ja tényleg ma van a bükk 80(km) kerékpáros túra is, ha valaki nagyon kemény szilvás elõtt még bevállalhatja

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Iceshark said
Na rákérdeztem már erre a székely kapus dologra mert én se tudtam hol van. Szóval ahogy jössz Egerbõl irány a szalajka völgy(lent az aljban jobbra) szóval itt a kettõs sorompónál van rézsut jobbra a székely kapu. Ott kell majd bemenni!
Vasárnap reggel a parkolóba behajtás a lovas stadion hátsó része felol (ún. Székely kapunál) történik. A verseny végén a parkolóból csak a rajtszám felmutatásával lehet a Szalajka-völgybol a sorompós fizetokapunál díjmentesen kihajtani.
na ixelgettem is!(a zöld a kettõs sorompó, a pisros a székely kapu)
http://img267.images...allastkpco0.jpg
reméelem ezek kellenek nekünk, de lovas stadion, sorompó stb. egyezik szóval ennek kell lennie!
Eredeti szerzõ: MJani01
Elmondom, amit ma hallottam, rengeteg helyen, ahol tavaly sár volt, felszórták kõvel az utat, hogy a teherautók is tudjanak közlekedni.
koszto said
srácok, nem tudj véletlenül vki, hogy szombaton meddig lehet nevezni? Nem bírom megtalálni a honlapon. Már emailt is irtam az info@-ra de még nem jött válasz.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
koca said
hát tudomásom szerint: Eger- Szarvaskö-Bélapátfalva-Szilvásvárad az utvonal. ott meg már nem nehéz megtalálni a stadiont, pláne ha már voltál itt
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."