Lehet le vagyok maradva, de idén készültek kersekedelmi célra szánt célfotók?
Én egyszer váltottam levelet a célfotó.hu csapatával és õk azt mondták ,hogy az érdeklõdés hiánya miatt felfüggesztették a szolgáltatásukat.
Lehet le vagyok maradva, de idén készültek kersekedelmi célra szánt célfotók?
Ott van mind a három, csak ügyesen kell beírni.most még ugy nem lehet letölteni?!
legalábbis én még nem tudom/találom...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
majd innen:
http://www.xtrame.hu/xtr_hu/mtb.html
de jó h 18:45re volt írva és 17:00 volat az adás...ismétlés meg mindig rossz idõben, talán holnap 14:45 lesz sport2
A szervezõ ilyenkor nagyot nevet. UCI szabály szerint kupasorozat, országos bajnokság vagy UCI kategriás verseny rajtjánál nincs semmilyen zene.Ha esetleg tényleg olvasná ezt egy szervezõ, akkor szerintem jópáran egyetértünk abban, hogy jobb lenne a síri csend helyett valami felpörgetõ zene, dobosok, vagy valami ilyesmi, mielõtt "eldörren a sípszó"
Enyhén dobna a hangulaton.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ezt elsütöttük a Budamarcis kibeszéléskor, hogy a panaszosok keressék fel a szervezõket, hisz mi vagyunk azok, akik tanácsainkkal segíteni tudunk nekik.Igen, erre én is kíváncsi lennék. Nincs jobb - és ingyenesebb - lehetöség egy esemény visszhangjának a követésére, mint egy ilyen fórum. Ezt kihagyni vétek a szervezök részéröl. Az elözö napi Balaton maraton szervezöje ebben a tekintetben (is) példamutatóan járt el.
Nati: Nem baj, úgy is tudjuk, hogy aki lassú menjen rövid távon, vagy dögöljön meg...száradjon le a keze annak, aki végignyom egy hosszútávot 8 óra alatt...sztem az elsõ versenyzõ beérkezése után fél órával le kellene zárni a célt, hogy a többi lúzer, aki nem teker havi 2000km-t, az nehogy örüljön a teljesítményének...szeretem ezt a hozzáállást...olyan BB-s...
Hmm, akkor csak én olvastam ezt humornak? Mert én hangosan nevettem rajta, eszembe sem jutott, hogy szó szerint vegyem, már láttam is magam elõtt a klasszikussá váló, nyilvánvalóan ironikus viccelõdõ szöveget "tönkretette az edzésemet a vérprofi, mert kínosan éreztem magam"
Most, hogy rajtam kívül mindenki szó szerint értette, annyira elgondolkozom azon, hogy én olvastam félre, hogy rögtön ide is rakok meglepetésemben három pontot...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Nem kellene nektek néha sportolni valamit?