A Nemzetközi Merida Team nagyon megerõsödött, azok a versenyzõk akik a TOP 20 ban nincsennek benne átszervezték egy Merida alcsapatba : a Merida Ausztria csapatba. Ennek a Merida Ausztria csapatnak elsõdleges célja a környezõ országok UCI kategóriás versenyei ! A nagy Merida csapat Világkupák, Német és Svájci Versenysorozat, VB, EB. Az oszták inkább lokális, így a Merida XC mindenhol látható , világi és kisebb de mégis UCI-s versenyeken is.
Na most ennek lett tagja Vajda Márti és az osztrák XC Bajnoknõ Birgit is...
Nekem csak egy kérdésem van:
Vajda Márti kiesett a merida csapatból?
Miért?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. április 02. - 10:14
Írta 2003. április 02. - 09:59
Gizmo - hoz : Amivel Gizmo ugrik az már az uj 2004 es UMF DH és nem Stormbringer ! A Black villa elsõdlegesen Maraton és Fullie, de nagyon jó Jumpra és Dualizmusra is, nézd meg hogy Világkupán mennyien mennek vele !
üdv : VELO
[
Lehet hogy apróságnak tûnik: de a black telóról: "agresszív ccre és könnyebb fullykba" akkor Gizmo miért megy vele? Ezt más is megkérdezheti
26. oldal: írás van az umfrõl erre gizmo strombival ugrok a képen
Merevség: a zöld evil imperial is az én képtáramból való. Csók
De nagyon érdekes.
A bringa tesztek nagyon jók.
A teljesítmény fokozós cikk nagyon jó. Teccikérteni?
A Jégduál is nagyon ott van
Jó a bmx. Én is elolvastam mert manuál azé érdekel.
1 tanács: kéne már lassan hagyni a moratit. Nagyon bejön de nemtudom unalmas már.
Zsír az xfactoros katalógus: tetszetõs tartalmas de nemtudom miért kell pénzért árulni. Az õ érdekük hogy vegyünk olyan cuccot nem?
Na a rampage az nagyon látványos. Mindjuk a neten már láttam.
Az apró áttekinthetõbb de már lassan unom hogy soha nem kerül bele az online feladott hírdetésem. Nagyon sok ott a reklám!!!!
Na nagyjából ennyi. Nagyon szép egyébként az egész újság és tartalmasak a cikkek általában. Csak így tovább.
Írta 2003. április 02. - 09:08
Írta 2003. április 02. - 09:01
:'( :'( :'( ez fáj.................. :-\
május közepe fele csak, sajna.................
május közepe fele csak, sajna.................
Írta 2003. április 02. - 08:58
Hát Én is megkaptam, és kibontva a kis tasit jóóól meglepõdtem a katalóguson...
Para inkább arról mesélj mikor lesz bicód
Írta 2003. április 02. - 08:51
Hát Én is megkaptam, és kibontva a kis tasit jóóól meglepõdtem a katalóguson... ;D ;D
az újság brutál lett, még sosem volt olyan, hogy egy folytában olvasva 2óráig úgybtegyem azt, hogy aztán még legyen mit olvasni belõle...
GRATULA!
az újság brutál lett, még sosem volt olyan, hogy egy folytában olvasva 2óráig úgybtegyem azt, hogy aztán még legyen mit olvasni belõle...
GRATULA!
Írta 2003. április 02. - 08:47
Írta 2003. április 02. - 04:29
Nekem csak egy kérdésem van:
Miért?
András téged meg ÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁLAK! ;D
14 fok, mikor itthon szakad a hó?
Már tudom hova teszem át a székhelyem, ha egyszer összejönnek a dolgok! ;D
és ez a nexus automata váltó!
Basszus, a pofám leszakad mit ki nem találnak, szerintem ez akkora ötlet. Nagy ötlet, hogy apáink is elkezdjenek bringázni könnyedén anélkül, hogy gondolkodniuk kelljen merre is tekerjék a váltókart.
Miért?
András téged meg ÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁLAK! ;D
14 fok, mikor itthon szakad a hó?
Már tudom hova teszem át a székhelyem, ha egyszer összejönnek a dolgok! ;D
és ez a nexus automata váltó!
Basszus, a pofám leszakad mit ki nem találnak, szerintem ez akkora ötlet. Nagy ötlet, hogy apáink is elkezdjenek bringázni könnyedén anélkül, hogy gondolkodniuk kelljen merre is tekerjék a váltókart.
Írta 2003. április 01. - 20:07
Nekem nagyon tetszik az újság!!! Csak az apró pár oldala egy picit olyan nem is tudom, szal kb. 10 hirdetés 2 lapon együtt, mert a többi hely más. A Red Bull Rampage nagyon sütttiiii. Ras, szép biciklid van!!! Grattula az egészhez!!!
Írta 2003. április 01. - 16:56
nem olvastam még se a cikket, se a képeket nem láttam, de remélem nem árulok el nagy titkot hogy veszett hideg volt pont a fotózás napján... (cirka mínusz 4-5 fok és csupasz kézzel fotózni : zOrg nem volt semmi...)
Írta 2003. április 01. - 16:42
Ras: azért ez a Reflex élõbe szebb! És az a jó hogy még így is gyönyörû! ;D
Rave_Ace: :-X ;D
errõl még nem beszélünk
lajos
Rave_Ace: :-X ;D
errõl még nem beszélünk
lajos
Írta 2003. április 01. - 16:38
nincs igazad srác. Rosszúl fejeztem ki magam. Van az apró felrakásánál hogy nyomtatott apró meg online. Csak az elõbb rosszul írtam. Érted?!
Triálos haver mondta hogy kár hogy nincs triál versenynaptár
Triálos haver mondta hogy kár hogy nincs triál versenynaptár
Csak azok az aprók mennek nyomtatásra, amik e-mailen el lettek küldve, vagy ami az újságból kivágott cetlin postán vándorolt be a szerkesztõségbe. Belegondolsz hogy online aprók benne lennének, akkor egy külön apró néven kiadott 100 oldalas újságot is kapnánk. ;D
Írta 2003. április 01. - 16:00
Ras: aszittem a tied a Reflex
miért kié lenne ha nem az enyim?
(tudtommal még nem adtam el :)
vazze az enyim nem jött meg hétvégén úgyhogy péntekig várhatok vele :'(
Írta 2003. április 01. - 15:52
Sikerült nekem is már bele-bele olvasgatni és nagyon tetszett a Redbbull Rampege meg a Jégdual. MG nem is vettem észre, hogy az a te villád... Shopping Guidebõl idáig bez tetszett legjobban... Én is találtam benen helyesírási hibákat de nem különösebben zavar...
Írta 2003. április 01. - 15:48
Csak azok az aprók mennek nyomtatásra, amik e-mailen el lettek küldve, vagy ami az újságból kivágott cetlin postán vándorolt be a szerkesztõségbe. Belegondolsz hogy online aprók benne lennének, akkor egy külön apró néven kiadott 100 oldalas újságot is kapnánk. ;D
Írta 2003. április 01. - 15:45
Írta 2003. április 01. - 15:38
Pozitívum benne van a nemzetközi versenynaptár benne pedig Sátoraljaújhely 2003.08.9-10 DH OB
Lehet hogy apróságnak tûnik: de a black telóról: "agresszív ccre és könnyebb fullykba" akkor Gizmo miért megy vele? Ezt más is megkérdezheti
A ritchey riport tetszik nagyon.
De nagyon érdekes.
1 tanács: kéne már lassan hagyni a moratit. Nagyon bejön de nemtudom unalmas már.
Zsír az xfactoros katalógus: tetszetõs tartalmas de nemtudom miért kell pénzért árulni. Az õ érdekük hogy vegyünk olyan cuccot nem?
Az apró áttekinthetõbb de már lassan unom hogy soha nem kerül bele az online feladott hírdetésem. Nagyon sok ott a reklám!!!!
Na nagyjából ennyi. Nagyon szép egyébként az egész újság és tartalmasak a cikkek általában. Csak így tovább.
A ritchey riport tetszik nagyon.
De nagyon érdekes.
Írta 2003. április 01. - 15:32
MG: felindulásod maximálisan érthetõ, de sajna nem jogos, ugyanis, ahogy a képet felraktad a Fórumra, onnantól kezdve arra használja bárki, amire csak akarja... :'(
A közzététellel ugyanis lemondasz minden szerzõi és egyéb jogodról.
U.I.: ettõl persze még odaírhatták volna a neved.
A közzététellel ugyanis lemondasz minden szerzõi és egyéb jogodról.
U.I.: ettõl persze még odaírhatták volna a neved.
Írta 2003. április 01. - 15:01
Ma a kezembe vettem én is az újságot. Még csak átlapoztam és most fogom olvasni. Elsõ megnyilvánulás: benne van a törött telóm (34.oldal)
második megnyilvánulos: nem volt odaírva hogy az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Harmadik a sport kiállításnál is idéztek tõlem. Ott van a nevem ;D
Van 4 kép tõlem és sehova nincs odaírva a nevem. Másoké pedig oda van. A 2. oldalon is pl. !!!!!!!!!!
Nem lesz ez így jó srácok.
Na meek olvasni
második megnyilvánulos: nem volt odaírva hogy az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Harmadik a sport kiállításnál is idéztek tõlem. Ott van a nevem ;D
Van 4 kép tõlem és sehova nincs odaírva a nevem. Másoké pedig oda van. A 2. oldalon is pl. !!!!!!!!!!
Nem lesz ez így jó srácok.
Na meek olvasni
Írta 2003. április 01. - 14:01
Nos megvettem én is az újságot. Végig is olvastam még tegnap. Még a bmx tesztet is elolvastam
+
Nagyon szép. Kézbevéve is igen európai szinvonala van az ujságnak. A tartalom nagyon OK, mindig ilyen kellene! Örülök neki, hogy volt tesztgép kilószámra, remélem nem durrogtattátok el minden puskaporotokat.
Az apró jobb lett a kategóriákkal. (bár igy elvesztette azt az izgalamsságát, hogy bármelyikban találhatok számomra érdekes dolgot, ezért végigböngészem mindet, -> igy egybõl kihagytam az országuti részt. Persze egyszerûbb, áttekinthetõbb, és jobb.
És LCs dumája is tetszett a bicótesztben...
Ja, a Factor katalógus nagyon pozitiv!
-
4 helyen van inverz felirat (3 Rampage és egy Kona teszt), ami izgalams lenne, ha a tükörolvasás hive lennék, de igy bosszantó.
És eddig nem figyeltem fel rá, de most találtam pár helyesirási/elválasztási hibát is. Nem méltó egy ilyen szintû külsõvel rendelkezõ laphoz.
+
Nagyon szép. Kézbevéve is igen európai szinvonala van az ujságnak. A tartalom nagyon OK, mindig ilyen kellene! Örülök neki, hogy volt tesztgép kilószámra, remélem nem durrogtattátok el minden puskaporotokat.
Az apró jobb lett a kategóriákkal. (bár igy elvesztette azt az izgalamsságát, hogy bármelyikban találhatok számomra érdekes dolgot, ezért végigböngészem mindet, -> igy egybõl kihagytam az országuti részt. Persze egyszerûbb, áttekinthetõbb, és jobb.
És LCs dumája is tetszett a bicótesztben...
Ja, a Factor katalógus nagyon pozitiv!
-
4 helyen van inverz felirat (3 Rampage és egy Kona teszt), ami izgalams lenne, ha a tükörolvasás hive lennék, de igy bosszantó.
És eddig nem figyeltem fel rá, de most találtam pár helyesirási/elválasztási hibát is. Nem méltó egy ilyen szintû külsõvel rendelkezõ laphoz.