Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

A pallónál föntrõl nézve a jobboldalon a fûben nem lehet lemenni? Mert végiggurulni a gerendán kicsit necces.

Ugye nem gondolod, hogy így marad ? :D (bár vicces lenne, az igaz :))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A pallónál föntrõl nézve a jobboldalon a fûben nem lehet lemenni? Mert végiggurulni a gerendán kicsit necces.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
köszönjük VV!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Bejártuk HZolival a rövid távot. Porszáraz és gyurmás helyek váltogatják egymást. Nagyon sáros részek nincsenek, de rövid szakaszokon lehet bûvészkedni a drótszamáron. Rövid távnak nem lesz komoly gondja, de a közép és a hosszú már belefuthat a több száz bringás által alaposan fellazított sáros részekbe, ami okozhat meglepetést. Nyeregben, közép tányéron teljesíthetõ a rövid táv. Egyes helyeken, ahol neki lehet engedni a paripát, odafigyelve kell haladni, mert vízátfolyás alakította nyomvályúkon és alattomos gödrökön el lehet dobni a vasat némi leszúrt Rittberger kíséretében. Ilyen például a Vízverési-rét utáni köves lejtõ (Pap-rét után kb. 3-4km), ahol egy csúnya, vízátfolyás alakította keresztárok foglalja el az út kb. 2/3-át. A rövid táv a legvége (Nagyvillámtól) kivételével már ki van jelölve.

A Salamon-torony utáni pallós megfejtés némi triálos (bátrabbaknak freeride-os) képességet igényel.

Fotók: http://picasaweb.goo...DM2009Elozetes#

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Bejártuk HZolival a rövid távot. Porszáraz és gyurmás helyek váltogatják egymást. Nagyon sáros részek nincsenek, de rövid szakaszokon lehet bûvészkedni a drótszamáron. Rövid távnak nem lesz komoly gondja, de a közép és a hosszú már belefuthat a több száz bringás által alaposan fellazított sáros részekbe, ami okozhat meglepetést. Komoly gond nem lesz, nyeregben, közép tányéron teljesíthetõ a rövid táv. Egyes helyeken, ahol neki lehet engedni a paripát, odafigyelve kell haladni, mert vízátfolyás nyomvályúkon és alattomos gödrökön el lehet dobni a vasat némi leszúrt Rittberger kíséretében. Ilyen például a Vízverési-rét utáni köves lejtõ (Pap-rét után kb. 3-4km), ahol egy csúnya, vízátfolyás alakította keresztárok foglalja el az út kb. 2/3-át. A rövid táv a legvége (Nagyvillámtól) kivételével már ki van jelölve.

A Salamon-torony utáni pallós megfejtés némi triálos (bátrabbaknak freeride-os) képességet igényel.

Fotók: http://picasaweb.goo...DM2009Elozetes#

mazeee

mazeee

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szevasztok!

Ha van eladó egy darab férfi középtávos nevezés, akkor hívj a:

harminc hárszázötven-9995-ös számon.

Kösz!

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Köszi a beszámolót Ronin!
Nem volt nálad véletlenül egy imbuszkulcs?
A jobb oldali markolatod meghúzhattad volna, hogy ne foruljon le. :)
Egyébként korrekt.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Középtávos férfi nevezés eladó!
Érdeklõdni csak a +36302060834-en lehet!Átvétel a verseny helyszínén ma este vagy holnap a verseny elõtt!

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Ma reggel volt még egy porelverõ kis zivatar, jelenleg Visegrád környékén süt a nap. A tegnap esti békásmegyeri felhõszakadás ide nem jutott el, este száraz volt Visegrádon minden aszfalt és a rajt/célterület is.

A 11-es úti átkeléshez búvárfelszerelést hozzatok, akinek nincs, az kérem, jelezze itt, biztosítunk kölcsönszerelést. Azért biztos, ami biztos, ma kezdjük vödrökkel kimerni az "alagútból" a Dunát, de ha nem sikerül, akkor rendõri segítséggel fogtok átkelni az autóút túloldalára - mindjárt ott, ahol a Salamon-torony után kiértek a partra. De inkább ez utóbbira készüljetek. :-)

Fetzer Robi

Ui.: volt valaha egy info@sportaktiv.hu nickünk is, de rég nem használtuk, és elfelejtettem a jelszavát. Van itt vki, aki tudna segíteni új jelszó generálásában, és elküldené azt a vonatkozó e-mail címre?
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Ronin: Köszönjük a képeket! Nagyon jó, hogy gondolt valaki rá, hogy csináljon a pályáról képeket, így a verseny elötti napokban! Remélem ezt máskor/mások/máshol is megteszik majd, és akkor tényleg naprakész és viszonylag korrekt információk lesznek a pályáról. Ha már a maraton honlapján ezt nem képesek megtenni...

Köszönjük még1x Ronin ! BassLine

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem baj az, ha romlani fog... legalább majd így nosztalgiázhatunk: "Az a 2009-es Top Maraton sorozat... (minimum) a fele sáros volt..."
Nem kell rinyálni... inkább húzzátok ki a netet, a tv-t, ha ott laktok, akkor húzzátok le a redõnyt, nehogy értesüljetek az esõrõl;):D... és menjetek bringázni!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

17.00 kor nem esett a met szerint....de úgy láttam a pesti felhõszakadás is elmegy pilis alatt

OK, megnyugtattál! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

ez csak romlani fog.... :D

Az nem baj, legalább mindenki leírhatja, hogy milyen keményen végignyomta :D

Aztán + majd valaki bekérdez valami hasonlót, mondjuk mit geoff szaktárs, hmmmm ... kb.: ilyet "hogy itt mindenki Spinninges?" és közösen utálják majd érte :D:D, a fotósok meg kitörlik az összes fényképét :D:D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ez nem az aminek látszik .... ez csak egy elõre vetített helyzet elemzés

ez csak romlani fog.... :D
Team Heavy Pedál Szeged

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Továbbra is eladó egy középtávú nevezés sérülés miatt.

e-mail : balint56@citromail.hu
tel.: 06 30/ 65 77 567

átvétel . : Gödöllõ / Budapest ..

a nevezés ELKELT.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Mennyi fürdõs k...va van itt...

Roszabbak vagytok, mint egy esküvõi násznép szakadó esõben...

Ez nem az aminek látszik .... ez csak egy elõre vetített helyzet elemzés
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Mennyi fürdõs k...va van itt...

Roszabbak vagytok, mint egy esküvõi násznép szakadó esõben...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ha ez bejön, akkor tényleg vidám maratonunk lesz.
http://www.met.hu/ke...dex.php?id=mmBa

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin köszi a képeket.
Jõvõ héten kéne már egyet tekernünk már megen.
Látom szép vidám maratonunk lesz:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ma késõ délután és esõ után Pap-rétrõl Visegrádig végig mentem a pályán. Alapvetõen jól járható az út, tócsák, saras részek ugyan akadnak, de sehol nincs vendégmarasztaló gumira ragadós dagonya. A pálya ezen részére inkább a száraz út jellemzõ, ennek ellenére sok saras képet csináltam, hogy lássátok nem annyira vészes a dolog. Száz szónak is egy a vége, leszállás nélkül simán elmentem mindenhol 1,95-ös szinte alig mintás kopott gumikkal.

Képek itt: http://picasaweb.goo...PapRetVisegrad#