Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Holnap felpattintom a Noby Nick 1.8-asokat...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet a végén még én sem semislickkel fogok menni. :) De azt már látom, hogy hosszútávon fogunk bringát tolni.

A sebesség mindent megold.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Ahogy elnéztem a hétvégi idõjárást lehet még a 26 km. is elég lesz :) :)

Dualita

Dualita

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Szia!

Én csak sajnálom , hogy nem maradtál , ne félj a végén már lesült a bõr a képemrõl , de a srácok nagyon jó fejek voltak , mindig megvártak.Ennek ellenére másnap megismételtük a párommal és a haverommal , aki megtalálta a csigát ami kicsúszott a kezed közül.:)A versenyen találkozunk.(ha nem , tudom a számod , egy sört minimum meg kell innunk utána.)

Nagyon mentetek, én veletek nem egy ligában játszom. Ti hárman partiban vagytok. Gondold el szegény Manó, Gábor utazott oda-vissza 350 km.-t, hogy rám várjanak? Mondjuk, hogy másnap nekiinduljak még egyszer? Áááá. Komoly összeget kellet volna ajánlani. :) Apropó verseny. Természetesen mindhárman
vendégeim vagytok a verseny után egy bodzás radlerra, vagy a holnapi napig jelezve, egy általatok választott sörre. Hûtõtáskában viszem. :) Mondjuk, hogy hozzátok képest mikor érek be, azt nem tudom. Mindegy. A feleségemnél átvehetõ! :D

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Én személy szerint 2.1 SpeedKing Supersonicra szavazok, fõleg, hogy Crosskovácsi után rajtamaradt a gépen, de egyébként is a kedvenc gumim. X-King-et kipróbálnám, de az ára (Supersonic) egyenlõre visszatart... (Hozzáteszem, hogy szárazon is ezekkel mentem volna, tehát rám nem kell figyelni...:) )

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Anna, neked amúgy is sovány a rövid, középre rakd következõleg az x-et.

Papíron nem nagyon megyünk agyagoson, így no para, 2,2es The Captain maradjon, polcon maradhatnak az 1,8as Medusák?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Átnevezésért kell csentózni?

köszi

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Kiét adod el Ciha?

Szabika marad itthon, mûfaterja nincs jól.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Halihó!
Gondolkodom én is a középtávos átnevezésrõl, mert a 26 kilométer enyhén szólva nem kihívás... Néztem a szintrajzot, és az alapján kb. 1900m szintkülönbség lehet benne... jól látom? Tudtok konkrét számokat szintekrõl? (rövid-közép)

Dragster88

Dragster88

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
Vasárnap reggelre keresek fuvart Visegrádra, csak oda, bringa is be kéne hogy férjen! Óbudán vagyok a Flórián téren!
Privát üzi jöhet, vagy: dragoon_system@pannonmail.hu
Köszi!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Középtávos nevezést vennék!
30-698-5717 v privi

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Én már írtam nekik, de nem kaptam választ... []...Valakinek sikerült már átnevezni?

Nagyon sok átnevezési kérelmet kaptunk az elmúlt napokban, személyes választ ugyan idõhiány miatt nem írtunk, de mindegyiket teljesítettük ma kora délutánig, kérem, mielõtt a "nem kaptam választ" kezdetû hozzászólást felteszitek a honlapra, nézzen mindenki utána az Odinban, rendben van-e, teljesült-e a kívánsága! Megértéseteket köszönjük!

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Muhhahaa

Muhhahaa

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Középtávú nevezést vennék!

Érd: 06-20-4211710

Köszi!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

ha ezt tudom, középtávra megyek. 26 km nevetségesen rövid.....

bár idén nem maratonozok és általában röviden indultam, de ez a 26 km tényleg vicces
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Levi07

Levi07

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Kedves Robi és kolléganõje,
Valóban megtörtént az átnevezésem. Nagyon szépen köszönöm!

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Én már írtam nekik, de nem kaptam választ, pedig egyre inkább átneveznék, vagy cserélnék rövidrõl középre.
Valakinek sikerült már átnevezni? Addig a cserét továbbra is fenntartom!

Kolléganõm azt mondja, Levi07-tõl nem kapott ilyen levelet :-), de abban biztos, egy Leventét ma átrakott rövidrõl középre. Nézz utána az Odinban, és ha mégsem Te voltál az, írj újból!

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Írj nekik, gondolom megoldható!

összetett eredmény miatt, nem nevezek át, mert az most nekem fontos.. majd 24 h kihajtom magam:)

Levi07

Levi07

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Én már írtam nekik, de nem kaptam választ, pedig egyre inkább átneveznék, vagy cserélnék rövidrõl középre.
Valakinek sikerült már átnevezni? Addig a cserét továbbra is fenntartom!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

középtávos nevezés eladó 4000ért. érdeklõdni privátban

elkelt

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

ha ezt tudom, középtávra megyek. 26 km nevetségesen rövid.....

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_