Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem akarnak engedni rekuval....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kezdõdik...:D

OFF Kérném az modokat, hogy a milyen a pálya kérdéseket (a tavalyi eldurvult beszélgetés függvényében) mostantól határozott OFFTOPIC hozzászólásként kezeljék (kivételt kaphat mondjuk a verseny elõtt 12 óra...). ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Milyen a pálya? száraz, poros, nedves, sáros? Plízzzzz! Közép- és hosszútáv érdekelne...

Miért érdekel, holnap mész?

vcsibe

vcsibe

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Milyen a pálya? száraz, poros, nedves, sáros? Plízzzzz! Közép- és hosszútáv érdekelne...

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Miskolcról megy vki. kocsival? Bekéreckednék a bájkommal.

Szia Kuckuc.
Valószinû hozzám beférsz. Pontositás privátban vagy a Marikoo ban.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Keresek eladó nevezést. Bárki aki tud ilyet írjon privátot vagy mailt.
Köszi
A keró legyen veletek!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Most akkor mihez szurkoljak?! :)
Jó leszek, és nyomjad elõl, miint állat!
Szal, ahogy szoktad...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ha maratonon nem is de majd 1× hátha meglátom Dantét is hogy megy;

Ó ne aggódj, általában én vagyok az a lúzer, aki az elsõ 3 km-en defektel, lemarad a legvégére, majd a mezõny nagy részét idegbajos módon visszaelõzi. :D Szóval láthatsz. Ha neadjisten nincs defektem, akkor meg nem láthatsz. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Dante: Érdekes módon Hollókõn ez nem nagyon sikerült senkinek sem. Merthogy - latexbelsõ, normális külsõ, ideális guminyomás - ja, és kiszedtem vagy 20 PSI-t a rugóstagból, hogy mozogjon is. A lepkéket meg megettem, abból mentem. Szóval tudok én, ha nagyon megerõltetem magam...

Mindig is reményteljes versenyzõ voltál, csak lassan érõ típus! ;) De, hogy a lepkékkel így kiszúrni...!
Ha addig nem is,Szilvásváradon találkozunk!
Üdv!

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Miskolcról megy vki. kocsival? Bekéreckednék a bájkommal.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
OK, erre voltam kb kíváncsi, nem fogom. Itthoni körökbõl a 65-70 megvan 3-3,5 órából 1000-1200 szintbõl, bár azok ismerõs utak és erõt is úgy osztom be meg pályát is ismerem... de nem merek építeni így arra hogy idõben beérek. Amúgy túrázósan megyek, fényképezek köözben általában, és ha nem baxom el a gumiválasztást akkor fölfele közepesen és lefele is közepesen megyek (azaz érek is be embereket meg elõznek is, általában a mezõny 2/3-át-3/4ét lövöm be startnál és azzal is megyek végig, sokat nem megyek se elõre se hátra; max ha Tomi haverom jön velem, mert õ aztán defekt/technikai probléma esélyes mindig :D).

Ha maratonon nem is de majd 1× hátha meglátom Dantét is hogy megy; elöl marcikon nem is szeretek tolongani a sok sietõs között, meg ha nem is gyönyörködnék néha a tájban akkor sem hiszem hogy lenne esélyem valaha is középnél hamarabb beérni; úgyhogy azért sem hajtok :). Viszont erdõket/szép helyeket imádom, úgyhogy inkább kattingatok :). Bááár ha van pár meber akik közép-2/3-ba mennek fórumról pl akkor esetleg elrakom addig a képet, majd tõletek várok; bár a tájat meglepõen kevesen szoktátok fényképezni, szinte csak bicósokat látok. A táj nem érdekel rajtam kívûl senkit? :) Vagy én fotózok sokat az évi 3-4000 képpel? :D

Amúgy mi a baj a lepkékkel? Félsz hogy a bukóba kerülnek? :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ne izgulj!
Dante megelõzhetõ:
- minden lejtõn (minél meredekebb, annál könnyebb)
- minden olyan helyen, ahol lepkék, pillangók vannak
- ott ahol senki sem kapna defektet (mert Õ igen)

Bocsi Dante! :D

:lol1: Érdekes módon Hollókõn ez nem nagyon sikerült senkinek sem. ;) Merthogy - latexbelsõ, normális külsõ, ideális guminyomás - ja, és kiszedtem vagy 20 PSI-t a rugóstagból, hogy mozogjon is. ;) A lepkéket meg megettem, abból mentem. :D Szóval tudok én, ha nagyon megerõltetem magam...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Részben ez nem feltétlenül igaz, másrészt viszont abban igazad van, hogy szerintem (látatlanban, hiszen még sosem láttam MC_Pitét versenyezni) MC_Pitének erre nincs esélye. (a tavalyi pályán legalábbis...) Végül is rohadtul nem számít, csak ne építse a hazautat egy ilyen húzós idõre.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne izgulj!
Dante megelõzhetõ:
- minden lejtõn (minél meredekebb, annál könnyebb)
- minden olyan helyen, ahol lepkék, pillangók vannak
- ott ahol senki sem kapna defektet (mert Õ igen)

Bocsi Dante! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azért ti más kategória vagytok.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóhogy nem lehetetlen, általában összehozom. ;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Két éve 6,5 alatt mentem végig a hosszún. Sztem nem lehetetlen a 4,5h a középtávra. Most, hogy rövidebb is.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de most kimarad a közép végéröl az a katonasirok, ugyhogy hajszálnyival több az esélye :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

akkor sem esélyes hogy kb 4,5óra alatt lenyomja, igaz?

Nem valószínû, hogy lenyomod. Ha tavaly ennyiben benne lettél volna, akkor az elsõ 10ben végzel...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Szerintem nem fog összejönni neked a 4,5 óra (én pl. 6 órán belülre hajtok), de nagyon idõjárás függõ.

Okés, köszi, én is ettõl féltem.
Jah, amúgy a kempingben leszünk mi ha még vki arrafele lenne... És elvileg péntekrõl... (mert 2 éjszakát min ki kell fizuzni, akkor meg lehetõleg legyünk is lenn...) Esztergom/Tbánya környékérõl vki autóval nem megy esetleg?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám