Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sárvédõ

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
221 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

szemkiveres ellen ernek vmit a vaz also csovere rogzitett megoldasok? nem zavar a sar, csak a szememet feltem. vagy neoguard?

nem szeretem a szemuveget, de lehet egy olcsobb szintelen munkavedelmi szemuveggel majd ujra probalkozom.

Én ma teszteltem ezt a Dema-Horal-Alto maratonon, volt sár kellõ menyiségben. ZEFAL CROOZER III. 237 SÁRVÉDÕ - Bringa Butik Webáruház Mûködik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szemkiveres ellen ernek vmit a vaz also csovere rogzitett megoldasok? nem zavar a sar, csak a szememet feltem. vagy neoguard?

nem szeretem a szemuveget, de lehet egy olcsobb szintelen munkavedelmi szemuveggel majd ujra probalkozom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok! Ki gyárt montira vékony (1.5-1.75-ös gumira való) sárhányót?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

bexzy

bexzy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Pár napja vettem meg a bicajomat, csak akkor hülye fejjel nem kértem rá sárvédõt.
Milyen sárvédõt ajánlanátok ami jó lenne. Egy Rock Machine Crossride 250 típusú cross bicajra kellene. A gumi 35 mm széles, ami kimondott trekking sárvédõ azok olyan 5 centi körül vannak.
Van valami ami ennél keskenyebb, olyan 4 centi inkább, ja és ha lehet akkor mûanyag legyen, de fémpálcás.
Nem szeretném, hogy csúnya legyen a gép.
Elõre is köszönöm

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Ilyen lifegõ életképes megoldás, vagy csináljak inkább szélesebbet:
Feltöltött kép

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Basszus, olyan vastag az acélpálca, hogy esélytelen meghajlítanom rendesen :D

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Hihetetlen, sárvédõhöz adtak 8 csavart, ami elég ahhoz, hogy a pálcákat odafogassam. De olyat, amivel rögzítem a sárvédõt, természetesen nem adtak. És ebbe is a 4-es imbusz nagy, 2.5-ös kicsi, más meg nincs itthon. Legalább hátul viszont van felfogató hely.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Hé Matt ütös a pálca megoldás nagyon fatya!!!!!!
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

b@$zod, ezen nincs is sárhányó!:wtf:

:D
amúgy a bandázst leszámítva NYAMMM!!!

sárhányó van rajt. kettõ is. elõl szép radialra füzve :P

bardocz, akkor köszi .)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Komolyan írtam, faszául megcsináltad! Nekem nem menne ilyen szépen.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Nem igazán látom. De abban a hsz-ben azt írod, hogy elõl-hátul Cateye bilincs van. Ha ráuntál a fixire, itt egy kis inspiráció

http://snortingbull...._p5fjh-X2-5.jpg

b@$zod, ezen nincs is sárhányó!:wtf:

:D
amúgy a bandázst leszámítva NYAMMM!!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csinálok közelebbi képet, amint lesz fotógép.

bardocz, ha komolyan gondoltad akkor köszi :D
tökre nem szimmetrikusak amugy, de azért próbálkoztam. nem volt mivel méretre vágnom ezért lett ilyen, aztán kaptam pár pozitív visszajelzést szóval így hagyom .)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Te hajlítottad így meg a pálcákat? Ahogy nézem szép szimmetrikus lett.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

http://forum.bikemag...postcount=19708
remélem látszik

Nem igazán látom. De abban a hsz-ben azt írod, hogy elõl-hátul Cateye bilincs van. Ha ráuntál a fixire, itt egy kis inspiráció

http://snortingbull...._p5fjh-X2-5.jpg

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
http://forum.bikemag...postcount=19708
remélem látszik

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

cateye-nak van kis kör alakú bilincse, amit juby is ír. az jó hátra. elõre meg van ilyen flexibilis kábelkötegelõhöz hasonló, csak szélesebb bilincse, az jó szerintem bárhova. állítható. én aero outi villára ilyennel szereltem fel. zöldpontban van halomban cateye bilincs ;)

Tudnál errõl képet mutatni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
cateye-nak van kis kör alakú bilincse, amit juby is ír. az jó hátra. elõre meg van ilyen flexibilis kábelkötegelõhöz hasonló, csak szélesebb bilincse, az jó szerintem bárhova. állítható. én aero outi villára ilyennel szereltem fel. zöldpontban van halomban cateye bilincs ;)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Oké, köszi! Amúgy ebikos sárvédõknél lehet, hogy a kettõ ugyan az? A képen nincsen különbség:)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Szerintem a kötegelö nem a legjobb a pálcánál semmikép mert nem tul merev a kötés inkább lemezböl kell hajtani bilincset vagy jó még a cateye-nak a kis bilincse legalább is hátra elölre ha telo akkor szintén lámpa bilincs csak a nagy némi gumicsikkal kihézagolva. De a másik két rögzitési pontnál jo lehet a kötegelö is.
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Köszi!
És ha a bringán nincsen szem, amire fel lehetne illeszteni, akkor meg lehet oldani kábelkötegelõvel, ugye? Ezt olvastam több topikban is. Persze valami gumit raknék a két érintkezõ fémfelület mellé, nehogy már karcos legyen a vázam:)