Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
DivikiViki:

á már vissza is értél, vagy "el se mentél", úgy látom nem sikerült elmenni :-*

Abban a számban azt hiszem 1 full telós MANITOUT teszteltek,

mi az a full telós manitou? az olyan mint az összkerékhajtású bogrács? :-*

márt nem is emlékszem

és a "márt" az micsoda? az nem "már"? nyelvtanból átengedtek márt?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Kedves Csucsu!
Az amit te 93-ban megvásároltál az MOUNTAIN BIKE ACTION HUNGARY volt nem BIKEMAG!

Köszi szépen, végre tudom minek a rövidítése az MBAH, most már nem halok meg hülyén. ;D
Nem akarsz még lefeküdni aludni? Csörgött a pizsi, köpött a TV maci, minden feltétel adott az alváshoz.

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
LEGSZEBBCSÁVÓ!

Neked valószínûleg rengeteg eszed lehet már a neved alapján is ezért is éred be azzal amit 600.-Ft-ért kapsz.Ha téged ez kielégít menj el valamelyik nagy áruházba (pl:Cora)ott adnak INGYEN újságot.Abban is van bringa,kaja meg 1 csomó minden ami hasznos.Akkor az is bringás újság?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Ezt fejezd már be...lécci

Köszönöm

Findli

Irj másról, most már tudjuk a véleményedet.

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Kedves Csucsu!
Az amit te 93-ban megvásároltál az MOUNTAIN BIKE ACTION HUNGARY volt nem BIKEMAG!
Az MTB-seknek szólt!Ez a mostani csak helyettesíteni próbálja azt.
Abban a számban azt hiszem 1 full telós MANITOUT teszteltek,vagy Jeti volt márt nem is emlékszem pontosan.Most mit tesztelnek?AUTHOR országuti bringát!Ez a nem mindegy!
Ez nem fröcsögés sajnos ez az igazság.

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sajnálom,ha beszûkült látóterûnek tûnök azért mert nem érdekel egy 67 éves asszony sport teljesítménye 5 oldalon keresztül.Én becsülöm azért mert bringázok és örülök annak,hogy egészséges és még vesenyez is tényleg nem ezzel van a bajom!Sõt valószínûleg 67 évesen én sem fogok már tekerni de miért kell 5 oldalt ezzel teleírni?
Miért nem lehet inkább igényes fotókkal versenyzõk riportjaival vagy technikai újdonságokkal megtölteni az újságot?
Szerencsétlen Pantaniról nem írtak ennyit összesen mint a Torday Mamájáról!!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Szép volt lcs. ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Ki a cél csoport?

Bízom benne, hogy nem a hozzád hasonlók.

Ha ez nem MTB-s újság miért van mindeggyikszám borítóján MTB-s fotó?

Azért hogy legyen mibe belekötnöd.

Különben meg: sokan jöttek már ide úgy mint te, mint a forgószél, a monitor mögül fröcsögve, osztottak mindenkit, ütöttek vágtak, aztán koptak, vagy lenyugodtak.

Neked is, mint nekik is azt tudnám ajánlani, hogy igyál meg egy kakaót, kéreckedj el anyutól, kérj egy kis zsebpénzt, szedj fel egy csajt, vagy verd ki, és hidd el úgy szebb lesz a világ.

lcs

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Nos Diviki Viktor

Nem tudom hallottad-e azt a mondást, hogy: Nem erõszak a disznótor (csak szegény röfinek ;D). Tehát ha nem tetszik, nem kell olvasni, és akkor nincs vele probléma. Én a brazil sorozatokkal vagyok így, próbáld ki, nekem bejött.

Szerintem rajtam kívül vannak még jó néhányan akik értékelik a szerkesztõség munkáját, és amíg így van, hogy te vagy a kissebség addig nincs nagy probléma. (szerintem).

Mint írtad még a neve alapján sem (csak) montis újság, hanem kerékpáros. Tehát a sérelmednek nem sok értelmét látni. Én is elsõsorban montisnak vallom magam, de elolvasom a többi cikket is.

Nekem megvan még a 93 márciusi szám, és azóta összesen kettõ hiányzik, de sokat fejlõdtek azóta. Igaz akkoriban még nem volt ekkora divat kishazánkban az MTB, és ezért talán az újság iránt is kisebb volt az érdeklõdés.

Ha meg csak füstölögni akarsz, állj ki az esõre, hátha lehût.

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Vegyél 1 valódi MTB-s újságot, ott biztosan írnak róla.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Kedves Viktor!

A terjedelmet bírálhatod, az nem bosszant fel, de a nem érdekel szöveg kicsit megtette. No comment.

Tényleg az ki? ;D

Findli

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
D.V.:
a beszédstílusod alapján eléggé beszûkült látótérrel rendelkezel
nem baj,kellenek ilyen emberek is,hogy legyen,aki eladja a kergemarhát a mekiben
sokan vannak,akik számára igenis érdekes lehet a Tordai mama története,ha MONTIS vagy,biztos láttad már 1-2 versenyen,és gondolom,azért neked is tetszett,hogy valaki annak ellenére,h nõ,és h nem 20 éves,végigteker minden maratont
te megteszed ugyanezt,nagy MONTIS?
és az,hogy BIKEMAG,miért jelenti azt,hogy MONTIS ÚJSÁG?
különben meg EZERx volt már outi,cruiser meg miegymás a címlapon

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Jólvan Viktor, ezt most jól megmondtad! ;D

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Ha ez nem MTB-s újság miért van mindeggyikszám borítóján MTB-s fotó?
Miért nem egy tál mûzli van az elején?Arról is írnak benne.Hátha megvenné néhány fogyókárázni vágyó is az újságot.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Elolvastad a 4. oldalon Atom irományát? :) Mert annál jobban nem fogom tudni összefoglalni neked...

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Kedves Findli!

Majd 67 évesen megírom hogy vagyok!
Nincsen bajom a cikkel de miért kell 5 oldalon keresztül errõl írni.Nicolas Vouliozról aki azért elért valamit kb.különszámot kéne kiadni,hogyezt a cikket überelje vagy reálisnak érezzem.
De szerintem te úgysem tudod ki õ.
Kiscsitri!!!

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Drága begbie!

Tudom szánalmas de én tényleg azt hittem,hogy ez 1 MTB-s újság.Sajnos nagyon nagyot tévedtem de biztosíthatlak,hogy a többi kategóriához is kevés!!Senem országutis,se nem BMX-es se nem triálos de még csak nem is MTB-s.Akkor micsoda?Ki a cél csoport?Terhes anyák?Nyugdíjjas öregasszonyok akik okulhatnak Torday Csaba anyukája történetébõl?
Tényleg nem tudom!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Dividi Viktor!

Azt gondolsz az újságról amit akarsz, még igazad is lehet, egy-két dologban.

DE....
Azt irni, hogy egy 67 éves asszony kerékpározik még, sõt versenyeken indul, nem érdekel senkit, szóval ezt igazán nagy BUNKÓSÁGNAK tartom.

Szüleid nem tanítottak tiszteletre úgy látom.

Te hol leszel 67 évesen, kisszaros?

Üdv
Findli
(Ujházi Ildikó)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Bár szerintem feleslegesen írom e sorokat, de hátha:

Olvasd el az újságban található beköszöntõt... (4. oldal)

Ki állította, hogy ez egy MTB újság?

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Kedves Mindenki!

Ezt a pár sort inkább azoknak szánom akik az újságot készítik.
Biztosan sokak egyetértenek velem abban hogy ez az újság ugyanolyan mint a Magyar MTB sport.NEVETSÉGES!3 újság vegyül benne:Pedál,Offline,BikeMag.
Biztosan emlékeztek még az egykori MOUNTAIN BIKE ACTION HUNGARY újságra.Na az MTB-s újság volt!Igaz,hogy a Ti újságotok nevében nem szerepel a MOUNTAIN BIKE ezért talán egyre kevesebb köze van ehhez a kerékpár formához.Nem értem miért kell 1 állítólag MTB-s újságban szingó gumikat tesztelni?Akit ez érdekel az megveszi a Pedált vagy a Bringát!Miért kell BMX-el 4 oldalon keresztül foglalkozni?Az van az Offline-ban bõven.MTB viszont egy szó sem.Egy idõben volt de már nincs.Úgyhogy ne nyaljatok nekek!Kit érdekel Tordai Csaba anyukája 5 oldalon keresztül?!Kinek írtok ti az AUTHOR országútiról 2 oldalt?Láttatok ti már Amerikai MOUNTAIN BIKE ACTION-t?Még a RAMPAGE rendezõével is "csak"2oldal volt!Nem pedig az anyukájának a barátnõjével 5!!!!Az MTB-s újság!Ott megnézhetitek miket tesztelnek.Látni lehet mik a legújabb technikák mivel indulnak a versenyzõk a különbözõ kategóriákban.Profi alkatrészek profi fotók,profi tesztek,látszik a hozzáértés.A Tiétek KÕ NYÁL!!Igaz,hogy 2600.-Ft de szívesebben adok ki azért pénz mint a Ti újságotokért!Egy idõben azért vettem mert volt benne a mindig aktuális hónap versenynaptára,most,hogy már a szövetség is beszart verseny sincs úgyhogy az újságban sincs.Ezért nincs értelme megvenni!!Én megértem,hogy nem könnyû alkatrészt szerezni de ha van legalább ne a szart teszteljétek.(azt látni a CORÁ-ban)
Röviden ennyi.
Sziasztok.