amúgy ezt a topikot olvassa valaki, vagy csak töltelék?
Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Írta 2013. november 25. - 21:39
Írta 2013. november 23. - 16:23
nem kenyerem az, amit most teszek, de igencsak meglepődtem ma, hogy bejelentkeztem a profilomra.. konkrétan üzenő az apróban:
tippeket kérek, hogy ez most humán vagy miféle szerzet?
ochi chernye
most akkor mi van lessz szeretnél
2013. Nov. 23. 13:00
ochi chernye
ezek vannak várom válaszod szobai digitális mérleg pall mall vílágítos cígí tartó
2013. Nov. 23. 10:20
ochi chernye
egy magnat benneerősítő szobai sub láda fekete téglalap alakú dobozszerű hátul tőbbfokozatú állítás
2013. Nov. 23. 10:17
ochi chernye
mbt papucs szandál téli bélésel is patentolható,- nike ujj amcsí oregon,-37,5 női csízma olasz kígyóbor gyúrt magassarkú 38 as csízma phink v fekete kék utazó bőrőnd tolis , wazzarelii rézmagasarkú39 ujj női íntarzia fehér fekete kockás szép női cípő
2013. Nov. 23. 10:16
ochi chernye
van még bloww motoros protektoros ősszezipzárolható a nadrágal bőrrruha vesevédős dzsekivel,-horgászbot órsóval,-benzines sővénynyíró,-egy díscóklubom egyedi fullos príwát bulikra ha szeretnél vagizni a csajodnak dal,- alkalmakra ,-
2013. Nov. 23. 10:11
ochi chernye
fűkasza ,- flymó légpárnás fűnyíró benzines , -brigsek is 3,5 le s,-15-16,17colosak sport és nem sport peres is meg nem is autó téli minőségi gumik 16 c és kisteherre ,- terepjárogumik is1 pár,-s garniturák ,- falibabám ,- lamborghinni szívatyú nagy újj , medence takarító robotom dalphin magíc,-sony 3az 1 ben midi szobai hiffitornyom ,- eQ tuner erősítő 4x 150watt dolbís 5.1 házimozis effektes,-willant junkers szobai thermosztátok,-amcsí őntőzőberendezések le
2013. Nov. 23. 10:08
ochi chernye
duplatányéros 2x850wattos téglalapalakú nagy subládám 1600wattos renegade erősítőm,- magnat hengeres subládám,-saeco digitális kávéfzőm ,- aeg contact hibás darálos kávéfőzőm, philips machline flatt lcd plazmám de kondi problémás 200hz es bipes stereó94cm vékony szép full hd és hdmi csatlakozos házimozis tőbb tévét monitort controling rálehet kőtni egyszerre madzagokal ledes távírányítojával vezérlővel stb.p4 es intel asus pc monitoral stb vel,-stareker l
2013. Nov. 23. 10:02
ochi chernye
na most akkor cserélgetunk meg eggyezunk vagy mit szeretnél ,mert az enyém eltőrőt berepedt,- van walther púskatávcsővem ujj,- bőr fócilabda újj , peugeot snoawboard om ,- sílécek motowell bukósísak róbogohoz kék szép,-sűltős plexís,- agv búkósísak plexí nélkuli,- xtr vázam de eltőrőtt, javítható,- xtr váltóm ,-carbongyorszáram,űléscsővem német,- str villám,-pioneer autóhangszoroim 150watt bubos komolyak szépek alpine hangszorok ovál 300watt pioneer er
2013. Nov. 23. 09:57
Vejne
hirdettem, de végül megvettem magamnak. : ) jó lesz a háznál. bár nem fehér flite ti..
2013. Nov. 23. 09:01
ochi chernye
de még mindig kérdezem ném
2013. Nov. 23. 08:38
ochi chernye
nem probléma
2013. Nov. 23. 08:38
ochi chernye
szia mit hírdetél nem egy carbon nyerget
2013. Nov. 23. 08:34
Vejne
elnézést? küldtem üzenetet, vagy mire volt ez válasz?
bocsánat ha hülyeséget kérdezek
2013. Nov. 23. 08:13
ochi chernye
szia csak kápé érdekel tőbbet adok érte értékben érdekelne tőbbféle témakörben
Írta 2013. november 20. - 14:56
Már egy hete nem tudok 3. hirdetést feladni, 404-es hiba és hasonló üzeneteket kapok, vagy csak annyit, hogy már van 3 feladott hirdetésem, hiába látok csak kettőt. Kinek kellene jeleznem?
(Kempelennek írtam erről PM-et kb. egy hete, lehet, nem volt gépközelben)
Írta 2013. november 17. - 20:55
keresőszófétis: http://apro.bikemag....tt-l200368.html iszonyatosan zavaró, lehetne esetleg kurtítani?
Írta 2013. november 12. - 17:34
Ja értem.
No comment.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. november 12. - 09:00
Mondjuk rákatintasz a hirdetői info fülre, majd ott van egy olyan fülecske hogy üzenet küldése és kész:)
regelnem kéne hozzá különben nem tudok üzit küldeni. miért regeljek?
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2013. november 12. - 07:40
Mondjuk rákatintasz a hirdetői info fülre, majd ott van egy olyan fülecske hogy üzenet küldése és kész:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. november 12. - 06:27
ennél a hirdetésnél nem lehet ne szólni a sporinak,h adjon meg elérhetőséget: http://apro.bikemag....z-l199419.html#? ok,h odaírta az emailban való érdeklődést,de akkor írja is már oda.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2013. október 18. - 11:34
Írta 2013. október 08. - 17:35
az ertekeles is csak addig jo amig nem csinal a joember egy masik profilt maganak.meg mi az az ertekeles szam ami alatt nem venned meg az adott alkatreszt barmilyen jo aron is adnak (postaval)?!
en ugy csinalom hogy ha valami megtetszik akkor keresek a forumon egy aktiv felhasznalot arrol a kornyekrol ahol a cucc is van es megkerem hogy nezze at ha nem teher szamara.
nem egyszer volt hogy a kedves forumtag el is hozta nekem a kerdeses alkatreszt mikor errefele jart.
rengeteg segitokesz tagja van a forumnak!
ha tudok en is szivesen segitek.
Ebbe én is szivesen beszállok,ha valaki Tiszaújvárosból szeretne valami használtat megvenni,szóljon.
Írta 2013. október 08. - 16:10
en ugy csinalom hogy ha valami megtetszik akkor keresek a forumon egy aktiv felhasznalot arrol a kornyekrol ahol a cucc is van es megkerem hogy nezze at ha nem teher szamara.
nem egyszer volt hogy a kedves forumtag el is hozta nekem a kerdeses alkatreszt mikor errefele jart.
rengeteg segitokesz tagja van a forumnak!
ha tudok en is szivesen segitek.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. október 08. - 15:05
Írta 2013. október 08. - 12:46
akkor tessék lenyúlni a barátnõjét vagy az is túlzottan használt ?Lehet rosszul fogalmaztam. A kedves hirdetõ a képeken csak egy fékkarról tett fel képet, többször rákérdeztem hogy a másikról is van e fotó illetve jó állapotú-e.
A válasz az volt, hogy igen jó állapotú a postacsomag bontása után derült ki hogy nem igazán az.
Aztán rákérdeztem, hogy hajolhatott el a fékkar, erre az volt a válasz hogy õ így használta a mûködést nem befolyásolja. Egy nappal késõbb meg azt állította hogy õ hibátlan terméket adott el biztos ÉN vagy a posta cseszte el. (ezek mellett még nem adta oda a féktest csavarjait és az állítólagos 90% fékpofák is félre vannak kopva).
Késõbb már fel se vette a telefont csak a barátnõjével vetett fel. Szánalmas
Mindegy tanulság képen írtam, vannak fura felfogású hirdetõk.
tedd már fel a képeket mit vettél
Írta 2013. október 08. - 10:31
Írta 2013. október 08. - 10:07
Spartan1 néven hirdet még a nevét címét meg tudom adni priviben ha szeretnétek.
Sajna nincs idõm rendõrségre járni bíztam benne, hogy normális keretek között emberi módon lehet rendezni az ügyet.
Tévedtem.
Írta 2013. október 07. - 23:28
Lehet rosszul fogalmaztam. A kedves hirdetõ a képeken csak egy fékkarról tett fel képet, többször rákérdeztem hogy a másikról is van e fotó illetve jó állapotú-e.
A válasz az volt, hogy igen jó állapotú a postacsomag bontása után derült ki hogy nem igazán az.
Aztán rákérdeztem, hogy hajolhatott el a fékkar, erre az volt a válasz hogy õ így használta a mûködést nem befolyásolja. Egy nappal késõbb meg azt állította hogy õ hibátlan terméket adott el biztos ÉN vagy a posta cseszte el. (ezek mellett még nem adta oda a féktest csavarjait és az állítólagos 90% fékpofák is félre vannak kopva).
Sajnáljuk a kellemetlenséget, amit tehetsz: mivel minden adatod rendelkezésre áll a posta miatt (név lakcím, telefonszám) így megkeresheted a Rendõrséget, ha úgy érzed, becsaptak.
Írta 2013. október 06. - 16:59
Írta 2013. október 04. - 15:30
a bikemag sajnos nem tud felelõsséget vállalni az apróhirdetõben megjelenõ termékekért vagy eladókért.A képek alapján jónak tûnõ fék szettet rendeltem, de a valóságban elég kopottas és hiányos.
Ilyen esetben tud segíteni a Bikemag apróért felelõs szerkesztõ?
Ez nem minõsül megtévesztésnek?
azt hiszem ezt a regisztrációval elfogadod.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2013. október 04. - 14:27
"bocs,valszeg a koleszos szobatársam poénkodik"
Írta 2013. szeptember 25. - 15:32
Ilyen esetben tud segíteni a Bikemag apróért felelõs szerkesztõ?
Ez nem minõsül megtévesztésnek?