Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Persze kiállok, és a kijárt részen megyek ésszel. Mivel az idei 4 versenyen amin indultam és tavaly sem volt gondom erre nem igazán gondoltam illetve készültem fel. Persze akármennyire készülsz, akkor is bejöhet.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Nekem elõl hátul Nobby Nic, michelin latex belsõvel. Elõl-hátul 2-2,2 bar. Nagyon kellett figyelni, egyszer így is csúnyán odacsaptam a hátsót, sima belsõ ott elszállt volna. Így ugyan kényelmesen utaztam (persze végig kiállva a lefeléken), de hátra többet rakok legközelebb. Merev villával meghaltam volna.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Majd Mátrára viszek a hátamon 2 garnitúra komplett kereket :)

Oda a sziklák miatt mindenképp vigyél! Kelleni fog!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Dehogy gramm mániából, elfelejtettem. A kulacsokért is vissza kellett fordulnom még otthon, egy zselét a kocsiban hagytam, szóval kissé szórakozott voltam. De ez a defekt egy kissé idegesít. Kõszegen ugyanezekkel a gumikkal nem volt semmi gond, itt meg igen. Ha tudtok ajánlani valami jobbat a Contineltal Explorer ProTection-nál azt megköszönöm (olvastam hogy elég gyenge). Én nem vagyok egy guru ebben a témában, inkább odateszem magam (persze már amennyire bírom, plussz még egy kicsit :)). Ha keményre fújom lerepülök úgy ugrál, ha puhára defekt. Mi a titok?

A szedertüskés defekt az fõleg szerencse dolga, illetve, ahogy elhangzott, lehetõleg kijárt részen tekerünk, susnyásban sose.
És felütés ellen? Nem ülsz rá teljes testsúllyal a nyeregre + figyelsz.
Én hátul egy kopott 1,9-es Z-Max-szal mentem. A terep miatt 3,4 barral. Rázott. Ez van, valamit valamiért. (Elöl egy 2,1-es Racing Ralph volt 3 baron). A belsõim 89 grammos ultralight verziók.
Pótbelsõbõl amúgy kettõt is vittem + javítót.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Találd meg az elsõ 10-en a rövidtávosokat játékunkat látják:-)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Hosi, javítókészletet gramm-mániából nem vittél, vagy elfelejtetted?

Dehogy gramm mániából, elfelejtettem. A kulacsokért is vissza kellett fordulnom még otthon, egy zselét a kocsiban hagytam, szóval kissé szórakozott voltam. De ez a defekt egy kissé idegesít. Kõszegen ugyanezekkel a gumikkal nem volt semmi gond, itt meg igen. Ha tudtok ajánlani valami jobbat a Contineltal Explorer ProTection-nál azt megköszönöm (olvastam hogy elég gyenge). Én nem vagyok egy guru ebben a témában, inkább odateszem magam (persze már amennyire bírom, plussz még egy kicsit :)). Ha keményre fújom lerepülök úgy ugrál, ha puhára defekt. Mi a titok?
De õszintén szólva ha lett volna javítóm, sz.tem akkor sem állok vissza, agyban feladtam és úgy már nem ment volna, ahhoz még sok volt hátra. Még csak 2 éve bicajozom (nem is túl intenzíven), és még elég könnyen "kibillenek". Majd Mátrára viszek a hátamon 2 garnitúra komplett kereket :)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Feltöltõdtek a képek, van rengeteg, biztos sokan megtaláljátok magatokat!

http://www.bari02.atw.hu

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Talán kevesebszer kell letérned a susnyásba elõzés céljából.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Egyel több defektem volt mint belsõm, és sajnos javítót nem vittem.

Láttam sok embert aki defektet kapott.
(Egy régebbi Bükk Maratonon beszéltem egy sráccal akinek a 100km-en 5 volt.)
Eddig úgy 20-25 maratonon vettem részt, de SOHA nem kaptam defektet.
Mi tudtok amit én nem?
Vagy csak túl lassú vagyok, és emiatt nem ütöm fel a gumit?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Minden esetre nem kevesen voltak, akik mezítláb futottak...a brutális, meg az esztelen között azért van különbség...egy fényévvel profibb egy triatlon verseny...
Én biztosan szóvá tettem volna:D

Esztelen, ha 400 m futáshoz nem veszel futócipõt. Ez olyan, mint merev villával menni és panaszkodni, hogy jajj de ráz. A lehetõség adott volt, aki nem használta ki, annak biztosan jó oka volt rá.
Külföldi Xterra pályák futásában vannak olyan szakaszok is, ahol épeszû ember beülõt kérne. Úszás az óceánban bazi nagy hullámok között, stb...
Ausztria, Kenguruk földje!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hosi, javítókészletet gramm-mániából nem vittél, vagy elfelejtetted?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thommey, ami valakinek esztelen, az másnak fel se tûnik.

Azért az igénytelenség, és a hatalmas teljesítmény között is óriási ûr tátong...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Menet közben beszélgettem egy sráccal aki szombaton egyéni hosszút ment és a DM-en is hosszúzott. Assz'em 20-an csinálták ezt meg. Na, ez a nem semmi!!!

Hosi, igen, a fõnököm is kiérdemelte a "Hegyek Királya" címet, nagyon büszke vagyok rá! Egyszer talán én is bevállalom!

Thommey, ami valakinek esztelen, az másnak fel se tûnik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

SlyRoxy

SlyRoxy

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

Igazabol csak ismetelni tudom az elottem szoloakat.A hegyek es a Himnusz csucs volt szamomra.Remeljuk megmarad ez az erzes a kesobbiekben is es atadhatjuk majd a gyermekeinknek is.....
Iden kicsit brutalis volt 65km-t tekerni de mondjuk ez legfobbkeppen az edzes hianya miatt volt.
En a topak tarsasagaba tartozom es vadul kapaszkodom a fekkarokba hogy el ne essek es ha olyannak talalom a lejtot inkabb leszallok......de mindig figyelek,hogy a jobbakat fel ne tartsam.
A lenyeg:nem tudom hogy felneztetek-e verseny kozben es lattatok-e hogy hol tekertek,azt a rengeteg fat es a zoldello hegyeket.......szoval ez az amiert megeri tekerni ,izzadni,fajni....es ami a legfobb:vigyazzatok ra (nem kell Green Peace tagnak lenni)!

Gratula minden resztvevonek es tovabbi jo tekerest a zoldben!

Cecilia

Ui:Robinak koszonet a hazajutasert!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Az Xterrák arról híresek, hogy brutálisak. Tavaly is volt ilyen "értelmetlen" dolog benne, csak az kissé nagyobb vihart kavart. Idén az úszás után senki sem említette, hogy ez kellemetlen lett volna neki.

Menet közben beszélgettem egy sráccal aki szombaton egyéni hosszút ment és a DM-en is hosszúzott. Assz'em 20-an csinálták ezt meg. Na, ez a nem semmi!!!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

vissza!
Minden fosch megtörtént velem ami csak lehett...de: Soha nem adok fel egy maratont sem! Ha 4 óra ha 7óra alatt érek be....

Hát nekem muszáj volt. Egyel több defektem volt mint belsõm, és sajnos javítót nem vittem.
A rajtnál sikerült a legvégére kerülnöm "hosszú létemre". Mikor Ádám elkezde mondani, hogy a hosszúsok menjenek az elejére (addigra persze nekem is kiderült hol merre van az eleje) már késõ volt. Kb.1000 emberen kellett volna átmászni, úgyhogy valszeg én voltam az utolsó hosszúsok egyike. Ez csak agyban zavart, örültem hogy Paprét felé megláttam ez elsõ "társat", aztán szépen szívtam fel magam. Jött az elsõ defekt, csere, utololérések, aztán egy jobbkanyarba betonon esés (fél oldalam lejött), a fickó valamit mormogott mikor jöttem de nem hallottam. Tovább már kicsit megzuhanva és újabb defekt. Ennyi - ez már sok volt, szerencsére Pilismarót felett találkoztam egy országútis sráccal akinek volt javítója és vele megcsináltam a gumit, szóval legalább nem kellett 20km-t gyalogolni.

Pálya jó, itatópont szegényes, rajt elcseszett. Akikkel én szenvedtem, ott mindeni nagyon korrekt volt, ha valaki képes volt mászni mindenki ugrott a szélére hogy elengedje és bíztatta, a lefeléken elnézést kértek ha nem tudnak elengedni, ez nagyon kultúrált volt.

Az eltolt rajtoltatás a Mátrán is megoldott ahol szintén sokan indulnak, szóval meg kellene kérdezni Karcsit hogy kell csinálni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Minden esetre nem kevesen voltak, akik mezítláb futottak...a brutális, meg az esztelen között azért van különbség...egy fényévvel profibb egy triatlon verseny...
Én biztosan szóvá tettem volna:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az Xterrák arról híresek, hogy brutálisak. Tavaly is volt ilyen "értelmetlen" dolog benne, csak az kissé nagyobb vihart kavart. Idén az úszás után senki sem említette, hogy ez kellemetlen lett volna neki.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szerintem még ne Thommey,mert Msonaj még a pályán boly(j?)ong!:D:D:D

lsd. fenn!
sárba mentem tavaly fél órával jobbat mint most... elképzelheted..láncszaki...görcs..bukás...rosszullét....arggg
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
vissza!
Minden fosch megtörtént velem ami csak lehett...de: Soha nem adok fel egy maratont sem! Ha 4 óra ha 7óra alatt érek be....
Team Heavy Pedál Szeged