kormányos országutit, szar idõben vagy hegyre pedig egy hibrid bicót, egynes kormánnyal használok.