Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

A pályát mikor jelölik ki? Lehetséges hogy holnap délután már végeznek az elejével?

Nekem nem úgy nézett ki mintha a pályajelõléssel lettek volna elfoglalva. :) Egyelõre csak a pálya állapotát nézték, de ezt csak vélelmezem.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Én ma mentem talán a végleges rövid pályán, és sokat javult a helyzet. Egy két helyen van csak sár, tócsa, kikerülhetõ, viszont ezeken a részeken rendesen van mély keréknyom, tehát csak óvatosan. Kb 29 km és nekem 630 m lett a szint.
A rövid eleje a Salamon toronyig beton, kockakõ és itt meredek, na itt már a rövid vége, de lehet hogy a közepe is tolni fogja. Aztán van még aszfalt a bobpálya elõtti szakaszon kb. 2km.
Máshol nem nagyon van meredek emelkedõ, mindenhol lehet haladni. Kivéve talán ott lesz gubanc a rövid táv egy részének ahol ugyanazon az úton halad visszafele majd a rövid eleje. Erre én is kiváncsi leszek, hogy az eleje mikor ér oda.
Harangék kinn voltak/vannak épp bejárták a pályát.

A pályát mikor jelölik ki? Lehetséges hogy holnap délután már végeznek az elejével?
A keró legyen veletek!

G009

G009

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Üdv.
A cimborám Master 2-es középtávja eladó. Várjuk a kedves érdeklõdõket.
:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha idén is 1500 induló lesz akkor elég kevésnek tûnik ez az ellátmány. A folyadék még jó lehet (2,66 liter/fõ), de a citromon kívül (66 g/fõ) többi egészen karcsú: 166 g/fõ banán, 40 g/fõ csoki (müzliszelet?), 7 g/fõ szõlõcukor, 20 g/fõ nápolyi és pogácsa. Vagy ennyire nem vagyunk éhesek?

rengetegen lesznek, akik kb. meg sem állnak a frissítõkön :)
idén kb. a folyadékon kívül nem vettem fel mást frissítõn. 2-3 csokival és ~3 zselével ki lehet húzni a középtávot.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szerkesztem a log fileokat, rajta a frissítõkkel, rámûtöm õket a szinttérképre. A csak vízvételi helyeket külön jelöljem?
Ha grafikát szeretnétek frissítõponthoz akkor gyorsan kérek linket...

szerk: Lehet hogy 25,4/67,1/83,4 Km-esek legyenek a távok?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Azért 2-3 szelet banán, 1 müzli, 3-4 szõlõcukor, 1-2 pogácsa közel sem alkalmas egy kiadós dõzsölésre. Gondolom 10 év tapasztalata után rendelték meg a mennyiségeket. Engem idén nem érint a dolog, de kíváncsi vagyok, hogy kinek nem jutott már semmi, mert mindig vannak ilyen megjegyzések. Mondjuk nekem eddig sosem volt gondom az ellátással, csak hosszú idõ óta most látok elõször ilyen összesítést.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

tavaly 1780 méter szintet mértem a közép távon.
idén elvileg 2 km-rel hosszabb, ha valóban 68 km lesz (tavaly 66 km-t mértem).
nem hiszem hogy 100 méternél több eltérés lesz a tavalyi szinthez képest.

JAja!

Az enyém is 1790 szint 66,3 km lett...Polarral...visegrádra kalibrálva

Ha idén is 1500 induló lesz akkor elég kevésnek tûnik ez az ellátmány. A folyadék még jó lehet (2,66 liter/fõ), de a citromon kívül (66 g/fõ) többi egészen karcsú: 166 g/fõ banán, 40 g/fõ csoki (müzliszelet?), 7 g/fõ szõlõcukor, 20 g/fõ nápolyi és pogácsa. Vagy ennyire nem vagyunk éhesek?

Nem mindenki tivornyázik...pl. a tavaly elõtti versenyen a középtávon az elsõ itatónál ,akikkel együtt mentem kb. 5-6 ember...2-en álltunk meg pár másodpercre...
Team Heavy Pedál Szeged

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A verseny 10 frissítõállomásán a résztvevõk összesen 4 ezer liter folyadékot, 250 kg banánt, 100 kg citromot, 60 kg csokoládét, 10 kg szõlõcukrot, 30 kg nápolyit, illetve pogácsát fogyaszthatnak el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szerintem gyere végig túrázva, edd meg a frissítõkön a nevezési díjad árát, beszélj a többi versenyzõhöz az emelkedõkön (idegesítsd õket :D ) és a végén még MK pontokat is kaphatsz (persze csak akkor számít ha lesz idén MK ranglista :) ).

Ezt terveztem. :D Mindenkinek kifejtem, hogy mennyire durva lesz a következõ rész. Sörért bárkit demoralizálok. Rátapadva fogom osztani az észt, s nincs menekvés. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Hobbi bringásnak (mint én) a tavalyi körülmények között necces az a kanyar. 2007-ben simán lerongyoltam rajta, de tavaly csúszott, na meg az is hat az emberre, ha elõtte többen fekszenek és rákap a fékre.

Hogy néz ki akkor végül a rövid táv eleje? Meddig lesz aszfalt, honnan készülõdjek tolásra a tömeg miatt?
Elõre is kösz.

Én ma mentem talán a végleges rövid pályán, és sokat javult a helyzet. Egy két helyen van csak sár, tócsa, kikerülhetõ, viszont ezeken a részeken rendesen van mély keréknyom, tehát csak óvatosan. Kb 29 km és nekem 630 m lett a szint.
A rövid eleje a Salamon toronyig beton, kockakõ és itt meredek, na itt már a rövid vége, de lehet hogy a közepe is tolni fogja. Aztán van még aszfalt a bobpálya elõtti szakaszon kb. 2km.
Máshol nem nagyon van meredek emelkedõ, mindenhol lehet haladni. Kivéve talán ott lesz gubanc a rövid táv egy részének ahol ugyanazon az úton halad visszafele majd a rövid eleje. Erre én is kiváncsi leszek, hogy az eleje mikor ér oda.
Harangék kinn voltak/vannak épp bejárták a pályát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jelenleg kétesélyes, vagy nem indulok, vagy végigtúrázom. Ez esetben fotózgatva, kényelmesen végigmegyek. Bazinagy térdvédõvel, mert ráesni nem kellene. Rekordformám nem lesz, ez van. Az egész hetemet rááldoztam a regenerálódásra, nem könnyû, gyógyfürdõk, gyógytornák, borogatás, jegelés, regeneráló pörgetések.

Szerintem gyere végig túrázva, edd meg a frissítõkön a nevezési díjad árát, beszélj a többi versenyzõhöz az emelkedõkön (idegesítsd õket :D ) és a végén még MK pontokat is kaphatsz (persze csak akkor számít ha lesz idén MK ranglista :) ).

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris, ezt mivel mérted?

polar s725x

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jelenleg kétesélyes, vagy nem indulok, vagy végigtúrázom. Ez esetben fotózgatva, kényelmesen végigmegyek. Bazinagy térdvédõvel, mert ráesni nem kellene. Rekordformám nem lesz, ez van. Az egész hetemet rááldoztam a regenerálódásra, nem könnyû, gyógyfürdõk, gyógytornák, borogatás, jegelés, regeneráló pörgetések.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...

Végül tudsz indulni a versenyen vagy a lábad még nem bírná?

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
http://nyx.at/ims/du...arathon-pid1501
Távok (szintkülönbség méterben)
35 km (1.000 m szk)
65 km (2.000 m szk)
100 km (3.000 m szk)

:D
Akkor andris nyerte a calypso zokni!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Én ciclosport órával 1747m-ert mértem, és 60, 5km-ert...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Andris, ezt mivel mérted?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

a szintkülönbség méterben meg van adva valahol középtávra?

tavaly 1780 méter szintet mértem a közép távon.
idén elvileg 2 km-rel hosszabb, ha valóban 68 km lesz (tavaly 66 km-t mértem).
nem hiszem hogy 100 méternél több eltérés lesz a tavalyi szinthez képest.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a szintkülönbség méterben meg van adva valahol középtávra?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jelen pillanatban is kint vannak a pályán, délután elvileg meg tudják mondani a frissítõk pozícióját km-re is. ha így lesz, rárakom a szinttérképekre.