Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az úgy megfelel, ha ennek a csillagkapunak az indítóparancsa egybeesik a Fire!-t játszó CD-deck Play gombjával? ha igen, akkor azonnal intézkedem...

Igen. Kábé valami ilyesmit. És hazafelé is kérek egy ilyen megoldást. :lol1:

Tali lehetne, de ne elõtte, hanem a célban, oks? Elõtte elég parás-melegítõs-szerelõs szoktam lenni. Utána nyugisabb, fõleg,mire Pite is bevánszorog a hosszútávról. ;) (bár ha nem esik, tán még én is átnevezek - 2000 HUF - legalább a NEHEZÍTÉS lehetne ingyenes!)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
lehetne valami tali csak várjatok ki mire beérek:)!

autós-hoz: a falun kívül nem tudsz igazán parkolni 1x1 sáv a völgyben út szélén fák, az egyetlen út slovákia felé, tranzit út, tudod ki parkol oda, én tuti nem, akkor már megállok a bélapáti egyenesben ott van hely bõven, szilvástól meg kb 4 km, bemelegítésnek frankó! :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Én egy csillagkaput szeretnék ide Nagytarcsára, hogy csak beöltözöm, tárcsázom a rajtközpontot, s pont a rajtkapu mögött jelenek meg, lehetõleg már begyorsulva! :D

az úgy megfelel, ha ennek a csillagkapunak az indítóparancsa egybeesik a Fire!-t játszó CD-deck Play gombjával? ha igen, akkor azonnal intézkedem...;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

olyat kéne csinálni ilyen alkalmakkor...

Én egy csillagkaput szeretnék ide Nagytarcsára, hogy csak beöltözöm, tárcsázom a rajtközpontot, s pont a rajtkapu mögött jelenek meg, lehetõleg már begyorsulva! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mi már péntek délután lemegyünk, talán akkor még nem lesz dugó :) , vasárnap meg a szállásról majd odagurulunk.
Lesz valamilyen fórumtali?

A sebesség mindent megold.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

olyat kéne csinálni ilyen alkalmakkor, amikor kicsi a falu, de sok az ember, mint az osztrákoknál a nagyobb síközpontokban a fõbb felvonóknál: a faluba csak a csapatbuszokat beengedni, és a falutól 1-2 kilométerre létesíteni egy nagy parkolót, ahonnan buszok/traktorok/átalakított teherautók vinnék el a falu széléig a bringásokat, akik onnan szépen bebringáznak a rajtközpontba...

Nincsenek túl nagy igényeid? :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
megállsz kicsit kintebb a falutól, felpakolod a bringát meg átöltözöl és bebringázol..ilyen egyszerû;) ha asszony is van vagy valaki, aki meg kivárja a dugót és késõbb beparkol a faluba, akkor meg örülés van...

mi tavaly apuval vasárnap hajnali fél 6-kor indultunk innen Pestrõl kocsival, szakadó esõben mentünk végig, 8 óra elõtt pár perccel már ott is voltunk. még a zene sem szólt, sehol egy lélek, szinte mi voltunk az elsõk, akik beparkoltak a stadion közepébe meg akik mozogtak a faluban..(kivéve csapatautók meg a rendezõség)..kiszálltunk, esõkabát fel, sétáltunk egy kört a Szalajka-völgyben, ittunk a termoszban magunkkal vitt jó meleg teából, megreggeliztünk bõségesen, visszaültünk a kocsiba, átöltöztünk, addigra már elkezdték osztani a rajtcsomagokat, átvettük õket meg ismerõseinkét, átnéztük a bringákat, kicsit még melegedtünk meg ettünk egy egy müzlit meg szõlõcukrot, közben negyed 10 körül befutott az ismerõs család (õk otthon kajáltak, és késõbb indultak), elmentünk együtt melegíteni meg dumálni, aztán Fire...este hazaállítottunk, csupa sár volt a kocsi, a bringa, rólunk is folyt a víz, és anyunak meg pont itt voltak a barátnõi, néztek nagyot, hogy mi hol jártunk. mondtuk hogy mountain bike maratonon...mire az egyik anyu-barátnõ: "hát még mindig jobb, mintha a kocsmába járnának együtt, nem?" :D

olyat kéne csinálni ilyen alkalmakkor, amikor kicsi a falu, de sok az ember, mint az osztrákoknál a nagyobb síközpontokban a fõbb felvonóknál: a faluba csak a csapatbuszokat beengedni, és a falutól 1-2 kilométerre létesíteni egy nagy parkolót, ahonnan buszok/traktorok/átalakított teherautók vinnék el a falu széléig a bringásokat, akik onnan szépen bebringáznak a rajtközpontba...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
forgalom tényleg gáz lesz, pünkösdkor bélapatán szokott állni a sor, meg a fél falu fizetõs parkoló :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Sziasztok!

Szilvásváradon a Hegyi Kempingben 2 fõ számára lenne szállásunk. 6-an vagyunk és 2 szobát foglaltam le szombat és vasárnap éjszakára.
1 750 ft / fõ / éj + idegenforgalmi adó + 500 Ft a parkolásért, ha van autó.

Ha valakit érdekel, keressen privátban.

ultio

:D

nekem is van 2 üres ágyam.foglaltam egy 4ágyas szállást,de csak 2 lesz kihasználva...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a maraton honlapján olvastam:

"Szilvásvárad a több napos ünnepeken be szokott dugulni, nem ritka a 5-10km-es kocsisor a falu elott.
Ez is egy ilyen Pünkösd lesz.
Érdemes idoben elindulni otthonról, a vasárnap érkezoknek mindenképp."

úgy készüljön mindenki:wtf:

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Sziasztok!

Szilvásváradon a Hegyi Kempingben 2 fõ számára lenne szállásunk. 6-an vagyunk és 2 szobát foglaltam le szombat és vasárnap éjszakára.
1 750 ft / fõ / éj + idegenforgalmi adó + 500 Ft a parkolásért, ha van autó.

Ha valakit érdekel, keressen privátban.

ultio

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hehe :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
lassan én is kezdek izgulni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Már csak 6 nap. :)

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na ugye;)

kedvesem miatt csak a piknik jöhet szóba de a hangulat jó lesz biztosan :D

fuck me, i'm famous!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Eskü piknikelünk ezerrel

Lehet hogy én is lenézek piknikezni. :)
Jön valaki aki nem indul, de tekerne egyet vasárnap?

edit: Vagy még jobb, szombaton megyek és megalszok a kocsiban. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
mondom én h agregátort is vigyél mert akkor még kis hütöbe a sört is tudod hüteni :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
meg SÖR

Ejj milyen csudajó ötleteim vannak

Tessék beállitott bicajjal érkezni, nem akarok sokat szerelni

fuck me, i'm famous!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
vigyél agregátort is ha már sátor+grill lesz :) és akkor a zene is meg van oldva ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nincs barter :D

bográcshoz nagy tûz kell
marad a grillezés

Legfontosabb. Kell ZENE! :D

fuck me, i'm famous!