Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Tavaly óta nem.A viharok miatt.Pár napja pont leírtam valakinek az új útvonalat.Egyébként valószínûleg Szentendre-Pap-rét-maraton végig-Szentendre.Értelemszerûen ami a maraton eleje lenne az most a túra vége lesz , kiegészítve egy kis plussz élvezettel:) , de ez még úgyis egyeztetés tárgya lesz.

Kösz, visszaolvastam, ezek szerint rosszul tudtam azt a bizonyos Apátkúti aszfaltozást. Szombaton lehet csatlakozom hozzátok, ha közzé teszitek a találkozó helyét és idõpontját.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Sziasztok! Végül is hol találkoztok? Visegrádról startoltok vagy máshol csatlakoztok be a maraton útvonalába? Jól tudom, hogy a DM a Pap-rétig aszfalton megy fel az Apátkúti-völgyben?

Tavaly óta nem.A viharok miatt.Pár napja pont leírtam valakinek az új útvonalat.Egyébként valószínûleg Szentendre-Pap-rét-maraton végig-Szentendre.Értelemszerûen ami a maraton eleje lenne az most a túra vége lesz , kiegészítve egy kis plussz élvezettel:) , de ez még úgyis egyeztetés tárgya lesz.

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Sziasztok! Végül is hol találkoztok? Visegrádról startoltok vagy máshol csatlakoztok be a maraton útvonalába? Jól tudom, hogy a DM a Pap-rétig aszfalton megy fel az Apátkúti-völgyben?

Még nem tudom. Ha többet tudok, feldobom a fórumra.
Mañana.
Most alvás, mert holnap kuka leszek.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ok, akkor Pilisszentkeresztõl vakrepülés. Írtam emilt, holnap egyezetünk ha minden rendben.
Üdv

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

A múlt héten nyomtam 65 km.-t a hegyen,de a térképezés miatt nem volt egy versenytempó.
Ha így is megfelel szívesen mennék ismét. Persze nem emlékszem mindenre, illetve Pilisszentkereszt kimaradt
mert eltévedtem. :) Ha akarod most is megyek elõl. :D

Ok, akkor Pilisszentkeresztõl vakrepülés. Írtam emilt, holnap egyezetünk ha minden rendben.
Üdv

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Szia!Bocs most írtam emilt , csak most jutottam géphez.

Ok, köszi. Vettem. Holnap hívlak.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Szia!
Gondolom lehet, bár egyelõre nem tudom hová, mert nincs válasz habda1-tõl, hogy mikor és hol tudnánk talizni a pálybejáráshoz.
Úgyhogy plíííz, valaki szerevezzen már szombat délelõttre egy középtávos bejárást, ahová tudnánk csatlakozni és van legalább egy nyúl, aki nem téved el és végigvezet minket.

Szia!Bocs most írtam emilt , csak most jutottam géphez.

Dualita

Dualita

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
A múlt héten nyomtam 65 km.-t a hegyen,de a térképezés miatt nem volt egy versenytempó.
Ha így is megfelel szívesen mennék ismét. Persze nem emlékszem mindenre, illetve Pilisszentkereszt kimaradt
mert eltévedtem. :) Ha akarod most is megyek elõl. :D

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Sziasztok!

Vadi új regisztráltként is lehet hozzátok csatlakozni? Fuvart is tudok vállalni, ha az javít a lehetõségeimen.
Ha nem, akkor csak fuvarozok. :)

Dualita

Szia!
Gondolom lehet, bár egyelõre nem tudom hová, mert nincs válasz habda1-tõl, hogy mikor és hol tudnánk talizni a pálybejáráshoz.
Úgyhogy plíííz, valaki szerevezzen már szombat délelõttre egy középtávos bejárást, ahová tudnánk csatlakozni és van legalább egy nyúl, aki nem téved el és végigvezet minket.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
[quote name='montimi'] ... egy székesfehérvári kisokos is kellene
de lehet ott csak nagyokosok vannak ?
(meg nem sértõdni !!! csak vicceltem !!) .... [QUOTE]

Csak a nagytányér - kónusz ... csak ez számít :) semmi kisokos vagy nagyokos ... félre értesz, tudom fura a humorom ... :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zoldkullo

zoldkullo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
abbol kiindulva, hogy engem nem ert utol a rovidtav eleje a forditoig, biztos nem a kozeppel indultak :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tavaly emlékeim szerint 2 külön rajt volt, a rövid-közép (?) rajtolt együtt? Vagy hallucinálok, mostanában nem lenne lehetetlen :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Jól emlékszem, hogy tavaly a 3 táv külön idõpontban indult el? Ez idén is így lesz? A sportaktív honlapját böngészve számomra nem derült ki.

Dualita

Dualita

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Köszönöm. Csatlakoznék, ha lehet, a tempó pedig meg fog felelni. :-) Veszprémbõl jövök, reggeli indulással, úgyhogy bárhol tudunk találkozni, ahol és amikor nektek jó. Ha kell cuccolni még valakit vagy bicajt, az is megoldható.
Írhatsz privátban is - bmanasse@invitel.hu - , hogy egyeztessünk.

Köszi.

Sziasztok!

Vadi új regisztráltként is lehet hozzátok csatlakozni? Fuvart is tudok vállalni, ha az javít a lehetõségeimen.
Ha nem, akkor csak fuvarozok. :)

Dualita

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
az idén is lehet sátorozni a rajt helyén?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen. Sõt, UCI kód is, ami persze így nem igazolható.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

megint privát biztosítást kell 5000 pénzért vennem Zillertal-ra.

Kötelezõ a felelõsségbiztosítás?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A szövetségrõl annyit, hogy mindegy is, milyen okból, de a mai napig nincs a kezemben a licenszem (mert most is postán utazik Abszurdisztánban), s megint privát biztosítást kell 5000 pénzért vennem Zillertal-ra. Ezt így, júliusban. Januárban lett leadva a kérelem és befizetve a pénz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Na igen tudnék meséli az idei Trans Germanyröl hogyan is közlekednek az elit hölgyek,volt szerencsém megtapasztalni mikor elsö nap a Sally Bighannel mentem végig,néha alig tudtam mögötte maradni sikon de még felfelé is voltak gondok párszor,nagyon tudnak haladni annyi biztos,pedig én sem szoktam a vert mezönyben végezni hosszutávon.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kint Ausztriában az Elite lánykák nemsokkal mennek gyengébb idõt, mint FFI elsõ

Az biztos! A kinti nõi elit sok kellemetlen pillanatot tudna szerezni az itteni hosszútávosok nagy részének, ha elindulnának mondjuk a Duna marcin.
Elég, ha a Trans Germany eredménylistát átböngészi az ember. Az erõviszonyokról annyit, hogy Dante itthon egyáltalán nem a végén szokott beérni a hosszúról, a TG-n az idejével a nõi mezõny azt hiszem 18.-ik helyén ért volna be. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy nagyságrendekkel nagyobb a tömegbázis, több igazolt versenyzõ, nagyobb merítési lehetõség.
Ami meg náluk folyik szövetségi szinten, az vicc, még így kívülálló szemmel is.