Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

gimp

gimp

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Tényleg klassz az új szám, az egyetlen gondom, hogy a sram cikkbõl nem derült ki (számomra), hogy miként is mûködik a váltókar, mit-mivel kell nyomni. (persze ez lehet az én hibám, minek járok egysebességessel...)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Chili:Ha a tátrás cikkel kapcsolatban van kérdésed akkor priviben ide vele ;)
Üdv:Thy

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kempelen: nincs harag, miért lenne? Utólag belegondoltam, hogy sokat jár a kezem a billentyûzeten feleslegesen.
Na de! Olvasom keményen az újságot, egyben van még, de ezt nem feszegetem...

Az interjúk nagyon jók, a rendõrös-Jorusos, mint fentebb írtam jól sikerült. A másik rendõrös mintha egy rossz B-kat. film egyik betétjelenete lenne... mindenesetre elgondolkoztató és nagyon el tudom képzelni, hogy így történt. Mondjuk furcsa, hogy mindenkiben benne van egy reflex, hogy ha rendõrt lát jobban odafigyel magára, meg hogy szépen viselkedjen, õk meg jól ki is használják ezt, kivétel persze, ha egy volt általános iskolai osztálytárs igazoltat, mert ugye akkor teljesen más ;)
A Halmos Géza-interjú is jól sikerült, nekem kicsit lehetett volna infodúsabb is, de gondolom helyhiány miatt nem lett.
Az Eurobike hozta a megszokott formát, örültem, hogy nem tengtek túl a DH masinák, és láthattam jól kinézõ tandemeket is. Az a fulltelós nagyon tetszett.
A Shimanos riport is kellemesen szórakoztató volt, azért furcsa lehetett látni a kendõs leányokat a hidraulikus fékeket összeszerelni... A tavalyi gyárlátogatásos cikkel remek összhangban van, szerintem.
A tanyabájkot õszintén megmondom átlapoztam, jó, elolvastam az elsõ két-három hasábot, de nagyon nem kötött le...
A Whirlwind cikk tetszett, mondjuk ilyet se láttam, hogy a fékkar megfogja az ember kezét, meglepõ lehetett.
A Tátrás-cikk nyugodtan mehetne a szlovák turizmus-országimázs központba, mert fényezi a Tátrát (amit megértek, mert jó), meg fikázza a magyar oldalt, amit ugyancsak megértek, de biztos volt egy csomó negatívum, amit diszkrét homály takar...
Ja ez a fórumcsapatbemutatás jó ötlet, érdekes, hogy majd' minden cikkben utaltok a fórumra.
És még olvasom, mert azért ez külön pozitívum, hogy ennyi sok oldal lett.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Remélem nincs harag, talán kicsit karcos voltam, ha így lenne bocsi.

Sebaj, majd felpolirozunk... ugy ahogy nekunk tetszik :D :D :D

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Kedves Kissfish

Felhívod az elõfizetéssel foglalkozó kolléganõt, tel. szám az újságban, és ügyesen megkérdezed, közölve neved és címed, hogy él-e még az elõfizetésed. Jelen állapotban, mármint azon adatok birtokában, hogy Kissfish, meg a csillagok, meglehetõsen nehéz keresni, másrészt azért van az elõfizetéssekkel megbízva egy kolléganõ, hogy intézze az ügyeket. Egyébként nem fórumozik, tehát kevés esélye van, hogy privátban megkeres felvetésed alapján. Egyébként õ osztja a kártyinkát is.

Chili Palmer

Remélem nincs harag, talán kicsit karcos voltam, ha így lenne bocsi. ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!
Még nem kaptam meg az új számot .... , de lehet, hogy én vagyok a lúzer ;D -> Ha a klubkártyám 2003.nov.30-án jár le, akkor ezt a számot már nem kapom meg ? ??? :-\

fish

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Kedves Szerkesztõ bácsik!

Régebbi cikkeket tudtok küldeni? Jó a fénymásolat is, ha így oldható meg.
Ami érdekel különösen:
Shimano 2200-as szett
Táplálkozás: a zsírok
Edzés nem profiknak 1-2
Merida MATTS Race vs. Magellan Crux Antique
TÁplálkozás: vitaminok, ásványi sók
Caprine 2003 (SM1000 benne van?)
Edzés nem profiknak (májusi, júniusi)
36 db XC gumi tesztje
Gumiteszt: 11 db országúti külsõ
Zerge riport

Köszi elõre is.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Köszönöm. :D Túl sokat kérdezek értelmetlenül, mi? Visszafogom magam.

Egyébként külön örömömet fejezem ki, hogy egyben van még mindig az újság, sõt... Nagyon összekapták magukat a szerzõk és egész jó írásokat rittyentettek, habár még nem jutottam mindegyiken túl. A rendõrsztori nagyon jó, kissé kimért a fickó, ahogy egy rendõrhöz illik, szépen megfogalmazta a válaszait, az meg külön jó volt, hogy a fórumos kérdések is helyet kaptak!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Kedves Kempelen,

néha összejön, hogy egyedül megy a hugyozás, de azt is megosztom majd veled, jó? Egyébként büszke lehetsz rám, mert sikerült egyedül vennem egy egész számot, na, mit szólsz?

Üdv
CP

gratulálunk... akkor már majd nem felnõtt lettél...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kedves Kempelen,

néha összejön, hogy egyedül megy a hugyozás, de azt is megosztom majd veled, jó? Egyébként büszke lehetsz rám, mert sikerült egyedül vennem egy egész számot, na, mit szólsz?

Üdv
CP

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
kempelen, köszönöm. Akkor nyugiban maradok a se... szóval ülök csendben. Közben a régi lapszámok beszerzéséhez is akadt már jelentkezõ, úgyhogy lesz mit olvasni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

ZooLee

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
kempelen ;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
faktorban mindig van.. es eleg sok van belole pesten.
legyel oly kreativ, h az ujsagosnal ahol vasarolsz, bemesz, es felretetetsz egy darabot a nevedre....
igy elo vagy fizetve, es megsem... de ujsagod mindig lesz.
nekem mukodik....

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Chili Palmer

Neked szokott sikerülni egyedül pisilni, vagy fogják a kezed? Ha nem megy akkor beírsz?

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
kedves ZooLee

nem küldünk külön értesítést, csak újságot, a klubkártya átfutása kb.2-3 hét.

Az elõfizetési ügyekre vonatkozó infókat kolléganõnk Kiss Attiláné Ildikó ad neked munkaidõben a 22/379-111-es számon.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
a nella is partner üzlet ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én még mindig nem tudtam megvenni, a Faktor messze van, a belvárosban valami tipp? A Kerékvárban nincs, az újságos hiteget hogy lesz, de nem hiszek neki. Nella?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
abban a boltban ahol dolgoztam (miskolc) lehet h még tavalyi is van... ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ha jól emléxem az impresszum részénél van vmi szó arról, hogy a régebbi számokat hol lehet megrendelni...

Újság árusoknál nem nagyon fogsz találni, mert általában kevés lapszámot hozatnak, és az hamar elfogy...

Tehát marad a kiadó...

üdv, péef

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

az átfutási idõrõl nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a régebbi számokat még lehet kapni.

Na ja, de hol? Újságosoknál semmi, a bringás boltokban sem találtam (igaz egy-kettõben jártam még csak) Az újságban van régi-szám-megrendelõlap?
Esetleg a az Elõfizetés oldalon lehetne ezekrõl egy rövid összefoglalót írni, hogy az "újak"nak kis infót adjon.

Köszi, ZooLee