Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2013. június 17. - 07:13

Írta 2013. június 16. - 22:51

Írta 2013. június 16. - 18:52

köszi
Rezsõ: átküldenéd esetleg a nagyfelbontású térképet, vagy annak a linkjét légyszi? Köszi elõre is!
Írta 2013. június 16. - 15:54

kértem rezsõt, hogy küldje el nagyobb felbontásban a képet. Ha nem lesz valamiért gps track akkor a kép alapján megrajzolom a hosszút és átküldöm.
köszi
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. június 16. - 14:39

Írta 2013. június 12. - 06:34

Mondjuk egy gps -es útvonal linknek elég sokan tudnánk örülni.
Kértem Rezsõt, hogy küldje el nagyobb felbontásban a képet. Ha nem lesz valamiért GPS track akkor a kép alapján megrajzolom a hosszút és átküldöm.
Írta 2013. június 11. - 19:23

Mondjuk egy gps -es útvonal linknek elég sokan tudnánk örülni.Sziasztok!
Végre megvannak a hiányzó térképek!
Higgyétek el, hogy mindent megtettünk a mielõbbi közzététel érdekében, a pénteki határidõ mulasztást bevállalom, el voltam foglalva a házunk elõtt folyó árvízi védekezéssel (Dunabogdány). A pályával kapcsolatos kérdésekben igyekszem mostantól mindenre válaszolni, akinek a sportaktiv.hu térképe nem elég részletes, annak tudok küldeni nagyobb felbontásút.
habda1 minden változtatást észrevett, gratulálok, ezek szerint nem volt rossz az elõzetes leírás. Próbáltunk egy jobb pályát készíteni nektek, nem volt egyszerû az egyeztetés, de túl vagyunk rajta, remélem mindenkinek tetszeni fog az új nyomvonal.
Mindenkinek jó felkészülést a versenyre!
Írta 2013. június 11. - 12:12

Sziasztok!
Higgyétek el, hogy mindent megtettünk a mielõbbi közzététel érdekében, a pénteki határidõ mulasztást bevállalom, el voltam foglalva a házunk elõtt folyó árvízi védekezéssel (Dunabogdány). A pályával kapcsolatos kérdésekben igyekszem mostantól mindenre válaszolni, akinek a sportaktiv.hu térképe nem elég részletes, annak tudok küldeni nagyobb felbontásút.
Köszi. Egy szinttérképet még fel tudnál dobni ide vagy a honlapra?
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. június 11. - 11:22

habda1 minden változtatást észrevett, gratulálok, ezek szerint nem volt rossz az elõzetes leírás. Próbáltunk egy jobb pályát készíteni nektek, nem volt egyszerû az egyeztetés, de túl vagyunk rajta, remélem mindenkinek tetszeni fog az új nyomvonal.
Írta 2013. június 10. - 21:13

Mit szólnának ahhoz, hogy ha olyan határidõvel küldenénk nekik a nevezési díjat, mint ahogy õk teljesítik a pályával kapcsolatos ígéreteiket? Kb verseny után 2 hónappal meg is érkezne hozzájuk a pénz.
Nincs az az isten, hogy úgy nevezzek be a versenyükre, hogy nincs se részletes térkép, se szinttérkép.
A Top szo kezd elég durva kifejezés lenni erre a sorozatra.
Írta 2013. június 10. - 10:43

Mit szólnának ahhoz, hogy ha olyan határidõvel küldenénk nekik a nevezési díjat, mint ahogy õk teljesítik a pályával kapcsolatos ígéreteiket? Kb verseny után 2 hónappal meg is érkezne hozzájuk a pénz.
Nincs az az isten, hogy úgy nevezzek be a versenyükre, hogy nincs se részletes térkép, se szinttérkép.
Gyere velünk pályát bejárni.Annál nincs jobb szinttérkép.Már ha van memóriád.

Amúgy a 2010-es pályához hasonlít azzal a különbséggel , hogy kicsit máshogy megy vissza a Kisrigóig , meg a vége fele is máshogy megy , mélyebben legurul a Duna fele az erdõben és onnan jön vissza.Igazából tizenpár km híján ugyanaz , mint 2010-ben.Mármint a középtáv.Ami a hosszút illeti , az hasonlít az eddigiekhez , kicsit járhatóbb utakon , meg persze a tavaly jól bevált sípályás visszaérkezéssel Dobogókõre.Ahogy nézem idén nem viszik olyannyira szétb..szott erdészeti utakra.Egyedül a Pap-rét utáni lefelé , amin elõtte már egyszer feljöttünk lehet izgalmas , mert az idióta erdészet tavaly végighúzta vonólappal + valami homokos földet ráegyengettek , amitõl az elsõ esõig autópálya minõségû lett az út , de mint tudjuk tavaly nem nagyon esett , idén egyszer voltam arra és olyanná vált , hogy még én is agyon fékeztem.
Írta 2013. június 10. - 10:42

Semmi nem történneMit szólnának ahhoz, hogy ha olyan határidõvel küldenénk nekik a nevezési díjat, mint ahogy õk teljesítik a pályával kapcsolatos ígéreteiket? Kb verseny után 2 hónappal meg is érkezne hozzájuk a pénz.

Írta 2013. június 10. - 08:53

A sebesség mindent megold.
Írta 2013. június 10. - 06:31

Lehet hogy lusta egy disznó vagyok, de nem volna egyszerûbb egy link az útvonalról pl a garmin oldalán mint egy itiner ami úgy is csak azoknak jó akik tövirõl hegyire ismerik a környéket?
Írta 2013. június 09. - 22:30

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. június 04. - 18:16

A dunakanyar íve egész jól kivehetõ

Titkosítás egyik formája
Fórumozók szoktak feldobni tracket, szerintem valamikor bejárjuk mi is a pályát, ha nem lesz dagonya.....
Írta 2013. június 02. - 09:32

Minden elismerésem aki ezt elkövette a 21. században,elmehetne a google-hoz direktornak Sportaktiv Mountainbike & Ski Club Versenyek és Túrák
Titkosítás egyik formája

Fórumozók szoktak feldobni tracket, szerintem valamikor bejárjuk mi is a pályát, ha nem lesz dagonya.....
Írta 2013. június 02. - 09:02

Írta 2012. augusztus 10. - 20:56

Jó hír azoknak a helyezetteknek, akik érintettek a Columbia cipõ nyeremények ügyében.
A Nyugati Végen átvehetõek a cipõk!
Egyébként egy nagyon jó kis cipõt kaptam, színben és méretben is passzol, teljesen meg vagyok elégedve. ( ez 1 közel 36.000ft-os cipõ). Az üzletben is korrektek voltak, tényleg konstruktívan álltak a dologhoz, pedig mikor elsõ alkalommal ott jártam, azt sem tudták mit akarok, de néhány hét leforgása alatt rendezték a sorukat.
És a Sportaktívosok is meglepõ módon csipkedték magukat... :confused:
Szóval menjetek a nyereményért mielõbb!
üdv
Írta 2012. július 23. - 10:55

Bocs, de ez nem a számlával lesz kapcsolatos, gondolom tudjátok, hogy hova kell fordulni.
Mivel a pálya kijelölésért, biztosításért vagyok felelõs a DM-en ebben a témában szeretnék reagálni, ha egy kicsit késõn is.
Sajnos az egyeztetések hatására én sem örültem, hogy kikerültek jól tekerhetõ részek ismét a versenybõl, de korábban már leírtam, hogy ez egy kényszerhelyzet volt. A kezdetektõl a nyomvonal kialakításában döntõ szerepem volt, és az elsõ versenyeken még más szempontok voltak a kijelölést illetõen, mint most. Így folyamatosan módosítgatva tényleg elértük már majdnem a mûködõképesség határát. Azért a többi maratont is ismerve, kezdetben vitathatatlanul a legjobb nyomvonal volt a DM. Mára ez tényleg megváltozott. Hogy mi lesz jövõre az még számomra is rejtély, de azzal, hogy jelenleg az összes turistaútról le akarják terelni a versenyt, az nem lesz a bringások szempontjából jó, elég csak kicsit visszaolvasni.
Az eltévedéssel kapcsolatban annyit, hogy ez egy csapatot érintett csak Psztló elõtt, olyan útra tévedtek be, ahol egyetlen szalag sem volt megerõsítésképpen az útkeresztezõdés után. 100 km-en tuti nincsen, és reggel már nem tudtak a motorosok ellenõrizni azon a szakaszon (defekt).
A szemét egy fontos téma, és köszönöm annak aki a verseny utáni héten szedett belõle. A szemét döntõ részét a verseny másnapjáig bezárólag mindig összeszedjük (szalag, karók, táblák stb.) Sajnos a kisebb szemeteket technikai okok miatt nem látják meg mindig a kollégák, a szemét mennyisége miatt ui. autóval kell mennünk. A végsõ szemétszedés, ellenõrzés most a következõ hét elejére maradt, melyet minden esetben személyesen végzek. 4 komoly zacskóval jött össze a zselés tasakoktól kezdve mindenféle apróságig. Nem a munkával van a baj, hanem azzal, aki úgy gondolja, hogy azt bárhol eldobhatja. Ne legyen igazam, de esetleg azt máskor is megteszi majd, ami már nagyon nagy baj. Ott ui. nincs már kontroll! Ja és ha már olyan nagy versenyzõ, hogy nem tudja tovább cipelni azt a pár grammot, legalább az út közepére dobja, ne az erdõbe ahol azért elég nehéz megtalálni!
Köszönöm mindenkinek a részvételt, remélem az idén már kifelé is érezhetõ financiális problémák jövõre megoldódnak és 2013-ban egy megújult DM-en tudtok majd részt venni mindenki teljes megelégedésére. További jó versenyzést itthon és külföldön mindenkinek!
Üdv! Gutbrod Rezsõ