Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
reméjjük a 2004-es Boxxer Race is hamarosan lemegy náluk 15990 ft-ra. ;D szétzúznák a boltot a hardkór arcok az tutifix!! ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Egy kis kötekedés: Az elõzõ számban be lett harangozva valami azonnal oldódó ugratóiskola, én nem találtam, viszont a következõ számra nincs ígérve...

Apropó! Aki Telót akar venni, az most menjen a Probike-ba, mert a Black Elite 11980 ft... ;D 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
....Avid Juicy...... :-X :'(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Ras: 4000 jeee ;D

Na, ma végre megkaptam az újságot a Wilkerben. A Gulyás Misi riport jó lett, és a Leogang is. Emellett, ebben a cikkben a 89. oldalon a jobb felsõ képen van egy Giant, amiben Sherman Flick van. Ez pedig 1.5-ös nyakú. Valaki, tudna választ adni, hogy ez milyen modell, és eddig miért nem került nyilvánosságra? Vagy csak 2004-es tesztpéldány lenne? Az is király, hogy a BMX ott lesz a 2008-as olipián a sprtágak közt, a poszternek örültünk, de a BányaeXtrámekrõl lemaradt a DH eredménylista. A Moharos interjú nekem speciel tetszett.
Dióhéjban ennyi...

Tsáó

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem baj,jót tesz,ha gyakorlod a kommunikálást :)
a RAMM interjú nagyon jó lett,a BMXes viszont kicsit gáááááz. :P A legjobb teszt Balázsé,a Konás.
A Leogang bemutató ott van még ott a szeren,az ember tudja,h mire számíthat,ha odamegy,és ez QL...Miért van ennyi BMX?Korábban nem volt ennyi... ::)Vagy csak én nem vettem észre?

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
bassza + már megint telefonálnom kell, hogy elküldjék az usjágomat? esküszöm valami kárpótlást fogok kérni, pl egy 2004-es Stinkyt

Luigi

Luigi

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Hy ... nincs meg valakinek a 075 - oldalon levõ Baricz Loránt -os kép (jobb felsõ sarok) digitalizált valtozatban ??? (lusta vaook scannelni woaaaa :D )

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
látod látod ::)
amúgy meg nem is szõrös a szívem, most borotváltam... ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Rás, te nagyon szigorú... :D Az ehavi 8 tesztgépbõl 7-nél van ár, csak a Konánál maradt le. ;) Persze annak, akit az érdekel, ez nyilván nem vigasz.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
én mekkaptam ::)
kissé bosszantó hogy a tesztelt gépeklnél le marad az ár... ha nem tudjátok akkor ne írjátok oda hgoy ár, a kis adatlistába, ha meg igen nos >:(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az új cuccoknál a B+ fejcsapi és a bokavédõ annyira új, hogy kéccer is benne van. :)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
király a Gulyás cikk. bár az apropóját nem értem. bocs értem csak nem tudom ez miért lehet apropó bár ahányszor rákérdeztek nála most már értem ;)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
HÁT BAZZEG!!!!

A PÚPOMTÓL EGY ARASZNYIRA KIVAN, MERT MÁR MEGINT NEM JÖN MEG A BIKEMAG IDÕBEN, VALAKI MÁR MEGKAPTA? MERT 1-E VOLT FELTÜNTETVE, DE NÁLAM EGYENLÕRE SEMMI! NOS AKKOR HOGY IS VAN EZ?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Mér? Ma már megjött a boltokba? Mert már idestova 4 boltot látogattam meg 1-e óta bikemag-ért... :(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Így van keressétek a szokott helyeken....
De még ne az újságosnál! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Megjött az újság. Szép, bár a belefûzött reklámoldal széle meg van gyûrõdve, illetve egy oldal sarka is kilóg. Egyelõre ennyi. Olvasok. ;)

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Hali!

Sianis írta hogy hiányolja a magyar túraajánlatokat. Igaza van! Nekem is sok kicsit az ausztriai/ciprusi/korzikai/mittomén honnan jövõ beszámolókból. Nem rosszak, csak mért kell minden számban fájdítani az ember szivét? Meg amúgy is, egy hétvégére például kicsit macera (idõigény) lehet átugrani a fenn említett helyek bármelyikére, míg pl, egy Mátra vagy Bakony vagy bármely itthoni hegységbe könnye(bbe)n megoldható. Ilyen hétvégi kirándulásból akár többet is be lehet vállalni egy nyár alatt, míg külföldre egy-két alkalom (jó esetben) adódik évente.Vagy annyi se....
Kérdés: Csak szerintem volt sok a freeride mostanában vagy más is így gondolja?
Dicséret nincs, attól csak elbízzátok magatokat.... ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
igen

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
kérdezhetek olyat, hogy új szám?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
dehooooogy, nagyon jól néztél volna ki ahogy rákucorocc a brinyóra.....(mint medve a bilin...) ;D ;D