Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ha ugye mindenki megnézte volna elõtte a térképet, akkor nem éri ilyen meglepetés:

http://dunamaraton.h...2009_terkep.jpg

Pontosan jelölve volt, hogy hol van víz, iso és kaja. Szóval egyáltalán nem értem a panaszokat. Amúgy szerintem semmi gond nem volt a frissítõkkel, volt ahol meg sem álltam (középen). A két német srác engem is hátbavert, nagyon nyomták...

VV: hát én sok helyen nem tudtam feltekreni, mert elpörgött a kerekem, de lehet ennek a rossz gumiválasztás (azaz nem választás, nem cserélgetek) az oka :)

ezt én is akartam mondani , de jobban megnézve az összes frissitõhöz mutat minent.

mondjuk én az elözö évekbõl emlékeztem hogy ott csak viz van, az már az én faszságom volt hogy pap réten nem volt türelmem kivárni a sort, és persze hogy eléheztem a végére..(ismét rájöttem hogy egy májkenöcsös kifli reggelire kevés lesz :) )

ja tésztához nem tudok hozzászólni, de ilyen csumi helyen akkor se ennék ha fizetnének érte.

PS : Kela voltál ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Azt mutatja hogy utolsó frissítõn van kaja...Nem volt!!Errõl van szó...

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Na én is hazaértem. Tegnap amikor megérkeztünk az idõ kicsit ránk ijesztett, de szerencsére szép napot fogtunk ki. Összességében a pálya nagyon tetszett, a jelölés is rendben volt, viszont az hogy a második frissítõnél csak víz volt kiábrándító. Az elsõnél direkt nem álltam meg, mert még nem éreztem szükségét épp ezért különösen nagy mínusz pont, hogy a második frissítõt nem voltak képesek rendesen ellátni.
A másik a célban a kaja kiábrándítóan kevés volt. 5000 Ft-ért elvárná az ember, hogy ilyeneken ne spóroljanak. Inkább ne legyen póló (van már ezer) de rendes etetés/itatás legyen.

Ha ugye mindenki megnézte volna elõtte a térképet, akkor nem éri ilyen meglepetés:

http://dunamaraton.h...2009_terkep.jpg

Pontosan jelölve volt, hogy hol van víz, iso és kaja. Szóval egyáltalán nem értem a panaszokat. Amúgy szerintem semmi gond nem volt a frissítõkkel, volt ahol meg sem álltam (középen). A két német srác engem is hátbavert, nagyon nyomták...

VV: hát én sok helyen nem tudtam feltekreni, mert elpörgött a kerekem, de lehet ennek a rossz gumiválasztás (azaz nem választás, nem cserélgetek) az oka :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rövid távra úgy egyébként minek két frissítõ, mikor ez csupán sprintverseny. Kettõ esetén meg bõven elég, ha az egyik "fullos" a másik pedig csak itatópont.

Jó verseny volt, középtáv mindenhol tekerhetõ, kivéve ott, ahol a mezõny szokás szerint bénázott, mert természetesen ez a táv is tele van olyanokkal, akikben fel se merül, hogy nem csak õk vannak a pályán.
A kitûzött két cél közül az egyiket sikerült megvalósítani - a legjobb magyar hosszútávos nem tudott hátba csapni, és a gyõztes német/svájci páros is nagyon késõn ért utol. Az idõeredményen van még mit faragni, de tudom, hogy hol vesztettem, mit kell javítani és mire szükséges nagyobb figyelmet fordítani, így van remény további fejlõdésre.:)

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
eredmények itt:

http://www.tempospor...top2maraton.pdf

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Na én is hazaértem. Tegnap amikor megérkeztünk az idõ kicsit ránk ijesztett, de szerencsére szép napot fogtunk ki. Összességében a pálya nagyon tetszett, a jelölés is rendben volt, viszont az hogy a második frissítõnél csak víz volt kiábrándító. Az elsõnél direkt nem álltam meg, mert még nem éreztem szükségét épp ezért különösen nagy mínusz pont, hogy a második frissítõt nem voltak képesek rendesen ellátni.
A másik a célban a kaja kiábrándítóan kevés volt. 5000 Ft-ért elvárná az ember, hogy ilyeneken ne spóroljanak. Inkább ne legyen póló (van már ezer) de rendes etetés/itatás legyen.

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hi! Na megcsináltam én is a rövidet. Az elsõ frissítõpontnál volt minden, de másodiknál csak ásványvíz, meglepõdtem nagyon mert a szilváson mindegyik itatópontnál volt minden. Az eldobott belsõt és is láttam a pálya szélén , meg is lepõdtem, mert eddig ezt nem volt szokás szétdobálni!
A "nagyot esett srác" már infúzióra volt kötve az eü sátorban amikor én is menetem egy kis gyógyírért. Amúgy a kaja gyerekadag volt. Az emlékérem tetszetõs darab!

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Rövidtávon mentem én is..Az elsõõ frissítõt én személy szerint kicsit korainak találtam :S Pálya állapota viszonylag jó volt,helyenként azért durva volt a saras,vizesköves lefelé,fõleg az a nagy széles lefelé,mikor mindenki esett-kelt
Aztán 2. frissítõn nuku kaja(ezt biztos csak én furcsállom).Célban sok frissítõ,tömérdek isostar,és egy üveg O2. :cool2:Tészta SZAR!!!!
Összességében jó volt a verseny!
És a kissrác esése tényleg nagyon durva volt :S
Jha,és tetszik az újság :D

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Na ez is megvolt...
Igaz, a múltheti dögrovásomból nem gyógyultam ki teljesen, így a helyszínen átneveztem rövidre, amit nem bántam meg.
Na de nem regényt akartam írni, hanem egy gyors, személyes értékelést:

+jó volt a pálya, a kijelölés és a biztosítás
+jó volt az idõ
+jó volt a frissítõk ellátása

-a rajt még mindig elég gáz (miért nem lehet a bükk mintájára külön indítani a távokat???)
-a póló anyaga... (három kistigris minõség...)
-kevés volt a tészta, ami nem volt olyan nagy baj, mert sz.r is volt...

Végül jobbulást kívánok a röviden kb. 15 és fél kilométernél nagyon nagyot esett srácnak. (nagyon durva volt)

Ja, és száradjon le a keze annak a fehér Orbea-s srácnak (ha jól emlékszem sötétkék BAJA feliratú mez volt rajta) aki lazán eldobta a lyukas belsõjét az erdõben. Amikor szóltunk neki a válasz ez volt: "Mit csináljak vele, már lyukas!"
Nekem csak egy szó jut eszembe errõl: bunkó...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Én most áztam el a dél dunántúlun, a páylánál egésznap nemesett, max tegnap este! akik már beértek annak gratulálok, akik még nem, nekik Hajrá:)

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Csatlakozom az elõttem szólókhoz ! Hajrá mindenkinek !
Egyébként nyugaton esik,:mad:az ország közepén mi a helyzet ?:chin::D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Mindenkinek jó versenyt. Lélekben szurkolok nektek :)

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Jó versenyzést mindenkinek!!! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Most ép süt a nap és szemerkél az esõ persze ez Gyálon van.
Most akkor milyen gumát is tegyek fel:scared::mybad::D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Tudom:) Szentléleken most is esik:D

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
kétségeitek ne legyenek, lesz sár bõven.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

az nagyon szoros..nekem nem fog menni:(:(

Na majd figyelek az Achtung! Rechts-re.. köszi:)

Nem kemény az. Én mentem a középen szar formában, és csak az elsõ kettõ vágott hátba, majd a Hazenfrantz Petivel jöttem le a végén. És tényleg nagyon szarul mentem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Felmész a sportaktiv.hu-ra és megnézed a tavalyi eredmények alapján. Megnézném neked, de nem nagyon bírok a tapipaddal :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
az nagyon szoros..nekem nem fog menni:(:(

Na majd figyelek az Achtung! Rechts-re.. köszi:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Parti tavaly 4:17-et ment. Ha karámos indítás lesz, akkor még lesz néhány perc elõnyük is és ne feledkezzünk meg a külföldi meridás menõkrõl sem.
Tehát ha négy órán belül bejössz, akkor nagy eséllyel nem vágnak hátba. A 4 órához azért nyomni kell rendesen.