Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Posted 2004. May 22. - 20:50
És mint lányt, engem kicsit zavar az a sok "jányos" cikk. Valakinek reméljük bejön...
És a bmxesekre ne akarjatok ráaggatni védõket. Náluk jobban nincs senki tisztában mire van szükségük. Ismerem õket, ha olyat csinálnak, felveszik.
Posted 2004. May 20. - 20:35
aki hord hord, aki nem nem, és kész.
szerintem ez mindenkinek magánügye, úgyse lehet senkit meggyõzni semelyik álláspontról.
ebben a topicban inkább beszéljünk arról, hogy végre a shopping guide-ban (majdnem) mindenhol voltak árak meg ilyenek
Prefi
Posted 2004. May 20. - 19:32
Posted 2004. May 20. - 09:39
sokat emlegetitek ezt a bukó témát, azt, hogy xy-n nem láttatok bukót az yx utcán, meg hogy miért nincsenek a újságban az újságszerkesztõ urakon/hölgyeken bukósisak, pedig sztem ennél sokkal lényegesebb kérdések is vannak, úgy érzem, hogy attól, hogy vki beleköt abba, hogy az újságban nincs rajtuk bukó csak azt az önérzetét akarja erõsíteni, hogy én milyen ügyes vagyok, mennyi hibát észreveszek, engem nem lehet átrázni...
(nem csucsunak címezve)
Azt hiszem meg lettem szólítva. Erre tudnék reagálni, de megteszik ezt helyettem mások is:
A bukósisak használat nekem nagy ba***a a csõröm, mert tényleg nagyon laza gyerekek a bmx-esek a tökig lehúzott gatyában, de a kötött sapka csak az agyvelõ felitatására jó, ha nem jön be a trükk. És ez nem csak a bmx-esekre vonatkozik! Szerintem egy bringás újságban mindenképpen bukóban kellene megjelleni mindenkinek, hiszen, akkor hogyan hirdessük ezt másoknak??
bukót meg kell hordani és kész
Prefi
Mint írtad, nem nekem válaszoltál burce, de a bukónak a kerékpározáshoz kellene tartoznia, én pl kötelezõvé tenném 60 év fölött(akár alatta is). Ez saját egészségünket, életünket védi. Ez van.
Szerintem nem igazi bringás lány az aki ezt nem ismeri fel. Ezért jegyeztem meg. Az biztos, szerintem aki komoly bringásnak érzi magát, annak a jó példát kellene mutatni, ideértve a BikeMag stábját is(igaz nem ûzök sportot abból, hogy kin van az újságban és kin nincs, ez csak véletlen tûnt fel). Ha a fiatalok, és akik most barátkoznak ezzel a sporttal, azt látják, hogy mennyien nem viselik, akkor õ sem fogja feltenni, pedig a kezdõknek lenne rá a legnagyobb szüksége.
Úgy látszik nem csak én szorgalmazom a bukó viselését. A Bikemagnak példát kéne mutatnia ebben. Az rendben van, hogy mindenki a saját hibájából tanul, de amikor ez elkerülhetõ lenne (jó példa mutatásával, belesulykolással az emberek agyába miszerint ez tényleg értük van...), akkor szerintem nem baj ha szólok. Az pedig hogy felhívom a figyelmet esetleges hibákra vagy hiányosságokra (legalább is amit én annak érzek) az pedig nem azért van, mert az önérzetemet akarom erõsíteni vagy ilyenek, hanem azért, mert egy jobb újságot akarok olvasni, amibe az ilyenkis dolgok is beletartoznak mint pl. bukóviselés. Ez nem kötekedés volt, vagy ilyesmi, hanem jobbító szándékkal írtam be.
Végére: ha nekem címezted szólíts meg személyesen, ha pedig nem akkor bocsi, és csak megint leírtam azt, hogy mi a véleményem a bukó hordásáról.
(ui: aki kötözködni akar annak: ha véletlen bukó nélkül látsz akkor járdán közlekedek (lassan, nem mint az állat), és haverhoz megyek egy kávéházba dumálni, vagy ellopták a bukómat )
Posted 2004. May 18. - 21:26
Posted 2004. May 18. - 21:20
de az egyik újságban volt egy giga fully teszt kb. 30 fullival(specialized bighit, stb.)
az a júniusi német bike magazin, én pl tegnap vettem meg azt itthon is lehet kapni jobb helyeken!
Posted 2004. May 18. - 20:19
(technokrata szó jelentése: a technokrácia híve. a technokrácia szó jelentése: a mûszaki értelmiség, a technikai szakemberek vezetõ szerepét hirdetõ elmélet, amely szerint szakembereknek a gazdasági élet kulcspozícióba való helyezésével a tõkés rendbõl folyó gazdasági válságok kiküszöbölhetõk.
...csak mert raj vagyok :-))
Posted 2004. May 18. - 20:11
De ezt csak mondtam.
A mostani szám nekem nagyon is tetszik, és a fitnesszezés is abszolút nem hülyeség, mert pl. csak itt Stuttgartban a bringások 90%-a trekkes és fitneszes volt, a maradék 10-ben volt egy Specialized P? Dj 3-al, meg országútisok edzés közben, de túl gyorsak voltak, hogy jobban megnézzem õket ;D
Posted 2004. May 18. - 17:40
Posted 2004. May 18. - 14:16
nem szeretem, ha gy.p-snek néznek. aki több százezret költ a biciklire, az ritkán anti-technokrata, szereti tudni, hogy mi miért jó/nemjó, és ott már kevés a 4 csillagos értékelés.
tudom, hogy sokáig mellette voltam, de mostanra megtanultam a sorok között olvasni, és nem sok értelmét látom a magam számára. az más, hogy lehet, páran örülnek/nének a csillagos értékelésnek.
Posted 2004. May 17. - 21:55
Posted 2004. May 17. - 21:49
Jabbar fazz !
ez valami koktél? ;D
Csak egyet mondj meg lécci!
Lehet, hogy nem jobb neked....
.....de mennyivel rosszabb ?
És az miben mutatkozik meg, fáradtabb a csuklód a lapozás miatt? Vagy....... ?
nem mondtam, hogy rosszabb!!! de nem bizti, hogy jobb! 8) (na jó, jobb. mondtam is, hogy kétshaketelen, h jobb a minõség, meg jobb megfogni a súlya miatt... én pl nem veszem észre, h gagyik a képek mert vak vagyok, a tördelési stb hibák meg nem zavarnak!)
a +30nak a 90%-a, ami szintén túlzás, de nem annyira!!A 90% vicces túlzás (hülye vicc 3 ) számold újra.
lcs
lassan kiadok egy "hülye vicc - forever" jubileumi verziót... ;D ;D
Posted 2004. May 17. - 19:04
Szerintem nem igazi bringás lány az aki ezt nem ismeri fel. Ezért jegyeztem meg. Az biztos, szerintem aki komoly bringásnak érzi magát, annak a jó példát kellene mutatni, ideértve a BikeMag stábját is(igaz nem ûzök sportot abból, hogy kin van az újságban és kin nincs, ez csak véletlen tûnt fel). Ha a fiatalok, és akik most barátkoznak ezzel a sporttal, azt látják, hogy mennyien nem viselik, akkor õ sem fogja feltenni, pedig a kezdõknek lenne rá a legnagyobb szüksége.
Posted 2004. May 17. - 18:20
én csak azon elmélkedtem, hogy va[ly/j]on jobb-e nekem, hogy +30 oldalas az újság, ha a 90%-a reklám, vagy PR cikk.
Jabbar fazz !
Csak egyet mondj meg lécci!
Lehet, hogy nem jobb neked....
.....de mennyivel rosszabb ?
És az miben mutatkozik meg, fáradtabb a csuklód a lapozás miatt? Vagy....... ?
A 90% vicces túlzás (hülye vicc 3 ) számold újra.
lcs
Posted 2004. May 17. - 17:51
ott az embereknek van pénze, itt nincs.
ott van piac, itt nincs.
a riportokról meg annyit hogy nekem mostanában azok tetszenek a legjobban az újságban, úgyhogy jöhet még sok
bukót meg kell hordani és kész
Prefi
Posted 2004. May 16. - 23:53
Posted 2004. May 16. - 23:29
éder 'áder' lajos
ottó 'mindig második' józsi
ezt remelem megbocsatja.
majd kidumalom! :-)
Posted 2004. May 16. - 23:02
Na eddig bírtam, de mostmán én is belekotyogok:)
A Tordai nénis cikk volt szerintem az utóbbi idõk legjoob riportja.Nekem könnyeket csalt a szemembe..
Szerintetek nem volt mostanában versenyzõi interjú??Akkor nézzétek meg valamelyik korábbi számban az a "néhány" oldal olimpiás cikket.
Néhányan tényleg durva hangnemben beszélnek itt.Pantaniról volt szó a bikkmakk fõoldalon.
A bukósisak használat nekem nagy ba***a a csõröm, mert tényleg nagyon laza gyerekek a bmx-esek a tökig lehúzott gatyában, de a kötött sapka csak az agyvelõ felitatására jó, ha nem jön be a trükk. És ez nem csak a bmx-esekre vonatkozik! Szerintem egy bringás újságban mindenképpen bukóban kellene megjelleni mindenkinek, hiszen, akkor hogyan hirdessük ezt másoknak??
Ezzel szemben Molnár Dani nyilatkozza: "A 4x -t nem szeretem, mert sokat kell tekerni, és azt nem szeretek."
Ezen csak röhögni, vagy sírni tudok.
Akkor ezek szerint a dh-ban nem teker?vagy ott nem is kell? Ezért tart ott a magyar dh mezõny, ahol tart, mert a többség lusta dög. Mikor hobbyban egy cc-s tud nyerni,akkor én elásnám magamat....
Meg kellene nézniük egy igazi dh versenyt.Nem is kellene messzire menni csak valamelyik szomszéd országba. Nálunk van vagy 3-4 versenyzõ, aki tudja, hogy a hajtómû nem azért van, hogy ne érjen le a földre a lábunk!!
Ez a reklám kérdés már az agyamra megy! Egy csomó fontos dolgot lehet megtudni a reklámokból is.És tényleg egyszer nézzék meg a kétkedõk a nagy külföldi újságok szöveg/hirdetés arányait.
Én pl szeretek fotózni, de azt nem szeretem a német Bike-ban, hogy dupla oldalas fotók vannak. Gyönyörû fotók, és irigylem a fotóst aki csinálta, de nem azért adok ki 1300ft-ot egy újságért, hogy képeket nézegessek benne, hanem a magyarországra be sem, vagy csak hónapokkal késõbb kerülõ , technikákról, újdonságokról olvassak.
A campa cikkek nekem is "kissé" hosszúak már, de elolvasom, mert hogyan haladjunk a jövõ felé, ha nem ismerjük a múltat?
Sokan pl azt sem tudják, ki az a Juli Furtado, Ned Overend, Gerhard Zadrobilek, vagy ne menjünk messzire, Ottó Józsi, Marlok Zoli, Deszõ Sanyi.Pedig nélkülük nem lenne a jelen sem ilyen formában.
Asszem hirtelen ennyi
Üdv:Thy
Posted 2004. May 16. - 18:52
(nem csucsunak címezve)
Posted 2004. May 16. - 18:00
Ezzel szemben Molnár Dani nyilatkozza: "A 4x -t nem szeretem, mert sokat kell tekerni, és azt nem szeretek." Egy állítólagos biciklis embertõl ez érdekes kijelentés.
Lensvernek meg nagy pirospont, a lányok közül egyedül õ van bukóban, és amit mondott abból is kitûnik tényleg imád biciklizni.