Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
friss:

*elõször is ami kikívánkozik belõlem: JORUS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D óóóóistenem! az a lillaszerkó, meg a Dévidhásszelhófos mellszõr kivillantó zipzár magasság... ohjebébije ;) ;D :-*

*morati cikkhez annyit azon kívül hogy nekem bejönnek az ilyen szubjektív tesztek, a sárga-fekete alapon a fehér szöveg nem nagyon olvasható, ezt könnyen ki lehet küszöbölni, ha fekete OUTLINEt adtok a fehér betûknek, mert így a nyomdában nem olvad bele a fekete, tehát sötétebb alapszín a bvetû világosabb színébe. Ez ilyen apró betûknél sajna halál az olvasó részére...

*ojróbájk: ááááábestzép az a Mongoose...kicsit ugyan Giant AC2, de szép... jó látni, lapozni azt a rengeteg oldalt a kiállításról...

most hirtelenjében ennyi... még amúgy is olvasgatom ;)

::Péef::

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Miért nem lehet még kapni ezt a számot az újságárúsoknál!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( Már október 7-e van!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( :( :( :( :( :(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Eric:Nem ez a fórumos tesztcsapatra vonatkozik.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Miazhogy bemutatkozik a fórum team? Gondolom ebben csak a moderátorok lesznek benne. ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azigen!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Csak nem arra gondolsz, hogy megegyezik a multhavival?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Szerintem nem csak én tartom szánalmasnak a következõ havi beharangozót...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

A retro cikkhez: van eladó eredeti Trek 7000-es villa, a tulaj pedig üzeni, hogy a gépet eredetileg nem szerelték Deore LX-szel, mert STX RC-vel szerelték.

Lehet, én bárhol kerestem neten. Egy eredeti példány tulajdonosa pedig ilyen konfigot küldött - képpel együtt. Köszönöm az infót, a villával kapcsolatban szólok Attillának.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Bocs, hogy ilyen vagyok, de a nicolai piros bike-ján is stilo van (stilo xr)...

Befejeztem... :-X :-X

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Nem tûnt föl senkinek a MC-sek pihentsége?

Ugyanis az kafa, hogy shockwave, újítás, meg minden, de TRUVATIV STILO kar van rajta!!!
Ez a cég egyik verseny cc modellje, a felsõ kategóriából!!!
Ez megy színben az 5th Element-hez? Király :P
A hajtómû itthon 28 990 ft. Ebbõl megvan egy holzfeller is, csak a gyár megrendelhette volna ilyen ezüstben is, ha már a sunn gyárt a konának a stinky juniorra 24-es Ditch Witchet már pár éve... ::)

Elnyomtatás is van, de hát az tök mindegy... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Thommey: szentem még pár számban látunk majd képeket az ojróbájkról, és valszeg lesznek müzlisebb gépek is. ;) :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát a bringakiállítás erõsen dh/fr beállítottságú lett:(
A CC-sekkel mi lesz?
LCS:fogadjunk te kényszerítetted a fotóst!!!!!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Meg volt húzva rendesen, rá a telóra, mert egyébként a bazinagy lábtól csak nehézkesen fért volna el, esetleg csak elõre.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
Jorus: a Serpensen az elsõ kerék gyorszára meg volt húzva rendesen mert képrõl úgy tûnik hogy elég veszélyesen nem?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
neem énse.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

csak én nem kaptam még meg az újságot?? ?? >:(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A retro cikkhez: van eladó eredeti Trek 7000-es villa, a tulaj pedig üzeni, hogy a gépet eredetileg nem szerelték Deore LX-szel, mert STX RC-vel szerelték.

Ja, és remélem csak nyomdai hiba, hogy a Stratos El Jefe-t, Stratos Jefe-nek írták. ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Igen! Európába értünk!!! ;D ;D ;D ;D 8)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Akkor celszerubb a full bringat venni, majd kidobod az alkatreszeket ha nem kell... ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Jaaj...

Most szemezgessünk megint, én gyõzök!

1. Az eurobikeban az egyik Cannondale elsõ kereke pl. csont lapos... Bár ez nem az újság hibája...
2. Az apróban egy caprine dual z5-el lx+deoreval 16500 ft, a túloldalon a vzaknál a váz 38 000 ft ugyanarra a telefonszámra
...

::)