"Idõjárás
A meterológiai elõrejezlés szerint tökéletes idõ lesz, június végén és július elején száraz idõ várható kiváló pályával."
Úgyis esni fog

A sebesség mindent megold.
sziasztok!
en is beneveztem mar, de sajnos kozbejott valami ugyhogy nem tudok elmenni.
tenyleg at lehet ruhazni a nevezest masra (eladni..)? ha igen, ez hogyan mukodik?
egyebkent ffi, felnott, kozeptav.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
valahonnan kéne szereznem egy kölcsönbicajt rávernék mindenkire
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
fuck me, i'm famous!
hát sejtem.... de vhogy csak lemegyek rajtuk:)Ne érjen meglepetésként, hogy a röviden is lesznek jófajta lefelék:D
hát a középtávon voltak olyan lefelék amiknék örültem ,hogy túléltem effektusom volt. nem sajna arra nem megyek , most telóra sporolok . a köv a duna lesz. lesz majd pályabejárás megint ha érdekel hétévége fele ...Valóban nem könnyû a pálya, a lejtõs részeken nem árt figyelni...a vége nagy élmény, ahogy lejössz a várból a Duna partra. Hétvégén Pannon maraton, nem jössz???
hát igen én pont ettõl félek a legjobban ,h valamilyekben fejre állok
hát igen én pont ettõl félek a legjobban ,h valamilyekben fejre állokA rövid vége is ilyen. Meredek, kõ néha gyökér...
Ja, és mivel még nincs kitakarítva a pálya a canopy pálya alatt ez még dzsungelharccal is párosul egy rövid szakaszon.
szioSzia Anna!
Sajnos tegnap nem tudtam csatlakozni hozzátok.
Rögtönöznél egy kis élménybeszámolót,hogy kicsit irigykedjünk?
Most hétvégén már remélem eljutok én is pályát bejárni.
Zsiráfok! Köszi az útbaigazítást a Dobogókõnél. Nagy nehezen megtaláltam a piros-sárgát. Azért az nem lehet olyan könnyû track felfelé, mindenféle biszbasz kövek vannak juj!
(
thommey, melyik számban volt ez? Esetleg neten fellelhetõ még vhol?
Tudom, ez utóbbi kérdés nem etikus, de talán volt annyira régen, hogy úgysem tudnám már megvenni az újságot, viszont a cikk érdekelne!
Robi)
Én már a múltkor is írtam, hogy aki anyázik, annak elõtte érdemes lenne elolvasnia a versenyszervezésrõl írt cikkemet...