ja es hogy mekkora a thomson torott/nem torott aranya. mert allitom nincs olyan marka aminel ez 0%/100%.
szal en tulzottan most nem fogok elkezdeni parazni. foleg hogy syntace-m van
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
hu szerintem még érdemes lenne elméletileg megalapoznod a témát mielõtt veszel valamit ami nem lesz jó
ha 1-1/8"-os a vázad akkor nem megy bele másfeles villa, hiába "van hely" a csapágyaknak is el kell férniük valahol
más kérdés, hogy abba a vázba tennék valami max 10-12centis átütõs villát nem ilyen nagyot
nem a duplaváll a probléma, hanem az hogy ha ilyen magas telót raksz bele, akkor nagyon lapos lesz a fejcsõszög és leszakad a pi...ba. max 130ast raknék én bele.
másfeles nyakú (1 1/5 nincs) telót amúgy sehogy nem fogsz bele rakni az egynyolcados vázba, nem fér bele.
1.5" = 38.1mm
1.125" = 28.6mm
hogy válaszoljak is. meglepõ módon félintegrált kormánycsapágy kell a vázadba![]()
bármelyik ezek közül:
http://ebike.hu/term...y/felintegralt/
nekem speciel a bikepos press alu tökéletesen mûködik évek óta.
szerelõs topicba akartam írni milyet terveztem,csak a netem meghallt...szóval egy menetes szárra két oldalon valami nagy anyával és falappal közrefogni a két csészét és persze a vázat,folyamatosan húzba az anyákat elvileg belehúzná a vázba,legalább is én így képzelem el.egy bts csapágyról,valamint kuláról lenne szó.
szerelõs topicba akartam írni milyet terveztem,csak a netem meghallt...szóval egy menetes szárra két oldalon valami nagy anyával és falappal közrefogni a két csészét és persze a vázat,folyamatosan húzba az anyákat elvileg belehúzná a vázba,legalább is én így képzelem el.egy bts csapágyról,valamint kuláról lenne szó.Ha szerszámot akarsz gyártani, akkor jó alap hozzá egy erõs headlock. De ált. a gyáriak kevésbé bírják a strapát, és ha nem cserélsz gyakran, egyszerûbb lesz simán beütni. Az eleje kicsit nehézkes, mert mindig ki akar majd fordulni, de türelem
Legjobb nem direktben ütni a kormánycsapágyat, mert azt nem szereti, hanem egy falapot tenni rá, és azt gyötörni, így legalább egyenletesebben megy be. Ha csálén állna, akkor korrigálsz finoman. Kb.ennyi. Közben vigyázz majd a vázra, kérj meg vkit, h addig tartsa meg, nehogy abban okozz kárt a kalapálással
Izomtéridõninja-geológus!
házilagosan hogy lehet kormánycsapágyat beütni?esetleg egyszerûbb házilag egy behúzó szerszámot gyártani?boltba most nem nagyon tudom vinna,már össze van rakva a bicaja,aztán így szállítani kicsit körülményes:)