Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Posted 2004. October 23. - 13:06
ui. nem védek én senkit, nem érdekem semilyen szempontból kiállni az ujság (és készitõi) mellett, privátvéleményt írtam.
Posted 2004. October 23. - 10:48
ennyire azér nem szörnyû a helyzet. igaz, kicsit tompábbak a képek, kisebb a kontrasztjuk, de azért nem olyan szinten, hogy "repkedjenek a súlyos százezrek".
Posted 2004. October 23. - 10:02
Posted 2004. October 23. - 07:43
és most hiába lapozom az újságot, nem találok benne ronda képet, gyenge minõséget.
persze mert lehet nem a profizmusra van kiélezve a szemem.
szal egy normál olvasó ezeket a bekiabálásokat észre sem veszi, csak pár nyomdász kolega.
szal nem olyan szörnyû ez az egész ám...!!
(lehet picit tompábbak, de mivel egy normál fehasználónak nincs a kezében az eredeti fénykép, ezért.... :)
Posted 2004. October 22. - 22:50
A gépmester nyilván hibázott, de sajnos nem csak õ. Te is lemezrõl dolgozol, stb.
Sajnos hosszú sztori és tipikus állatorvosi ló, de ezzel nem untatnék itt mindenkit, leginkább magamat.
ha szakmabeli vagy, (én nem) telefonon elmondom, de csak ha te hívsz, mert hosszú
én ugyan nem vagyok szakmabeli, de érdekel, nem publikus?
Posted 2004. October 22. - 21:26
2004. október: 132 oldal.
???
Posted 2004. October 22. - 20:26
Sajnos hosszú sztori és tipikus állatorvosi ló, de ezzel nem untatnék itt mindenkit, leginkább magamat.
ha szakmabeli vagy, (én nem) telefonon elmondom, de csak ha te hívsz, mert hosszú
Posted 2004. October 22. - 18:54
Hali,
Nyomdatechnikailag tényleg nem voltunk spiccen ennél a számnál, a csúszott megjelenés is többek között emiatt volt. A dolog igazi nyomda ördöge: egynapi utánajárással sem sikerült fixen kideríteni, hol is volt a gáz. ???
Kempelen
Nem a nyomda ördöge a hibás hanem a gépmester. Vagy otthonhagyta aznap a szinlátását mikor nyomta a beliveket, vagy csak szart bele az egészbe, mondván jó az a parasztnak. Szerintem kérjetek árengedményt, de ne keveset ha még nem tettétek meg! Ha én lennék a megrendelö lehet ki sem fizetném a nyomdának ezt a számot. Amugy had kérdezzem meg Nálatok a hirdetök nem szoktak reklamálni, hogy milyen a hirdetésük? A nyomdánál ahol dolgozom ennél jóval kisebb hibáért ugy repkednek a százezres árengedmények, hogy nem gyözzük kapkodni a fejünket. Jo ha a következö havi számot még mi nyomjuk.
adolf
Posted 2004. October 22. - 13:13
Posted 2004. October 22. - 09:58
Iljics:azért arról a "kompakt digitgépes" dologról elvitáznék veled egy keveset...
Nem hinném, hogy egy Canon EOS pl azok közé tartozik...
A magam meg fater gépébõl indultam ki !
Viszont ha EOS is van a repertoárban akkor tényleg le kéne csavarnotok valakinek a tökét a nyomdában !!
Posted 2004. October 22. - 09:45
De nemkem nem szúrt szemet, hogy milyenek a képek, lévén, hogy nem azok miatt veszem az újságot, arra ott van a national geographics vagy a digitális fotó, vagy mi....
Posted 2004. October 22. - 09:36
Nem hinném, hogy egy Canon EOS pl azok közé tartozik...
Posted 2004. October 22. - 09:34
A fényképek meg tényleg fakók, ezt sem azért irjuk, hogy direkt fikázzuk az újságot, mert nem a hobbim, hogy kifizetek 800 HUF-t, hogy csak azért is lefikázzam. Egyébként ez az ár elég drága ahhoz, hogy legyenek elvárásaim, nem? De nem akarok belemenni, mert régebben már megtettem!
Pisz! Gyere tekerni hétvégén!
Posted 2004. October 22. - 09:34
Nyomdatechnikailag tényleg nem voltunk spiccen ennél a számnál, a csúszott megjelenés is többek között emiatt volt. A dolog igazi nyomda ördöge: egynapi utánajárással sem sikerült fixen kideríteni, hol is volt a gáz. ???
Darton: Én pedig "szerelmes" vagyok a hölgybe, mivel versenyzõként, emberként, sportolóként személyesen van szerencsém ismerni. Nem hiszem, hogy túladagolnánk, tekintettel, hoyg minden idõk legsikeresebb versenyzõnõje lett az idei évben.
Posted 2004. October 22. - 01:06
hmm tudsz erre valami konkrét példát mondani? mert nekem még nem tünt fel
Asszem láttad már a fogast élõben...gondolj vissza rá - vagy bkv.hu- aztán nézd meg az újságban a képet !
Posted 2004. October 22. - 01:02
Posted 2004. October 22. - 00:08
Posted 2004. October 22. - 00:01
Posted 2004. October 21. - 23:01
de komolyan csak a az egy számom esett szét azzal ellentétben, hogy majd minden második számnál mondogatjátok, hogy így szétesik, úgy szétesik...
Posted 2004. October 21. - 22:42
Ez azért nem így van..amellett hogy focizok az újsággal nem rejszolom össze a lapokat csak olvasom simán széthullik..
Sajna ez van..más újságom nem csak ez..biztos rosszul lapozunk mint te 2003 júniusában.. :