Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Öhm, akkor ha szabad érdeklõdni ilyet; milyen setup ajánlott, jelexerint köves palya...
Nem olyan 'mátrás' féle köves, és keményre mehet a rugózás, vagy ide jobb lenne puha rugózás mert sok kõ van sûrûn? :prosze:
(Elképzelhetõ hogy most nem viszek hátizsákot, és akkor ugye menet közben már nem tudok módosítani...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Holnap délután valószínû (ha idõben odaérünk), hogy felmegyek a hegyre az elsõ frissítõig és megnézem milyen a talaj a földes részen aztán megírom. Sár kivéve néhány kilométert nem lesz, nincs mibõl, ha nem szakadó esõben megyünk víz is csak a völgyekben lesz.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én sörben benne vagyok, de maximum utána, verseny elõtt nem alkoholizálok. Majd úgyis mindenki mindenkivel összefut a célban, ahogyan az lenni szokott...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Zsizsi, Dante, Hozé és aki idõparás esetleg: Úgy néz ki a sárgumikat is be dobni hátha a záporok nem csak a port verik el...
http://mcpite.uw.hu/.../szilvasido.jpg
(Kérem tiszteletel ez nem off vagy rinyálás volt, ez félprivi volt :) )

Mi már péntek du lemegyünk; ott netem elõreláthatólag nem lesz (mail igen meg telefon is (20/980-8296)), úgyhogy ha van ott vmi meeting lehetõség és egy sörre/bambira vhol ütköznénk akkor azt itt meg is tárgyalhatnánk :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nekünk már 3 szabad helyünk van szombat és vasárnap éjszakára.
Richie lehet társul másodmagával, de még akkor is van egy hely.
Szívesen látunk!

küldtem privit
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

azt hittem ha jó idõ van, elindulsz a hosszútávon
velem meccselni

Nem lehet a helyszínen kavarni már...:(

Na meg hozé is mond valamit...;)

Begfáztam egyébként, nem leszek a topon. Ma áztam meg másodjára láncban a héten, nem az én hetem lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Ha mondjuk választani lehet, én is inkább Zsizsivel meccselnék...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
azt hittem ha jó idõ van, elindulsz a hosszútávon
velem meccselni
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Húha zsizsi, akkor majd meccselünk. ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Engem érdekel Tisztelettel!
Hol, mikor, mennyit adjak?
Telcsim: 70/240-84-29

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Azon szomorú apropóból, hogy Csubee barátunk rendesen odavágta magát vasárnap a Mátrában, van egy eladó nevezés a középtávra.

Ha valakit érdekel, kérem jelezze.

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én csak a rövidtávra emlékszem nagyjából (tavaly mindenhol sár volt:D), az valami ilyesmi:

az elején van egy szép hosszú aszfaltos mászás, utána némi kis erdei földutas-köves dolog, aztán egy kis aszfalt, egy kis erdõn-mezõn keresztüli murvás-kavicsos út, majd megint aszfalt, aztán a vége az fõleg ilyen sziklás-földes dolog..

a mászások nagy része az aszfalt, a sík az inkább aszfalt és földút/rázós kavicsos vegyesen, a lejtõk meg fõleg sziklás kavicsos, de van néhol aszfalt is...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Üdv!
Megy vki vasnap reggel kocsival BPrõl, akihez lehetne társulni az útra, benzinpénz fejében, vagy megtenné vki, h átveszi a rajtszámom? A vonat csak 9 után érkezik meg... :P
Pályáról mit lehet tudni? Évek óta nem voltam már Szilváson, és annyira nem dereng már, hogy milyen volt... Inkább köves, vagy földút, vagy beton?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
írtam az info@szilvasvaradmaraton.hu -ra, remélem válaszolnak.
ha estig nem, akkor holnap reggel felhívom õket, hogy hogy is megy ez.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Miért nem a hosszú, vagy középtávon indulsz? Ot a távnak megfelelõen több a lejtõ is, igaz oda már erõnlét is kell, nem csak bicikli. A nagymutter meg, hagy menjen a "BÓT"-ba a 28-as szovjettel.

Ezúttal rövid távon megyek.
Korábban mindig a hosszú vagy a közepesen indultam, és emlékszem legutóbb a közepesen bánkút után volt egy nagyvezér, roppant élvezetes lejtõ. Azért is kérdeztem hogy rövid távon milyen lesz.

Az erõnlét meg a szombat estétõl függ, mint mindig...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
én ha vasarnap reggel szeretnem szilvast megkozeliteni nagyvisnyo felol szeritetek arra is nagy dugo lesz? mert akkor szolni kell srácoknak / faternak h jo korán induljunk el...de az is lehet h szombaton ebéd után igen lazulosan áttekerek szilvásra és ott bivakolok vhol :D
cél után vmi kis forumtali jo lenne. ha lesz 1 kis ideje többeknek meg lesz vmi talpalatnyi hely akkor leülhetnénk dumálni :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Hát én nem tom de a honlapon ilyeneket lehet olvasni:

Elkezdödött a visszaszámlálás, vasárnap 18.00. - kor leállítottuk az online nevezést.
Nevezni már csak szombaton, a helyszínen lehet.

Eddig több mint 1200 induló nevezett! Köszönjük!

FIGYELEM!
Szombaton 26.-án a helyszínen már nem lehet módósítgatni, nevezést átruházni, egyéb variálásokkal bonyodalmakat okozni
a szervezöknek és az idöben nevezett versenytársaknak. Köszönjük.
Csak nevezéseket fogadunk el!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Holnapra eldöntöm, de nagy valószínûséggel nem indulok el a szilváson. Akkor lesz egy felesleges nevezésem rövid távra. Ócsóért átadom.

valószínûleg igényt tartanánk rá, ha még lehet átiratni nevezést...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Holnapra eldöntöm, de nagy valószínûséggel nem indulok el a szilváson. Akkor lesz egy felesleges nevezésem rövid távra. Ócsóért átadom.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Én nem packáznék egy nagymamával aki egy 28-ast használ! ;) http://rain.prohosti...hamill/t28a.jpg

A rövidtávon letaposott zúzöttköves lejtõk vannak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]