Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem csak Te, én eddig egyszer kaptam meg idõben... :(
Sebaj, egyszer csak megjön...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

s én vagyok az egyetlen szerencsétlen aki soha nem kapja meg rendesen az újságot ??? :'( :'( :'(

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Nem nagyon szoktam kommentálni az újságot [mert nekem mindig tetszik ;D nyal ] De most mégis billentyût ragadok, mert nagyon tetszett a findli féle Mongoose teszt. Valaki végre leírja, ha valami sz@r, nem kitérõ körmondatokkal sejteti, hogy nem biztos, hogy kafa a cucc, hanem nyiltan bírálja azt, ami nem tetszik a gépen :o szerintem ez jó ;D

Csak így tovább, még van egy-két oldal, amit nem olvastam, aztán várom a következõ számot 8)

üdv

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Tényleg nagyon jó és több pozítivum van mint negítvum a többihez képest. Az apró, Redbull Rampage, tesztek minden király nagyon teccik. Minden szám egyre jobb... Birngát nem is nézem vásárolni még siha se vásároltam csak bikemagot.. az király :) :)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
komolyan mondom , hogy egyre jobb ez az újság!!!
egyre több teszt és a színvonaluk (teszt és újság is) nagyon jó.
Ehhez képest a Bringa ????????????

szvsz tehát 8)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Találtam még egy apróságot. (miiiiindenbe belekötök). ;D Van egy hirdetés, amiben a Truvativ FireX-et reklámozza a Cseke. Oda van írva, hogy ha a hirdetést márc. 31.-éig bemutatod, akkor kapsz 10% kedvezményt. Vajon ki tudott ezzel élni? ::)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nahh... teccõsre sikerált az újság... :D Kellõen hosszú, királyos, és használható a faktor katalógus, bár ott a RF Turbine Lp leírásnál kicsit ellentmondásos a szöveg a súllyal kapcs. (igen, mindent észreveszek). Jók a tesztek, a legjobban a Findlié teccik, Lcs tárgyilagos, és lényegre törõ, mint mindig, de a többiek is fejlõdõképesek... :)

Javaslatok & észrevételek: 1. Az Autó-Motort is rendszeresen veszem, és ott amikor két (vagy több) hasonló árfekvésû, de nem egy kategóriájú autót tesztelnek, akkor azt nem összehasonlító, hanem összevont tesztnek nevezik. (Morati-Corratec).
2. A Shopping Guide-ban szerepel egy csomó Maxxis gumi. Miért nem adtatok le akkormár egy cikket, hogy "Maxxis 2003", és kész? Ez nem túl nagy hiba, csak lehet, hogy áttekinthetõbb lett volna.
3. Szegény Tyler Klassen neve annyi variációban szerepelt a Red Bull Rampage cikkben, hogy azt hittem, hogy én tudtam rosszul a neve helyesírását... :P

Amúgy ötös a cucc... :D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Ras!
majd igyekszem!! ha mindent leírnék ami a kerékpárról és a kerékpárról eszemb jut akkor regény lenne ,de 50 o. körülre kell visszafognom!!
ha jó leszel publikálom is ;D!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
pakolj csak a végén még híres leszek ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Ras!!
királky a bike!!
baraklak a szakdogámba (bikod) Retro kerékpárok fejlõdése ;D ;D
;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ezentúl már a Fórum team teszteli a bicókat?
Atom és Bali hátradölnek,és kiosztják a melót...Aztán pihi. ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ejj... végülis r és s mindkét nickben van... ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ras: asszem azt én írtam le.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

MG!

A képaláírásokkal alapvetõen az a helyzet, amit Ras is leírt

mit is írtam én le?

service: az XT háccsóváltó áruba bocsátásának ideje egyenlõre az új szerzemény beérkezésének függvénye, ami várhatóan május... (ekkor lesz rá stex :-X)

de amint aktuális lesz neked szólok elõször ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
MG!

A képaláírásokkal alapvetõen az a helyzet, amit Ras is leírt, természetesen mindenképpen az lett volna a korrekt, ha egy "thx:mg" vagy hasonló odakerül. Szerintem ilyenre (képmegjelenésre) még lesz példa; remélem, akkor már nem maradnak le ezek az "apróságok".

üdv

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Ja és az is tetszik ebbe az újságba hogy kezd "interaktív" lenni. Megjelennek a fórumos vélemények.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Rasnak hívják. Jó a reflexen a kilómáterórám :)
Következõ észrevételem: Cranked-et K-val kell írni és Bender egy Kranked-be sincs benne hanem az NWD-kbe van. Mind1.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Azt hiszem ismerem a srácot, talán! ::)
Ilyen kékcsillagos és Ras néven keresd itt a fórumban! ;)

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Az új szám kiérdemelte a GUT jelzõt! Teccik!
Ja, az a srác, akié a Reflex, nem akarja esetleg eladni az XT hátsóváltót, ha már úgyis másikat tesz fel helyette? Aki tud róla valamit, segítsen egy privivel, plíz!
Külön dícséret hogy végre megint értelmes, használható, jó tesztek születtek. Gratula!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Köszönöm a gyors reagálást! :D
Ez aztán infó az elsõ kézbõl . 8)