Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Következõ a helyzet:
1 1/8-ados rendszerrõl van szó. A rózsába a csavar beletekeredett, és nem jön ki, csak forog a rózsa körbe körbe. Stucnival próbáltam lefeszegetni, de nem jött. Két kérdésem lenne,
A villa kukás lesz e, mert már, mert ott forgott benne a rózsa, illetve, hogy hogy tudnám kivenni.
Aki segít megköszönöm.

Én úgy oldottam meg a rózsa cseréjét, hogy végigütögettem lefele(bocsi, nem volt kedvem speciális szerszámot venni, meg a bicajboltban sem tudtak segíteni)
Ezt így nem lehet megmondani, hogy kukázni kell-e a villát.sztem csak arról van szó, hogy a rózsa tönkrement.
Remélem segítettem...

Módosítás:
A stucnit le tudtad szedni?

Izomtéridõninja-geológus!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Következõ a helyzet:
1 1/8-ados rendszerrõl van szó. A rózsába a csavar beletekeredett, és nem jön ki, csak forog a rózsa körbe körbe. Stucnival próbáltam lefeszegetni, de nem jött. Két kérdésem lenne,
A villa kukás lesz e, mert már, mert ott forgott benne a rózsa, illetve, hogy hogy tudnám kivenni.
Aki segít megköszönöm.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
akkor stucni eldõlt asszem :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
thomson

a syncros egy már említetten túlárazott tajvani tucattermék, semmivel nem különb egy ricsi pró-nál (és igen az is drágább mint reális lenne :) )

a thomson meg ....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Egy szavazat a Thomsonra. Syncros rusnya. Viszont a fekete stucnihoz jobban menne a fehér kormány, olyan meg van a Sycrosnak. De gondolom, már a kormány is megvan.:D

kormány az wcs,a bringa eleje meg fehér :)
ha a jóember enged 2500ft-ot akkor a teló is fehér lesz 8)
de én is a Thomson felé hajlok hiába fehér a Syncros,az úgy néz ki mintha gyurmából lenne...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Egy szavazat a Thomsonra. Syncros rusnya. Viszont a fekete stucnihoz jobban menne a fehér kormány, olyan meg van a Sycrosnak. De gondolom, már a kormány is megvan.:D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Amelyik jobban bejön.:) A Thomson fogalom, de a Syncros se rossz, csak túlárazott.
De azért nem ártana tudni, hogy Elite vagy Elite X4, standard vagy OS.

tehát akkor a szín :)
megvan mindkettõ,Thomson profibb kidolgozás,de a bringa meg fehér:scratchhe

elite x4 OS

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amelyik jobban bejön.:) A Thomson fogalom, de a Syncros se rossz, csak túlárazott.
De azért nem ártana tudni, hogy Elite vagy Elite X4, standard vagy OS.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Innen is kérnék véleményt stucni Thomson Elite vs Syncros FL ügyében,100 milis és WCS kormány menne bele(ha ez számít)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

a control tech a '90-es évek elején körülbelül kult státusszal bírt. egy acél control tech stucniért sokan még most is ölnének ;)

:) ez mutatja, hogy az életem arra az idõszakra esõ részében, minden mással foglalkoztam, csak a bringával nem. Ezért nem hallottam korábban még erröl (és gondolom még több tucat) márkáról. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Lehet nem is olyan gagyi cuccok :chin:

a control tech a '90-es évek elején körülbelül kult státusszal bírt. egy acél control tech stucniért sokan még most is ölnének ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Én is gondolkoztam már h. kormány + korm. szár ezüst legyen,jól menne a bringához :D
www.sintesibikes.com

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Igen, ez egy régebbi márka. Valaki írta egy régi Bikemag Milánó kiállításon, hogy "feltámadt gyerekkorom egyik régi kedvelt márkája". És tán a Cinelli dolgokra hajaz egy-két outi cuccuk.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Mikor mutattam, csak azért mert mást nem találtam, de most bogarásztam, letöltöttem a katalógusukat, és meglepve látom hogy egész komoly dolgokat is csinálnak, fõleg outi vonalon, idõfutamkormányaik nagyon szépek vannak pl.
itt van kép az ezüst kormányról:
Feltöltött kép
Itt a weblapjuk:http://www.controlte...ec-8/index.aspx
Lehet nem is olyan gagyi cuccok :chin:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha egyéb forrást nem találsz, a CRC-nél van.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

upsz, ez jónak tûnik. :spoko:
kösz mindenkinek a tippeket, sajnos csak a magasfényû polír alu jöhet szóba, ha divat ha nem. ez a controltech a maga 161 grammjával nem is nehéz, megpróbálok szerezni kinntrõl.

Azért probáld leinfozni elöre, vagy máshol is, mert a bolt többi árujánál levõ ugyanilyen márkájú stucni is 161g, ergo lehet csak hasraütött értéket irtak. nem tudom:chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

usa ebayen ez az 1 van ami kicsit is megfelelne a kritériumoknak, de gyenge a foto, és nem látszik jól mennyire polir:chin:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
angol, német ebayen kb semmi:(

upsz, ez jónak tûnik. :spoko:
kösz mindenkinek a tippeket, sajnos csak a magasfényû polír alu jöhet szóba, ha divat ha nem. ez a controltech a maga 161 grammjával nem is nehéz, megpróbálok szerezni kinntrõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ezüst race face mintha polír lenne...

Nem az.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
ezüst race face mintha polír lenne...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
usa ebayen ez az 1 van ami kicsit is megfelelne a kritériumoknak, de gyenge a foto, és nem látszik jól mennyire polir:chin:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
angol, német ebayen kb semmi:(