Hmm. Na látom megy az osztás rendesen. A Merida két fenegyerekérõl csak annyit, hogy Parti Andrisnak drukkoltam, hogy mocskosul alázza szét õket, de hát ez még így is írtó szép eredmény. Hogy dobálnak kulacsot!? õk se teljesen normálisak, de akkor már miért nem inkább a közönség felé dobálják, pláne a cél elõtt pár km-re,? abban még volna némi ráció
A rajtoltatás így utólag tényleg nem volt valami jó, pláne hogy ok, középtávot megyek, tudom hogy a teljesítés a cél, beragadok az elején a rajtnál, mivel 8 an 8 félét mondanak, hogy hova álljunk be, kijönni már nem volt idõm. Nem is siettem el a rajtot, persze mindenki anyázott, hogy miért nem megyek gyorsabban. THX kedves szervezõk, de lehet én vagyok a béna hogy nem tudtm beállni egybõl hátra. Ha vegyesen, mindenki egyszerre rajtol, tuti hogy a végérõl indulok, elvégre életem 3. maratonja volt ez, és egybõl középtáv.
Az edzettséghez csak annyit, hogy nálam is hasonló a helyzet, mint a 78 kilós versenytársnál. novermberben vettem bringát, 30 kiló volt rajtam, most 67 vagyok a 163 cm-hez és középtávot lenyomtam pedig csak két hónapja edzem rendszeresen, és még görgõm sincs otthon, nomeg hegyet is most láttam 3. alkalommal terepen, szó szerint értve. Tehát van hova fejlõdni de jó látni hogy zéró állóképességi alappal, mivel sosem futottam, meg semmi ilyesmi, hova el lehet jutni, pláne úgy hogy mostmár a felfeléket jobban élvezem mint bármit. Igaz 4 évet testépítettem, így a táplálkozásról van némi fogalmam, meg az is testmozgás, a kaját be is tartom és tuti hogy ez is segített nagyon sokat az edzés mellett. Viszont lefelé valami írtó módon béna voltam, na a legparázósabb bringás címet megkaphatom az tuti. Viszont jól toltam felfelé a sáros részeken köszönhetõen a terepmintás bringacsukámnak :-) de az én szememben mindenki egy kicsit bajnok aki idejön és akármelyik távot végignyomja, család, gyerek, munka mellett,
pl. láttam jó pár duci embert a bringán akik nyomták és becsülöm õket érte, legalább eljön, nyomja és nem otthon zabálja a chips-et és a pizzát a Tv elõtt nézve a sorozatokat, mint a magyar lakosság jó nagy %-a, sõt aki ide eljön az biztos hogy nem divatból sportol, tudnék mondani kapásból három sportágat ami hiába örvend nagy népszerûségnek, a többség pusztán divatból csinálja, mert trendi, közben táplálkozásról, edzéselméletrõl foggalma sincsen még alapszinten sem.
csak ennyit szerettem volna hozáfûzni