Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Tele van Eger olyan tetõcsomagtartós kocsikkal, amiken valamiféle drótszamarakat cipelnek, nem tudjátok mi lehet? :D

ja tényleg ma van a bükk 80(km) kerékpáros túra is, ha valaki nagyon kemény szilvás elõtt még bevállalhatja :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
... huh...

Már is összepakoltam. Gondolom, most sem lesz másképpel, mint ahogy szokot... a fontos dolgok úgy is itthon maradnak.

Holnap tali a kempingben, a többit majd szóban!

Hepppiiiiii... készenvannaka tyito feliratoka gépemhez!!! Ragasztás, szombaton.

Ha valakit esetleg érdekelne a telszámom: +3670/340-8719

Mindenkinek azt kívánom, hogy sikerüljön úgy a hétvégéje, ahogy szeretné!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nah srácok holnap még beállítom az elsõ féket mert nyikorog, aztán vasárnap reggel hajrá...balszerencsére öcsémnek olcsón megússzuk a szombati nevezést (lent lévõ haver nevezi be), ugyanis az állandó maratonozótárs ismerõsünket ma reggel elcsapta egy autó a bringaúton, szemöldökvarrás miegyéb...aztán átnevezzük öcsém nevére:(

Pite & többiek: a rajtközpont a falu "fõterén", a lovasstadionban van, tavaly ki is volt táblázva, ha jól emlékszem...ott két helyen tudtok parkolni: vagy a szalajka völgybe vezetõ úton (itt van a sorompó), vagy ha elmentek jobbra, majd a stadion széle után rögtön balra,(figyelni kell!) akkor ott van a székely kapu. azon belül is elfér egy pár autó, a stadionba viszont öngyilkosság beállni, ha sár van, tavaly 5en nem bírtuk kitolni apu kocsiját és ott nincs olyan sok parkírozóhely..

tipp: a stadion fõútra esõ kijáratával szemben (tehát nem ott, amerre a szalajka völgy van), egy kicsit balra a túloldalon van egy isteni rétesezõ, érdemes megkóstolni. (márha még ottvan)...a másik kijárattal szemben lévõ étteremben, az meg kicsit jobbrább van, ott csobog a kispatak a terasz mögött, van ilyen mini malomkerék...és valami isteni a mandulás pisztráng, szerintem a legjobb a faluban (talán 2 hely kivételével ettem már mindenhol pisztrángot Szilváson)...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
bringaélesítés---ok
pakolás---ok
kaja---ok
"szokásos,legyekmárottérzés"---ok
én---szerteszét---hehe
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás

Iceshark said

Na rákérdeztem már erre a székely kapus dologra mert én se tudtam hol van. Szóval ahogy jössz Egerbõl irány a szalajka völgy(lent az aljban jobbra) szóval itt a kettõs sorompónál van rézsut jobbra a székely kapu. Ott kell majd bemenni!

Vasárnap reggel a parkolóba behajtás a lovas stadion hátsó része felol (ún. Székely kapunál) történik. A verseny végén a parkolóból csak a rajtszám felmutatásával lehet a Szalajka-völgybol a sorompós fizetokapunál díjmentesen kihajtani.

na ixelgettem is! :D (a zöld a kettõs sorompó, a pisros a székely kapu)

http://img267.images...allastkpco0.jpg

reméelem ezek kellenek nekünk, de lovas stadion, sorompó stb. egyezik szóval ennek kell lennie!

Igen, ott van a kapu, és tényleg, nagggyon nehéz eltéveszteni.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kössz neked is jo utat és jó sátorozást!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Kezdek pakolászni én is lassan,holnap reggel indulás!
Bevállalunk egy sátras éjszakát a kempingben.(csak ne essen az esö)
Jó utat,jó versenyt mindenkinek!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igen: külön kategoria a tank, a teherauto, a nyerges vontató stb... :rofl: :jar:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: MJani01
Elmondom, amit ma hallottam, rengeteg helyen, ahol tavaly sár volt, felszórták kõvel az utat, hogy a teherautók is tudjanak közlekedni.

Akkor most teherautóval is lehet indulni a versenyen...? :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
rövidtávra van egy eladó nevezésem (sajnos). ott leszek, csak nem indulok, ha gondolod, telefonszámom az adatlapomon van, vgay email: rokamoka007@freemail.hu

koszto said

srácok, nem tudj véletlenül vki, hogy szombaton meddig lehet nevezni? Nem bírom megtalálni a honlapon. Már emailt is irtam az info@-ra de még nem jött válasz.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
köszönöm, ezt tényleg nehéz lesz eltéveszteni... :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Na rákérdeztem már erre a székely kapus dologra mert én se tudtam hol van. Szóval ahogy jössz Egerbõl irány a szalajka völgy(lent az aljban jobbra) szóval itt a kettõs sorompónál van rézsut jobbra a székely kapu. Ott kell majd bemenni!

Vasárnap reggel a parkolóba behajtás a lovas stadion hátsó része felol (ún. Székely kapunál) történik. A verseny végén a parkolóból csak a rajtszám felmutatásával lehet a Szalajka-völgybol a sorompós fizetokapunál díjmentesen kihajtani.

na ixelgettem is! :D (a zöld a kettõs sorompó, a pisros a székely kapu)

http://img267.images...allastkpco0.jpg

reméelem ezek kellenek nekünk, de lovas stadion, sorompó stb. egyezik szóval ennek kell lennie!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Ne aggódj, szerintem 19-20 óráig biztos ott lesznek a nevezésnél!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

koca said

hát tudomásom szerint: Eger- Szarvaskö-Bélapátfalva-Szilvásvárad az utvonal. ott meg már nem nehéz megtalálni a stadiont, pláne ha már voltál itt

Szerintem pont nem erre gondolt, mert ezt látjuk térképen; de Szilváson X hogy merre kell menni...
Nyomtattam egy Szilvástérképet, azt' azzal körbebóklászunk szombaton, hátha lesz vmi jelzés hogy másnem merre lesz a marci startja...

Vagy vki beixeli rajta?
http://www.szilvasva...szallas_tkp.jpg

Majd' hiába lesznek ott ha az nem tudo hogy hol van :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

koszto

koszto

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
srácok, nem tudj véletlenül vki, hogy szombaton meddig lehet nevezni? Nem bírom megtalálni a honlapon. Már emailt is irtam az info@-ra de még nem jött válasz.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát tudomásom szerint: Eger- Szarvaskö-Bélapátfalva-Szilvásvárad az utvonal. ott meg már nem nehéz megtalálni a stadiont, pláne ha már voltál itt

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
leírná nekem valaki, hogy Eger felõl érkezve hogyan a legcélszerûbb megközelíteni a stadiont? Köszönöm!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
A pálya elvileg végig járható, kicsit kövesebb mint tavaly, mert felszortak zúzott kövekkel, Sár így nem nagyon lehet, ugyan pocsolyák esetleg találhatók. A ballonosabb gumi javasolt.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
sziasztok!

van egy rövidtávú nevezésem szilvásra, ami 'feleslegessé' vált, ugyanis nem indulok a térgyem miatt.

email, telefonszám az adatlapomon van

Üvd

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hacsak nem veszi át eráéktól a lány nevezést,
és lefutja az egészet "Pitevirág" néven.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."