Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem nem fog összejönni neked a 4,5 óra (én pl. 6 órán belülre hajtok), de nagyon idõjárás függõ.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Öhm, ha vki a mezõny 3/4ébe szokott kullogni, ha most nem áll meg 15× fényképezni (ahogy áltlában szokott;azaz jelen esetben ezt a tuti tudja tartani) akkor sem esélyes hogy kb 4,5óra alatt lenyomja, igaz? Mert akkor vonat kiesett, 15:10kor indulna vissza az ami még jó lenne... :chin: (Tudom hogy relatíve hülye kérdés, de hátha tud vki vmit mondani rá...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lapozz vissza egy oldalt, ott van felesleges nevezés.

A sebesség mindent megold.

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Sziasztok!

Ha van valakinek egy feleslegessé vált rövid, vagy középtávos nevezése a felnõtt férfi kategóriában vevõ lennék rá.

elecash@totalcar.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Van egy jókora kastélyszálló, de már nem emlékszem a árakra.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igaz h én miskolci vagyok, de én nem tudok szilváson nagyobb helyröl ahol sok bicajos megszállhatna. vannak panziok nem is 1. vannak mezei "szoba kiadok" ugyhogy szerintem eléggé szortam lesz a társaság...
de tudom h volt már aki irta h minden évbe ugyanott szállnak meg csak azt már idénre is lefoglalták. legefeljebb az ö közelükbe találsz vmi kerót :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

... Öhm, van olyan (vmi nagyobb) hely ahova többen is mentek, mert ott kezdem akkor a szállás keresést...

Hm?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mester, Maga meg miért nem teker?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ragadós nincs, nem ismételjük el mégegyszer. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem autóvla megyünk, szal úgy nem a legjobb. (Átsétállni sem meg reggel a rajhoz hogy átjöjjön velem Kedvesem ahhoz sem.) Szal az csak B terv 30Km-re lévõ Eger...

Folyós sárban OK hogy jobb, de nem muszi a sárgumi, meg remélem akkora sár nem is lesz. De ragadósból nem kell nagy sárnak lennie hogy ne moccanjon a kerék :(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szilváson nem nagyon van ragadós sár, max a Katonasíroknál és a cél elõtt egy kevéske. A sárgumi mégis ajánlott nagy esõben, mert sokkal jobban tart a folyós-vizes izében is.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aki meg olcso megoldást akar annak ajánlom a campinget. egy köpésre van a stadiontol és sátorozáshoz 1400/fö/éj. ott van a kanyar elött a benzinkut mögött...

iceshark: kösszi az ajánlatot. persze csak egy normál méretü(40L) hátizsákom lenne meg egy jurta.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Akik voltak : Ha marad a magas páratartalom, akkor havan ragadós sár, akkor Excavader helyett fel kell dobni a Medusákat, vagy ragadni nem ragad csak csúszik?
Akik nem voltak olyan feledékenyek mint én: Kb mennyibe fájnak a(z olcsóbb) szállások? 2-3-4-5K?

Voltam olyan szerencsés, hogy 2 vagy 3 éve excavaderrel mentem szilváson. Háát, nem nagy élmény, mert bár a sár az nem ragadós arraffelé, de a mintákat hamar eltömíti a cucc, persze ha nem extrafolyós ;) Szvsz a Medusak jobbak lennének sárban.
Sátrazni olcsó :D
Mod: Én inkább Egerben foglalnék szállást (ott is fogok :D) mert olcsó és közel van...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ahoj!

Annyira rákoncentráltam a szállásra 2 hete hogy elfelejtettem keresni, szal most ezerrel pótolok :D . Öhm, van olyan hely ahova többen is mennek, mert ott kezdem akkor (mint Bükkön a kolik, legalább elõzõ nap is már lehetett találkoznia töbi õrülttel :) ). http://www.szilvasva...szallas_tkp.jpg keresek szállásokat, mert elõzõ nap néznénk le relatíve koprán Acconypajtival, hogy még délután mászkáljunk egy kört. Este meg vmi sörözés/kajálást betolhatnánk közösben akiket éredeklene még...

Akik voltak : Ha marad a magas páratartalom, akkor havan ragadós sár, akkor Excavader helyett fel kell dobni a Medusákat, vagy ragadni nem ragad csak csúszik?

Akik nem voltak olyan feledékenyek mint én: Kb mennyibe fájnak a(z olcsóbb) szállások? 2-3-4-5K?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ha jó leszel lehet elintézem neked :), rákrdezek, de ugye nem ilyen 800L-es hátitatyó?
max ha a helyi kapcsolat nem jön össze, felajánlhatom a kocsi csomitartóját a maraton idejére...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tehát akkor csomaglerakási lehetöség az van? :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

sziasztok

én ma neveztem be középtávra. falusi nyanyák el vannak szállva mert tul drágán adják ki a szobát. camping lenne 1400 ért de ha már ugyis sátorozok akkor meg ingyen is meguszhatom az erdöbe vhol. mert elözö nap le akarok menni.
sátrat ill táskát a kezdés elött le lehet adni vmi biztonságos helyre? (csak még sose voltam maratonon ezért nem tudom hogy megy ez :))

egyébként aki kérdezte: ragyogo napsütéses idö volt ma is egész nap a Bükkbe. sztem nagyon eldugott árnyékos helyen van most csak sár..

Én azért találtam a bükk maraton útvonalán ma rendesen :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szeretném megkérdezni, hogy valami baráti áru szállást tudtok-e?

Ha igen, lécci segítsetek!

Köszönöm!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...ha már ugyis sátorozok akkor meg ingyen is meguszhatom az erdöbe vhol.

Sok szerencsét...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sziasztok

én ma neveztem be középtávra. falusi nyanyák el vannak szállva mert tul drágán adják ki a szobát. camping lenne 1400 ért de ha már ugyis sátorozok akkor meg ingyen is meguszhatom az erdöbe vhol. mert elözö nap le akarok menni.
sátrat ill táskát a kezdés elött le lehet adni vmi biztonságos helyre? (csak még sose voltam maratonon ezért nem tudom hogy megy ez :))

egyébként aki kérdezte: ragyogo napsütéses idö volt ma is egész nap a Bükkbe. sztem nagyon eldugott árnyékos helyen van most csak sár..