Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
YouTube - SRAMtech csatornája

xy21xy

xy21xy

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!!

Most akarok bele tanulni a teleszkópok szerelésébe és nagyon megköszönném hogyha hasznos videókkal illetve képekkel tudnátok ellátni felépítésérõl egy teleszkópnak szétszedésérõl tehát mindent amire szükségem lehet egy teleszkóp szét illetve össze rakásakor!!

Elõre is köszönök minden hasznos képet, videót, linket vagy akármit ami hasznost!
Üdv.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
zöld motorex is jó, egy kis 10 es olajjal tuningolva

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.051 hozzászólás
köszi. úgy értettem, itthon, boltban.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Itt lehet: Rock Shox Fett JUDY Butter - BIKE-COMPONENTS.DE

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.051 hozzászólás
judy butter-t lehet még kapni valahol?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Jaj
most látom hogy benéztem a topikot, bocsánat korrigálok.
Neha osszeszavakat a keverem

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Ennél rá van roppantva a nyomórúd végére a csavar (tehát olyan mintha balos lenne a csavar) Így nem lehet csak a csavart cserélni.
http://www.chainreac...ginal/21240.jpg

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ja tört csavar kihajtó Pl szerszámbolt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
miért nem szeded ki a benntört darabot? akor csak egy csavar kell :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sziasztok
Keresek Manitou BLACK-be nyomórudat (beletört a csavar).
Ha valakinek van,kérem ne habozzon.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
dirtre mitõl kevés egy teló?
meg minek dirtre 203as elsõfék?

epi85

epi85

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Hali kedves hozzáértõk szeretném megkérdezni hogy milyen teleszkópot ajánlotok dirtre kezdõ vagyok és nem tudom mit vegyek van egy dirt jumper 4em de ez sajnos kevés a vázam caprine dual és elöl használok egy hayes nine hidrós féket és 203as tárcsa van fent elõre is köszi a válaszotok üdv!

Hello!

Az RS-nek dirt telója az Argyle,vagy legalább is sokan használják arra.Persze javítsatok ki nyugodtan ha tévednék. Itt az új széria van Argyle R | SRAM de érdemes használtak között is keresgélni.Üdv!

Biomechanik

Biomechanik

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali kedves hozzáértõk szeretném megkérdezni hogy milyen teleszkópot ajánlotok dirtre kezdõ vagyok és nem tudom mit vegyek van egy dirt jumper 4em de ez sajnos kevés a vázam caprine dual és elöl használok egy hayes nine hidrós féket és 203as tárcsa van fent elõre is köszi a válaszotok üdv!

útakadály

útakadály

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
hy
milyen rugó lenne jó az rs dart 3-ba? lágy kéne
ja és hogy kell szétszedni

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Azt szeretném kérdezni hogy ez a villa Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox miben tér el egy Recontól, ill. mi a véleményetek róla, mennyire indul finoman? 29-es bringába kéne. A másik esélyes a Manitou Drake Super Air lenne. Olyan van a 26-os montimban, és elég jó, bár új korában kattogott, meg lett csinálva, azóta nincs baja. Ti melyiket vennétek?

marczy

marczy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Köszi a választ! :D

Még az lenne a kérdésem mert ezzel se vagyok még tisztában hogy a Motion Control (IS) az micsoda, és hogyan funkcionál?

köszi
Dani

Oerdescu

Oerdescu

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás

Hello!

Nem vagyok biztos a dolgomba szóval inkább megkérdezem nehogy rosszul tudjam az lenne, hogy ügye úgy van hogy a RS Domain 318 U-Turn, és a RS Domain 318 között a különbség hogy az U-Turn-ban lehet állítani mekkora legyen a rugóút, szóval mennyit mozogjon, a másikban pedig fixen van a rugó nem lehet állítgatni ?!
elõre is thx!

Dani

Szia

Igen, a U-Turn kézzel állítható a láb tetején. Ez minden típusnál így van. Az általad említett telót nem ismerem, de általában távtartókkal lehet állítani a rugóutat egyéb esetben.

Ha megnézed a gyári robbantott ábrát, ott feltüntetik, ha több lehetõség van az út állításában.

Üdv;
Dani :)

marczy

marczy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hello!

Nem vagyok biztos a dolgomba szóval inkább megkérdezem nehogy rosszul tudjam az lenne, hogy ügye úgy van hogy a RS Domain 318 U-Turn, és a RS Domain 318 között a különbség hogy az U-Turn-ban lehet állítani mekkora legyen a rugóút, szóval mennyit mozogjon, a másikban pedig fixen van a rugó nem lehet állítgatni ?!
elõre is thx!

Dani

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
90kg vagyok. Van egy pikeom, viszont a piros jelû (közepes) rugót kicsit puhának érzem, sok a beülése és a mozgása sem az igazi. A kérdésem az, hogy keményet vagy extra keményet vegyek. Gondolom alám extra kemény kéne, legalábbis ha jól láttam 82kg felett azt ajánlják; viszont félek, hogy túl kemény lesz. Valaki próbált már rugócserét? Esetleg valami tipp?