És így nézett ki a persely a hagyományos csapágyhoz;

szerelõs topicba akartam írni milyet terveztem,csak a netem meghallt...szóval egy menetes szárra két oldalon valami nagy anyával és falappal közrefogni a két csészét és persze a vázat,folyamatosan húzba az anyákat elvileg belehúzná a vázba,legalább is én így képzelem el.egy bts csapágyról,valamint kuláról lenne szó.
szerelõs topicba akartam írni milyet terveztem,csak a netem meghallt...szóval egy menetes szárra két oldalon valami nagy anyával és falappal közrefogni a két csészét és persze a vázat,folyamatosan húzba az anyákat elvileg belehúzná a vázba,legalább is én így képzelem el.egy bts csapágyról,valamint kuláról lenne szó.Ha szerszámot akarsz gyártani, akkor jó alap hozzá egy erõs headlock. De ált. a gyáriak kevésbé bírják a strapát, és ha nem cserélsz gyakran, egyszerûbb lesz simán beütni. Az eleje kicsit nehézkes, mert mindig ki akar majd fordulni, de türelem
Legjobb nem direktben ütni a kormánycsapágyat, mert azt nem szereti, hanem egy falapot tenni rá, és azt gyötörni, így legalább egyenletesebben megy be. Ha csálén állna, akkor korrigálsz finoman. Kb.ennyi. Közben vigyázz majd a vázra, kérj meg vkit, h addig tartsa meg, nehogy abban okozz kárt a kalapálással
Izomtéridõninja-geológus!
házilagosan hogy lehet kormánycsapágyat beütni?esetleg egyszerûbb házilag egy behúzó szerszámot gyártani?boltba most nem nagyon tudom vinna,már össze van rakva a bicaja,aztán így szállítani kicsit körülményes:)
pikeot ugribugrira mondjuk nem erõltetném, kivéve ha 50kiló vagy. de van ezer másik szimplavállas ami jobb lesz mint a durod és jobb mintha boxxert vennél.
Egy Pike? hmmm, az biztos hogy ez az sr, az alap, hiába 13cm út, csak a rugó mozog, más nincs benne :S. Nah, nem is floodolnám tele a kormányos... topicot
Egy jó kis szimpla mondjuk ami u-turnos?
, és ha 1 éven bellül összejön a pénz a vázra, össztelósra, akkor meg ezzel tom használni.
nem kis eltérés van egy 130at mozgó SR és mondjuk egy 130 ra állított PIke közt, rugóut uyganannyi és mégis ég és föld
abból a pénzbõl veszel bele egy normális szimplvállast, az arcod is egyben marad, és nem is röhögnek ki az utcán...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A boxxer dh teló.Kezdõ? nem is tudom, ezt inkább haggyuk. 2caprine is van a környéken, és boxxer van bennük. Attól hogy még nem értek annyira a kormánycsapikhoz, attól még tudok jól biciklizni. A duroval az a bajom hogy nekem már kicsi, 2 éve használom, és most értem el arra a pontra amikor váltani kell, mert már vannak olyan helyek ahol idõnként koppan a teló. Ahogy fejlõdik az ember...Ezért kell valami nagyobb. Meg a duro nem egy életbiztosítás, Suntour márka sem. Persze, tudom hogy nem erre való a teló, de ha más nincs és az ember szeret biciklizni
. Most lett meg az összeg egy olyan telóra amivel jobban lehet ugrálni, és arra is tervezték.
A sebesség mindent megold.