nem fogok bocsánatot kérni senkitõl, aki egy 17 éves rövidtávos fórumozó (én:)) érezhetõen irónikus hsz-e alapján teszi fel a sárgumiját, és emiatt szív. a gumit nem én teszem fel, hanem az illetõ. technikai sport lévén pedig bármi közbejöhet, amin semmilyen gumi sem segít, hogy ne veszíts vele idõt, amíg kijavítod.."ilyen ez a popszakma".

lefele: én általábanelmentem, ahol tudtam - ahol meg nem tudtam, ott kicsivel több féket húztam, mint szerettem volna, de közben mondtam az elõttem lévõnek, hogy mit csináljon/ne csináljon adott esetben. pl. az egyik nagy köves, meredek lejtõn látványos húzta az elsõ féket a delikvens elõttem, és folyton fejre akart állni - mondtam neki, hogy a hátsót húzza inkább majdnem blokkolásig, az elsõt pedig csak szakaszosan és nagyon finoman, és üljön be a nyereg mögé. épségben leért, megköszönte a tanácsot, és azonnal elengedett.
sportban inkább próbáljuk meg segíteni a gyengébbet, a kevésbé tapasztaltat, és örüljünk, hogy õ is sportol - õ sem esik fejre, és legközelebb már tudja, mit kell tennie.
edit: hogy jövõre újra a várból indul a verseny, nem?