Kedves Tom_!
Idézet az elözõ szám utolsó oldaláról:
" A Szám várható feltûnése:Március 27"
Üdv:
Rave ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. március 24. - 11:49
Írta 2003. március 24. - 11:26
Hi.
Örülök, hogy mindenki egymás vérét szívja. Engem csak az érdekelne amivel ez a fórum is foglalkozik.
Mikor lesz új szám és mi lesz a botítóján? Stb.
Üdv. Tom
Örülök, hogy mindenki egymás vérét szívja. Engem csak az érdekelne amivel ez a fórum is foglalkozik.
Mikor lesz új szám és mi lesz a botítóján? Stb.
Üdv. Tom
vendég__*
Írta 2003. március 24. - 08:01
Bagi+lcs
köszönöm-köszönöm, övig elpirultam.. :-[....izé....köszönöm szüleimnek, köszönöm barátaimnak, köszönöm mindenkinek aki bízott bennem, köszönöm a rendezõnek és a forgatókönyvírónak....jajjj neeeee, máááá megint ezek az ááápolóóóóókk..........
;D
köszönöm-köszönöm, övig elpirultam.. :-[....izé....köszönöm szüleimnek, köszönöm barátaimnak, köszönöm mindenkinek aki bízott bennem, köszönöm a rendezõnek és a forgatókönyvírónak....jajjj neeeee, máááá megint ezek az ááápolóóóóókk..........
;D
Írta 2003. március 24. - 00:42
Nem vagyok szigorú, csak heves ami nem mindig túl jó...
Létráson még annyian se voltunk a tûz körül.. de lehet, hogy rosszul emlékszem 8)
Létráson még annyian se voltunk a tûz körül.. de lehet, hogy rosszul emlékszem 8)
Írta 2003. március 24. - 00:33
Zsuzsi:
ahogy érzed... de ezt már mondtam...
mindenesetre bennem nem volt ellenérzés az itt történtek után sem, az meg hogy kb ennyire volt kedve a társaságnak lejönni és csatlakozni ahhoz a 8 emberhez aki lent fagyoskodott nem hinném hogy az én bajom...
én most sem haragszom senkire, ha más rám igen... hát én nyugodtan foogok aludni, mert azt hiszem nem rajtam múlt hogy a dolgok egyenesbe jöjjenek... :-X
ahogy érzed... de ezt már mondtam...
mindenesetre bennem nem volt ellenérzés az itt történtek után sem, az meg hogy kb ennyire volt kedve a társaságnak lejönni és csatlakozni ahhoz a 8 emberhez aki lent fagyoskodott nem hinném hogy az én bajom...
én most sem haragszom senkire, ha más rám igen... hát én nyugodtan foogok aludni, mert azt hiszem nem rajtam múlt hogy a dolgok egyenesbe jöjjenek... :-X
Írta 2003. március 24. - 00:33
Írta 2003. március 24. - 00:02
Rob, szerintem nem titeket szidtalak, max a tevékenységeteket. Az nem a személyiségbõl fakad, hanem a lehetõségekbõl! Aztán én nem beszélgettem Rassal, búcsúnál köszöntem. Slussz. És nem is kívánok vele a késõbbiekben sem. És erre az "élõ" viselkedése sarkall (Kõszeg-fõzõcskézés-invitáció). És asszem veled is csak +voltunk 1más mellett. Semmi bizalmaskodás, vagy hasonló. Azért nincs harag irányodba.
Zsíroska! Eltévesztetted az újságot! Ez a kerékpározással foglalkozik, nem a magyar nyelv rejtelmeivel! Ha az utóbbival szeretnél foglalkozni, keress másik magazint és fórumot magadnak >
Zsíroska! Eltévesztetted az újságot! Ez a kerékpározással foglalkozik, nem a magyar nyelv rejtelmeivel! Ha az utóbbival szeretnél foglalkozni, keress másik magazint és fórumot magadnak >
Írta 2003. március 22. - 23:10
Írta 2003. március 22. - 22:51
vendég__*
Írta 2003. március 22. - 08:14
nekem meg nem teccett a 12.oldalon az egyik "a" betû magasssága és a színével is vannak kifogásaim...
phhh....micsoda egy szennylap! felháborító hogy már több éve csinálják és még mindig nem értenek az újságíráshoz, gõzünk sincs a birngázásról és a magyar nyelvvel is problémáik vannak....hiába no, fiatalos lendület, fiataloknak szóló szennylappal, akik persze sokkal jobban szeretnék ha Grétsy tanár úr szigorú felügyeletével készülne az összes írás, hiszen a fiatalok ki nem állhatják wazze a nyelvújhodást és a zsargont.... ;D
na persze ezt mi sokkal, de sokkal jobban csinálnánk, hisz a megjelenés elõtt kiadnánk egy pre-verziót, amit elküldenénk ingyen mindenkinek, majd az észrevételekbõl merítve tapasztalatot, átformálnánk az egészet olyan szintre, hogy az olvasók 99,99%-a orgazmust éljen át, mikor belelapoz. a maradék 0,01%-nak meg visszavizetnénk az újság árát.
hát igen, mi aztán profik lennénk ebben, nem úgy mint ez a szakbarbár szedett-vedett társulat.... ;D ;D
phhh....micsoda egy szennylap! felháborító hogy már több éve csinálják és még mindig nem értenek az újságíráshoz, gõzünk sincs a birngázásról és a magyar nyelvvel is problémáik vannak....hiába no, fiatalos lendület, fiataloknak szóló szennylappal, akik persze sokkal jobban szeretnék ha Grétsy tanár úr szigorú felügyeletével készülne az összes írás, hiszen a fiatalok ki nem állhatják wazze a nyelvújhodást és a zsargont.... ;D
na persze ezt mi sokkal, de sokkal jobban csinálnánk, hisz a megjelenés elõtt kiadnánk egy pre-verziót, amit elküldenénk ingyen mindenkinek, majd az észrevételekbõl merítve tapasztalatot, átformálnánk az egészet olyan szintre, hogy az olvasók 99,99%-a orgazmust éljen át, mikor belelapoz. a maradék 0,01%-nak meg visszavizetnénk az újság árát.
hát igen, mi aztán profik lennénk ebben, nem úgy mint ez a szakbarbár szedett-vedett társulat.... ;D ;D
Írta 2003. március 22. - 06:40
Tényleg elég szép már az újság és vannak benne jó cikkek. Nekem pl tetszik a régi biciklis.
Ettõl függetlenül vannak benne olyan hibák amiknek az elkerülése nem igényelne nagy szakmai képzettséget, mégis többször, következetesen elkövetik. Néha jó lenne inkább utánnajárni egy szó jelentésének, mint ezen ismeret hiányában alkalmazni. Gondolok itt olyanokra, mint a robbantot ábrázás (voltak több irányú próbálkozások, de még egyik sem talált), a technokrata szó használata (aminek inkább a közgazdaságtani lenne, mint valami köze egy "tecnikáról szóló cikkhez"). Szóval néha nem ártana oda figyelni és még jobb lehetne az újság.
Ettõl függetlenül vannak benne olyan hibák amiknek az elkerülése nem igényelne nagy szakmai képzettséget, mégis többször, következetesen elkövetik. Néha jó lenne inkább utánnajárni egy szó jelentésének, mint ezen ismeret hiányában alkalmazni. Gondolok itt olyanokra, mint a robbantot ábrázás (voltak több irányú próbálkozások, de még egyik sem talált), a technokrata szó használata (aminek inkább a közgazdaságtani lenne, mint valami köze egy "tecnikáról szóló cikkhez"). Szóval néha nem ártana oda figyelni és még jobb lehetne az újság.
Írta 2003. március 21. - 20:47
Összességébe nekem ez a szám is tetszett, mint mindegyik ;D ;D De már alig várom az újat és ha jól tudom már jövõ héten kapható is lesz!
Írta 2003. március 21. - 10:31
tényleg rlég sok kritika mellet amit már én is eleresztettem a márciusi számmal kapcsolatban, nem olyan nagyon rossz a helyzet!
végül is most már annyira "szakosodni" kéne ahhoz hogy mindenrõl regényt lehessen írni, hogy az 5 újságba nem férne bele!!!
Ha 500 oldalas lenne azért azt is végig bírnám olvasni ;D
végül is most már annyira "szakosodni" kéne ahhoz hogy mindenrõl regényt lehessen írni, hogy az 5 újságba nem férne bele!!!
Ha 500 oldalas lenne azért azt is végig bírnám olvasni ;D
vendég__*
Írta 2003. március 21. - 09:30
rákanyarodva a téma eredeti "témájára" (gyengébbek kedvéért: Legfrissebb szám), nekem nem igazán teccik a márciusi... :-[ párszor átlapozva semmi sem ragadott meg benne, de ahogy a költõ is mondaná: "Nem lehet egyszerre több s*gget kinyalni."
vendég__*
Írta 2003. március 21. - 08:49
Írta 2003. március 21. - 08:42
Írta 2003. március 21. - 08:41
Írta 2003. március 21. - 08:39
nem kérte senki hogy velem beszéld meg
nem az én kompetenciám, viszont azt nem mondhatod hogy el vagy itt nyomva :
vagy igen ???
nem az én kompetenciám, viszont azt nem mondhatod hogy el vagy itt nyomva :
vagy igen ???
Írta 2003. március 21. - 07:39
Ras: a részletektõl eltekinteve lehet, hogy nem veled fogom megbeszélni, hisz miért is veled tenném ezt?