Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igaz igaz bár a Simson maga is van 70kg bár kicsinységekkel ne törõdjünk
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Ne szarozz ! Csináld ! Ne törõdj másokkal ! A sufni tuning a legjobb.
Marci

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Ti tudjátok...

Bocsi, tudom hogy ez már offtopic de akkot te mégis mit csinálnál? Feltúrnád a netet hogy találj valami ótvar fos, semmi anyagi értéket nem képviselõ teleszkópba valami belevaló erõsebb rugót vagy elmennél a sarokra vennél 2 rugót 1200 forintért, megfelelõ méretre vágnád aztán próba cseresznye? Bocsi rám nem szakadt még a nemzeti bank.

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Én is RST Gila T5-be tennék Simson rugót. Hátha az erõsebb. Majd meglátom holnap után mit szól a teló a terephez. Motorolaj van benne, így finom puhán mozog, de talán túl puha lesz.

Ti tudjátok...
Neha osszeszavakat a keverem

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Rock shox dart 3-ba jó lenne a simson rugó

Én is RST Gila T5-be tennék Simson rugót. Hátha az erõsebb. Majd meglátom holnap után mit szól a teló a terephez. Motorolaj van benne, így finom puhán mozog, de talán túl puha lesz.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hû micsoda okosság.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

útakadály

útakadály

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Rock shox dart 3-ba jó lenne a simson rugó

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Nekem azért maradt rajta, mert maxra van tekerve az elõfeszítést, de szerintem még ez is kevés lesz terepen. aztán akkor kicsit meg kell tuningolni a rugót. vagy csere.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de most konyorgom piacon veszel a romantol kabelkotegelobol kb 2000db-ot egy szazasert.

raraksz egyet a becsuszora, belovod a sag-et, aztan levagod. ha megint kell, akkor raraksz egy ujat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A kábelkötegelõ baromság, össze tudja baszni a becsúszót az alászorult retek.

Én is raktam egyet amikor az elõfeszítést tekergettem, aztán amikor végeztem akkor szépen felcsúsztattam a szár tetejére.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
csak a sag belövése idejére írta.
amúgy egy O-gyûrû szereléskor, de tényleg semmi fontos funkciója nincs.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
A kábelkötegelõ baromság, össze tudja baszni a becsúszót az alászorult retek.

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Azzal kapcsolatban szeretnék informálódni, hogy használt újfajta Rock Shox villa vásárlása esetén az a kis O alakú gumigyûrû a becsúszószáron ha nincs meg akkor már volt szétszedve és szerelve a villa, vagy egyszerûen az le is szakadhat onnan? Mennyire tartjátok fontosnak hogy meglegyen? Esetleg van olyan RS villa amire nem is tesznek olyat? ( Reba,Sid)

Egy lehetséges ok a szétszedés is lehet. Az enyém (Reba Team) többször volt karbantartva és megvan rajta. Magától nem szakadhat le vagy annak a balesetnek a becsúszón is látszania kell. De a lényeg hogy semennyire sem fontos hogy meglegyen. Egyszer belövöd a nyomásértékeket és aztán azokat tartod hidegben-melegben. Ehhez elég egy kábelkötegelõ vagy egyszerû madzag is. Reba/Sid osztályban szerintem tesznek, lejjebb nem nagyon.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Például ma, most úgyis trágya idõ van, 14-15 óráig ráérek! (olajat is hozzál, meg fecskendõt)

fecskendõm nincs:(
majd szerzek v honnan
max hétvégén leviszem akkor
Köszi mester!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Sziasztok!

Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy a régi 28-as becsúszós Rock Shox Sid-nek mekkora pontosan a beépítési magassága? 2005 vagy újabb.
Köszi!

Azzal kapcsolatban szeretnék informálódni, hogy használt újfajta Rock Shox villa vásárlása esetén az a kis O alakú gumigyûrû a becsúszószáron ha nincs meg akkor már volt szétszedve és szerelve a villa, vagy egyszerûen az le is szakadhat onnan? Mennyire tartjátok fontosnak hogy meglegyen? Esetleg van olyan RS villa amire nem is tesznek olyat? ( Reba,Sid)

Ha arra a narancssárga o-gyûrûre gondolsz, ami (ha jól tudom) csak az egyik lábon van, tudtommal azzal a beülési magasságot lehet szépen belõni.
Én legalábbis arra használtam. :D
Sokan le szokták vágni...
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Például ma, most úgyis trágya idõ van, 14-15 óráig ráérek! (olajat is hozzál, meg fecskendõt)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Kimy a Sidet mikor vihetem le hozzád?
Kiszedve letakaritva :)

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
rengeteg oem villát lehet találni a webshop-okban :)

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Szerintem a reba rl nem oem: itt meg is lehet venni
Reba RL 100mm schwarz mit Remote-Option