Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

bohus1

bohus1

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a ROCK SHOCK REVELATION DualAir U-Turn milyen árban van mert ilyet nem nagyon találtam vagy ennyire béna vagyok :) találtam 426 409 est de ez csak simán ROCK SHOCK REVELATION DualAir U-Turn köszi a választ elõre is

Livingstone

Livingstone

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy tudjátok-e hogy milyen hosszú imbuszcsavar kell a bal láb aljába ? Rock Shox Tora Race Solo Air-rõl van szó.Elhagytam valszeg a szervizben nem húzták vissza rendesen,mert ol.cserén volt.Másik: hol lehetne állítani a ,hogy 80 helyett tudja a 100 mm-t? Ekõre is köszönöm!
Üdv.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Tora T K mozgásáról tudnál pár szót írni? Én is ebben a típusban gondolkozom. Írták régebben, hogy néhány Torában mûanyag persely van, ami rontott a mozgásán. Remélem ebben már nem.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
akartam ajanlani hogy vegyel inkabb levegoset mert kesobbi alitgatas sokkal egyszerubb(nem kell szetszedni rugocserere) es nem sokkal dragabb mint venni uj rugokat es sokkal konyebb is.

marad a rugocsere vagy a gumibak.ha dobozosat vetel akkor ott kell legyen a csomagban a hezagolo gumibaknak ha jol tudom.

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Igen, megvan a villa és teljesen gyári minden rajta. 2010 vagy 11-es modell.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
nem tudom pontosan.de azthiszem hogy ezek gumi bakok (elasztomer).persze nem ugy rugoznak mint egy spiralrugo.ha azt akarod tehetsz bele nagyobb rugokat is.

megvan mar a villa vagy csak elore gondolkodsz?

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
De ezzel csak megemelem az egészet és nem 120-at tud majd mozogni, igaz?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
jha lehet.adnak hozza hezagolot amit a rugo ala kell bedobni ha jol tudom.

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Ismét egy kérdésem volna, lehet növelni az utat a Tora TK-ban? http://www.sram.com/...roducts/tora-tk
ez alapján mintha 120ig lehetne...milyen módon?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
rugocsere.

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Volna egy kérdésem a Tora TK Coil kapcsolatban: Hogyan lehet puhábbá varázsolni? Elõfeszítés a minimumon és gyári olaj van még benne. Kb. 80mm-et mozog ki a 75kg-al elég feszesen. HA többet akarok, akkor igencsak rá kell nehezednem.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Thx, akkor felkészültebb vevõ leszek. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Itt írja, hogy van szürkében (az még éppen elmenne színben) 80mm-esben is. Ezt be lehet állítani 100-ra? Ez nem dobozos, biztos nem adnak hozzá semmit.

általában az oemhez is kapsz egy zacsit, benne a felh.kzikönyv meg a távtartók
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
2.25-ig egész biztos. Valószínûleg belemenne 2.5 is, csak nem lesz sárférõhely. :) Gumitól is függ, valamelyik kisebb mint a megadott méret.

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy a RS Tora TK Coil 100mm teleszkóppal, milyen maximális kerékméret használható? Jelenleg egy 2.0 race king van benne.

Köszönöm

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Thx mindkettõtöknek. Nagyon nem tetszik a pálcikás, kónuszos rendszer, de még új agyakat is venni kicsit sokba kerülne.. Megpróbálom eladni a dart 2-t, ha elviszik lesz egy sima recon, egy darabig csak kibírom vele. :)

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
80-100-120-ig tudod állítani belülrõl

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Itt írja, hogy van szürkében (az még éppen elmenne színben) 80mm-esben is. Ezt be lehet állítani 100-ra? Ez nem dobozos, biztos nem adnak hozzá semmit.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ennek örülök. Csak az ára necces. 70-ért volt 100/20mm-es recon az aprón, mire fel akartam hívni, elvitték. Nem sürgõs, majdcsak lesz másik. Vagy veszek egy pálcikásat. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
igen
megkapod hozzá a távtartókat is.
2010-es team volt is a birtokomban egy ideig, bár nem használtam.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való