Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Kicsivel technikásabb, egyébként meg rövidebb, kevesebb szinttel. Erõ szempontjából alapvetõen nem nagy difi van a kettõ között.

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Most indulok elõször a Duna maratonon, emiatt valaki meg tudná-e mondani, hogy a Duna középtáv (emelkedõkben, lejtõkben, terepben) milyen egy Szilvás középtávhoz viszonyítva.
Let's roll!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Lapozz le, ott megtalálod a térképet és a 3 szintet.
Sportaktv

roadruner

roadruner

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok.
Szintkülömbségeket tudtok mondani a távokhoz? még nem indultam maratonon most tervezem. és ilyen infot nem találtam

Vér József

Vér József

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Közép és a hosszú táv változik ! Lesz benne teljesen új szakaszok is.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Köszi mindenkinek a megerõsítést, ezek szerint jól sejtettem.

Fabian Cancellara: külön köszönet a linkért, épp kerestem; csak nem vagy látens Gyurcsók, esetleg valami rokona?!? :-)

Gyurcsók a nagybácsim! :)
Amúgy nagy kérdések voltak a pálya miatt. hát a garminnal lehet menteni, gondoltam felrakom!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Ez a tavalyi Duna Maraton útvonala

Az áthúzások még tavaly elõttiek ha jól látom, mert az Apátkúti úton akkor nem lehetett végigmenni. Ez már egy nagyon régi térkép, legalább 3 éves.

Szerintem ez a 2010-es verseny térképe és nem hiszem, hogy ez lesz a pálya.

Köszi mindenkinek a megerõsítést, ezek szerint jól sejtettem.

Fabian Cancellara: külön köszönet a linkért, épp kerestem; csak nem vagy látens Gyurcsók, esetleg valami rokona?!? :-)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Az áthúzások még tavaly elõttiek ha jól látom, mert az Apátkúti úton akkor nem lehetett végigmenni. Ez már egy nagyon régi térkép, legalább 3 éves.

Untitled by zudorimre@freemail.hu at Garmin Connect - Details Ez a tavalyi Duna Maraton útvonala

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem ez a 2010-es verseny térképe és nem hiszem, hogy ez lesz a pálya.

A sebesség mindent megold.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Idei Duna Maraton útvonalában a tavalyihoz képest lesznek változások? A friss térképen látok áthúzott szakaszokat, csak mintha tavaly is ezeket jelölték volna változásoknak.

pytsur2

pytsur2

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Asszem a postával lehet vmi, mert én még mindig nem kaptam meg... : )

prter

prter

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Én sem kaptam még meg.

Még én sem! És szerintem ezzel sokan vannak így, akik nem nézik ezt a fórumot!

Üdv:
KP

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ki hogy áll a Genesis csomaggal? Én már el is felejtettem, hogy jönnek nekem valamivel, aztán most a kezem ügyébe akadt a banki utalás nyomtatott változata. Remélem karácsonyra azért megjön és be tudom tenni a fa alá! :mad:

Én sem kaptam még meg.
Failure is always an option.

Trek67

Trek67

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ki hogy áll a Genesis csomaggal? Én már el is felejtettem, hogy jönnek nekem valamivel, aztán most a kezem ügyébe akadt a banki utalás nyomtatott változata. Remélem karácsonyra azért megjön és be tudom tenni a fa alá! :mad:

milu

milu

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
na, ma megkaptam a mezt, igaz, úgy kellett érte elmenni...mondjuk valamelyest eltér a kapott "csomag" a beígérttõl....az hogy a kuponok kulacs sehol az még hagyján, de hogy egy a decathlonban kiárusításkor 799-ér árult pólóval szúrják ki az ember szemét.....(és ezzel nem a decathlont akarom leszólni); ha legelején tudom tuti nem dobok ki rá 3 000 Ft-ot.
"ISTEN HOZOTT ÖCSÉM EZ A VALÓ VILÁG!!"

kapg

kapg

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Én sem kaptam még semmit . . . Egy biztos. Nem igazán fogom ajánlgatni ismerõseimnek a sportaktív rendezvényeit. Így járt(unk)am. . .

cubebaba

cubebaba

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Én is kaptam egy mezt. De ami sok az sok! Lehet,hogy 1000 Ft volt az a CSOMAG, hahó, csomag sok lényegtelen akármivel, de ezt az ajánlatot meghirdették és azzal el is fogadták! Saját magukat nem veszik komolyan, ez mutatja, hogy fogyasztói kérdésekben amatõrök, nem ismerik, nem fogják fel, hogy mekkora negatív reklámot csináltak maguknak ezzel. Én tuti nem megyek többet Sportaktívos rendezvényre. Sõt, a mellékelt levélben szó sem volt,hogy bocsi, csak egy mezt kapsz a csomag helyett vagy vmi,inkább az idõhúzásra terelték a figyelmet.
Sajnálom nagyon, de aki ennyire lenézi az embert, a vásárlót, mert 1000 Ft az sz*rt sem ér, az most látja, én pl. sokezret nem fizetek emiatt többé. És hozzáteszem, nyár eleje óta várom azt a pár százas kulacsot, mert az enyém elveszett és minek vegyek újat, ha mindjárt megjön a Genesis csomagom címszóval nem vettem és egész nyáron csak vártam...
Egy jó nevû cég ilyet nem engedhet meg magának.

gabe.

gabe.

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
még én sem... (:

milu

milu

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
hát én még mindig nem kaptam meg :((((((