Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Beszéltem Haranggal, elküld(et)te a 3 log filet. Megjelölték a pontokat, én meg szakaszokra bontottam a trackeket és összeadtam a távokat, illetve új szintrajzot generáltam. Pár méteres pontossággal az alábbiak a pontok:
R: 9,2| 16,9
K: 23|36,1|38,8|49,7|58,7
H: 23|35,9|40,4|52,4|55,1|66|75
Térképen hangyányit el lehet csúszva, de nem sokat.

szerk: Azon filózok hogy a mapszószból hogy csalok ki össz. szintkülönbséget...

Fel tudod tenni a GPS tracker file-okat mindenki örömére? Köszi!
A keró legyen veletek!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A Duna Maratonon még soha sem sikerült 2630-nál több szintet mérnem, volt már 2550, 2590, de ezek a mostani számok szerintem kamuk. Szapi ne haragudj, közelebb jársz a valósághoz, mint a többiek, de neked sincs igazad, még azokból a számokból (hosszú, közép) is le kell vonni 1-200 métert, ez fix.

Rövid: 1263 méter
Közép: 2683 méter
Hosszú: 3363 méter

Ezek a számok meg inkább viccesek, mintsem komolyan lehetne õket venni. 3000 szint felett még Szilvás sincs. :) (bár kétségtelen, hogy a DM a legkeményebb középtáv ~1600 szinttel)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

SRTM_HUN program szerint a szintemelkedés.

Rövid: 649m
Közép: 1798m
Hosszú: 2336m

ez tûnik reálisnak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Szapi

Szapi

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
SRTM_HUN program szerint a szintemelkedés.

Rövid: 649m
Közép: 1798m
Hosszú: 2336m

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Rövid:300+160+160+110+300, lehet akár jó is... A többit nehéz szemre.
Sajnos a garmin mapsource úgy tudom nem tud ilyen összegzést, úgyhogy ha tudtok biztos megoldást azt továbbra is megköszönném!

MJani, nem értem. Arra gondolsz hogy 2600nál kevesebb lesz a hosszúé?

Keresek programokat... ezer éve már valamivel csináltam...

Igen, arra gondolok. Az eredeti pályán is jóindulattal van 3000, most meg elég sok kimarad.

A sebesség mindent megold.

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Teszek igazságot. A rövidben 600 méter körül van a szint.

Gondolom ezt abból, hogy 660-at mértem, de egy helyen elszálltam és felmentem a Vízverés-nyeregbe. Távra 28,5 km jött ki, ez is kb. igaz lehet.

Amúgy a pálya nagyrészt száraz, de vannak még neuralgikus pontjai (egyik sem hosszabb 50 méternél). Rengeteg az olyan szakasz, ami bár széles úton megy, gyakorlatban csak single track-ként használható a keréknyomok miatt. Leghumorosabb lejtõ nem a Salamon-torony elõtti, hanem a Sós-hegyrõl lejövõ. De mindkettõre igaz, hogy ha nem ész nélkül megy bele az ember, akkor nem probléma.

Azt is garantálom, hogy idén jóval kevesebb fotós megy tunkolni a végéhez, mert a szúnyogok bárkit elpusztítanak 10 perc alatt. Még a napsütötte betonon is kritikus a helyzet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
tavalyi rövid nem volt még 800 m és akkor magasabban volt a teteje vagy 70 m-rel.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Rövid:300+160+160+110+300, lehet akár jó is... A többit nehéz szemre.
Sajnos a garmin mapsource úgy tudom nem tud ilyen összegzést, úgyhogy ha tudtok biztos megoldást azt továbbra is megköszönném!

MJani, nem értem. Arra gondolsz hogy 2600nál kevesebb lesz a hosszúé?

Keresek programokat... ezer éve már valamivel csináltam...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nincs mit! Örülök ha más is hasznát látja ha már ennyit játszottam vele :)

Szintek:
Rövid: 1263 méter
Közép: 2683 méter
Hosszú: 3363 méter
(Egy oldalról generáltam a gpx-ekbõl, elvileg helyes adatok.)

A közép biztos nem annyi..
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szvsz kizárt hogy ennyik legyenek a szintek

Lehetetlen. A hosszún kevesebb lesz a szint, mint ezen a középen.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Nézd meg van e sár... : )
Team Heavy Pedál Szeged

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
szvsz kizárt hogy ennyik legyenek a szintek

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Gyerünk Buci!
Azt semmi tivornya elõtte!

Itt vagyunk már a Duna-parton,holnap bejárom a rövidet meg a közepet ha minden jól megy.
Aztán jelentkezem.Tivornya nem lesz,csak pihenés meg készülés.:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Itt vannak az új szinttérképek (a térképet is módosítottam mert nagyon szét volt függõlegesen húzva szerintem az eredeti)

Rövid [25,4Km]
Feltöltött kép

Közép [67,1Km]
Feltöltött kép

Hosszú [83,4Km]
Feltöltött kép

Fogyasszátok egészséggel :)

Nagyon szépen köszönöm, Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Gyerünk Buci!
Azt semmi tivornya elõtte!
Team Heavy Pedál Szeged

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
A pálya jó,sár nincs,viszont van özön szúnyog.
Zip mingyá' csörgök!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Jelenleg kétesélyes, vagy nem indulok, vagy végigtúrázom. Ez esetben fotózgatva, kényelmesen végigmegyek. Bazinagy térdvédõvel, mert ráesni nem kellene. Rekordformám nem lesz, ez van. Az egész hetemet rááldoztam a regenerálódásra, nem könnyû, gyógyfürdõk, gyógytornák, borogatás, jegelés, regeneráló pörgetések.

Én is betegeskedéssel töltöm az idei évemet. Most a gyomrommal küzdök. Ha indulok, remélem a gél nem kezdi ki a gyomrom

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Itt vannak az új szinttérképek (a térképet is módosítottam mert nagyon szét volt függõlegesen húzva szerintem az eredeti)

Rövid [25,4Km]
Feltöltött kép

Közép [67,1Km]
Feltöltött kép

Hosszú [83,4Km]
Feltöltött kép

Köszi.
Egyébként hogyan, mi alapján csináltad?
A dobogókõi frissítõk kicsit el vannak csúszva a középen és a hosszún. A szervezõk 92km-t mondtak a hosszúra, én 88km-re tippeltem, de úgy látszik még kevesebb lesz. :)

Beszéltem Haranggal, elküld(et)te a 3 log filet. Megjelölték a pontokat, én meg szakaszokra bontottam a trackeket és összeadtam a távokat, illetve új szintrajzot generáltam. Pár méteres pontossággal az alábbiak a pontok:
R: 9,2| 16,9
K: 23|36,1|38,8|49,7|58,7
H: 23|35,9|40,4|52,4|55,1|66|75
Térképen hangyányit el lehet csúszva, de nem sokat.

szerk: Azon filózok hogy a mapszószból hogy csalok ki össz. szintkülönbséget...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi.
Egyébként hogyan, mi alapján csináltad?
A dobogókõi frissítõk kicsit el vannak csúszva a középen és a hosszún. A szervezõk 92km-t mondtak a hosszúra, én 88km-re tippeltem, de úgy látszik még kevesebb lesz. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Rövid [25,4Km]
Feltöltött kép

Közép [67,1Km]
Feltöltött kép

Hosszú [83,4Km]
Feltöltött kép