Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Please log in to reply
1027 replies to this topic

fima

fima
  • fórumtag
  • 0 posts

Írtál árat?

Szia!

természetesen írtam, mindenre figyelek, ezért nem értem!

üdv

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Írtál árat?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fima

fima
  • fórumtag
  • 0 posts
Kedves Sziporka!

Sajnos nem értem, hogy miért törölted a hirdetéseimet, pedig figyelmesen elolvastam többször is a szabályzatot!
Nem linkelek, nem káromkodom, nem vagyok kereskedõ, abszolút hobbysta kerós vagyok.
Kérlek mondj valamit, hogy mi volt a gondod a hirdetéseimmel, hogy legközelebb figyelni tudjak a feladásnál!
Köszi h nem tiltottál ki!

üdv. fima

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betûs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.

továbbítom az észrevételt,
köszi.

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Levi! megegyeztünk, hajrá ;)

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betûs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.

LeviBiker

LeviBiker
  • fórumtag
  • 0 posts
Sziporka,

levelet sajnos akkor nem kaptam részedrõl, de gondolom jogos volt a szankciód.

Amennyiben lehetõségem lenne a további apro-használatra, ígérem, hogy figyelek a szabályokra (átolvasom még1X :-))

Üdv, Levi és köszi!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
np

ha már belebotlottam nem került semmibe rákattintani a jelentemre

azért a picire is legyen idõ ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Mindenkinek köszönöm a hibás hirdetések jelentését! Sala neked külön jutalom mitulátbátinál:))

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Szia Levi!

Ha jól emlékszem akkor veled is leveleztem egy kört, és együttmûködésed kértem, azóta meg nem jelentkeztél. Az ajánlatom továbbra is fennáll, ha az apró szabályait be tudod tartani, akkor semmi akadálya hogy használd az aprót. Mit szólsz meg tudunk egyezni?

LeviBiker

LeviBiker
  • fórumtag
  • 0 posts
Szia Sziporka,

pár hete korlátoztad az apróim kezelését, viszont maradt 2db hirdetésem, amik azóta már nem aktuálisak.
Kérlek töröld azokat is a rendszerbõl!

Egyébként mikorra várható, hogy használhatom újra az aprót?

Kösz, Levi

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Hello canyonszhely kerékpár bolt!
Már írtam neked egy rövid privát levelet. De most egy kicsit bõvebben kifejteném, hogy mindenki értse. Nem azzal volt problémám, hogy nem adtál meg, egy darab hirdetésedben árat, és nem is ezért lettél korlátozva, hanem mert konkrétan kereskedelmi mennyiségû kerékpárokat hirdettél, nem titkolva a szombathelyi bolt(od) létezését. Ezzel ráadásul két szabályt is megszegtél egyszerre.
Természetesen neked is van lehetõséged hirdetni mint kereskedõ, ahogy azt sokan mások is teszik.
Szolgáltatásunkat megrendelheted itt:
Apróhirdetõ csomag megrendelés

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Mostanában miért van mindenki (legalább) 2szer regelve?
Mert pl arni06 és arniniki ugyan az..de ez csak 1... és ez elég feltûnõ a hirdetései miatt.
Másik hogy miért van pl tele a MTB kom.ker.-ok hajtókarokkal telókkal fékekkel ?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

canyonszhely

canyonszhely
  • fórumtag
  • 0 posts
Hello!

Pár napja szintén feltettem 3 bringát hirdetni ebbõl egy hirdetésen nem volt ár megadva ,erre mind törölték! :-(( Gondoltam felteszem megint ,de korlátoztak ami annyit jelent,hogy nem tudok hirdetést feltenni! Ezt nem tartom korrekt elbírálásnak,sõt ahogy nézem nem egy hirdetés van ár nélkül,bár ez engem nem zavar ,de akkor minek törölték le az enyémet???? Valami itt nagyon nem jóó!!!

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Köszönöm az infót. A hirdetõvel felveszem a kapcsolatot...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nem tudom, ez illeszkedik-e a topicba:

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Carbon kerékszett!Easton, bontrager!

A benne levõ Easton karbonkerék hamisítvány. Nem tudom az eladó tud-e róla, de ez egy gagyi kínai karbonfelni novatec agyakkal (õ is írta) meg vagy õ vagy az elõzõ tulaj vett rá 20 dollárért egy készlet Easton matricát. Az eredeti kerékben nincsenek áramlásterelõ részek a felnin és nem is gagyi novatec agyak vannak befûzve hanem hiper-szuper ûrtechnikás kerámiás easton r4sl agyak. Így ha valaki megveszi 220ezerért a kerékszettet jól átvágja magát, mert ez ebben a konfigurációban fele annyiból kijön kb. A küllõszám se stimmel az eredetin 12/16 van. De itt az eredeti :

http://www.eastoncyc...c90-tt-90mm-466

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Próbálom utolérni magam(magunk), kicsit vissza kell nyulnom az idõbe, hogy valamennyire rendezett legyen az apró, ezért eltarthat egy ideig a dolog :P

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Köszönöm neked is andris!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én belehuztam, vagy 30at küldtem el multkor, ilyen az ha valamit keresel az aproban...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Igen megkaptuk, köszi sala ;)

én is szoktam.
volt, amit már kb 3x...
mert mindig újra elõkerül...