Jah a 888 könnyebb nála..sajna a monster nem..5.8 kiló azért néha sok..kéne is egy wc meg nem is..mert ha nem látnám a sok sok új boxxit halódni..hozzáteszem race..bár kint a wc-t is ugyanúgy fikázzák..csak 2002-tõl vissza szeretik..a true arcok itthon is ugye na ez az én filozofálgatásom volt..
De akár nyitva is maradhat a mondat hogy mire is cseréljem a monsztát ami négy kiló alatti mozog ennyire szépen és erõs..ja és nem 610 a beépítési magassága a gyári vállakkal :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2004. szeptember 30. - 22:34
Írta 2004. szeptember 30. - 22:29
a becsúszót ne felejtsd ki!
ja meg hogy arányban legyen a bicó súlya, ellensúlyozom a hátsókerekem egy 3.4 kilós villával :-X :
na de köszönjük mégegyszer ezt a kis filozófiálást.
ja meg hogy arányban legyen a bicó súlya, ellensúlyozom a hátsókerekem egy 3.4 kilós villával :-X :
na de köszönjük mégegyszer ezt a kis filozófiálást.
Írta 2004. szeptember 30. - 22:20
áh vicces, csak ride lesz sõt csak pike lesz.
A marzo meg csak supermonstert gyárt.
A manitou meg mosógépeket.
Thez:úúú vegyél dj2-est az nem erszt semmit csak néha a lábát meg a vállait
A marzo meg csak supermonstert gyárt.
A manitou meg mosógépeket.
Thez:úúú vegyél dj2-est az nem erszt semmit csak néha a lábát meg a vállait
Írta 2004. szeptember 30. - 21:45
köszönjük blackfox ezt a mééély filozófiai elgondolkodást, hálásak vagyunk érte.
menj a marzó topic-ba meg a maniou-ba, ott még örülni is fognak, egy újabb fan.
vagy mint lor is írta, esetleg mielõtt ilyen mély dolgokat boncolgatsz, nézd meg a honlapot :-X
mér lenne a rs-nak jó, ha lehúzná magát a wc-n???
gondolkodj gondolkodj.
nekem csak picit ereszt a psylo (ami ugye 2004-es) de nem gáz. így is müködik.
ha kiszeded, és odaadod a boltban az illetõ kezére, tudni fogja mondani: igen, van ilyen/nincs ilyen, de tudunk csinálni/nincs és nem is tudunk csinálni
ez a legtisztább, hisz tuti azt kapod, ami kéne.
menj a marzó topic-ba meg a maniou-ba, ott még örülni is fognak, egy újabb fan.
vagy mint lor is írta, esetleg mielõtt ilyen mély dolgokat boncolgatsz, nézd meg a honlapot :-X
mér lenne a rs-nak jó, ha lehúzná magát a wc-n???
gondolkodj gondolkodj.
nekem csak picit ereszt a psylo (ami ugye 2004-es) de nem gáz. így is müködik.
ha kiszeded, és odaadod a boltban az illetõ kezére, tudni fogja mondani: igen, van ilyen/nincs ilyen, de tudunk csinálni/nincs és nem is tudunk csinálni
ez a legtisztább, hisz tuti azt kapod, ami kéne.
Írta 2004. szeptember 30. - 21:33
Jövõre m
i lesz 2005-ben a Boxxer telóval? Lesz a Ride és ennyi? Nem lesz WorldCup, Team és Race? Miért van egy olyan megérzésem, hogy a Boxxer el fog tünni a sülyesztõben és a Marzocchi és a Manitou fogja a piacot uralni?
nezz mar el az rs honlapjara!!!
ne itt bambulj bazzz
miert van ilyen erzesed nemtom
mert ... vagy?
talan
conors mondom en hogy kuldok neked
mert nekem van cseres bigyo is
Írta 2004. szeptember 30. - 21:15
Jövõre mi lesz 2005-ben a Boxxer telóval? Lesz a Ride és ennyi? Nem lesz WorldCup, Team és Race? Miért van egy olyan megérzésem, hogy a Boxxer el fog tünni a sülyesztõben és a Marzocchi és a Manitou fogja a piacot uralni? Valamint miért érzem azt, hogy a Boxxer telók gyengéi a szimmeringek és azt, hogy a Boxxer egy túlzottan preciz cucc (ami nem baj, csak a szervizelésének gyakorisága a gond) és nem pedig egy jó értelemben vett igénytelen teló (évente 1 szervíz és olajcsere és csókolom)?
Írta 2004. szeptember 30. - 21:09
na az a helyzet hogy manualom annyi van mint a szemét de azokban nem cserélnek porlehúzót és nem is látszik.
Gondolom neked is azok vannak amik a rockshox oldalán elérhetõek...
Viszont olyat nem lehet kapni ami egybe van? Vagy olyan nincs is az ipari szabványban?
esetleg ha az egybe cucc helyett egymásfölé bemegy a 2 féle?
Gondolom neked is azok vannak amik a rockshox oldalán elérhetõek...
Viszont olyat nem lehet kapni ami egybe van? Vagy olyan nincs is az ipari szabványban?
esetleg ha az egybe cucc helyett egymásfölé bemegy a 2 féle?
Írta 2004. szeptember 30. - 20:42
Huhu
Vki nem tudja véletlenül, h a Duke XC-t (uturn) milyen rugóval szerelik gyárilag? Keménység érdeklene. Mikor ráülök, 4-5 centi csúszik be, ami ugye sok egy kicsit. Gondolkozom cserén, csak nem tudom, milyet nézzek.
Köszke
m
Vki nem tudja véletlenül, h a Duke XC-t (uturn) milyen rugóval szerelik gyárilag? Keménység érdeklene. Mikor ráülök, 4-5 centi csúszik be, ami ugye sok egy kicsit. Gondolkozom cserén, csak nem tudom, milyet nézzek.
Köszke
m
Írta 2004. szeptember 30. - 20:25
hmm
a becsúszó méret szvsz mind1, tucatszámra vannak.
valahogy össze lehet építeni a régivel csak az csúf. nem lehet kétlépcsõsíteni?
a becsúszó méret szvsz mind1, tucatszámra vannak.
valahogy össze lehet építeni a régivel csak az csúf. nem lehet kétlépcsõsíteni?
Írta 2004. szeptember 30. - 19:25
02-ben is egyben van
ha kell kuldok manualt mailben.
meg felrakom az osszes rs manualt a honlapomra
az okossagok reszben lesz majdan elerheto
ha kell kuldok manualt mailben.
meg felrakom az osszes rs manualt a honlapomra
az okossagok reszben lesz majdan elerheto
Írta 2004. szeptember 30. - 19:08
Ja én is néztem hogy qrva drága, azért kérdezem....
Ez 2002-es.
Az 1 lépcsõs az azt jelenti hogy egybe porlehúzó-olajzáró kombó?
Az SKF bolt tudom hol van, csak nemtom mit kell kérnem...
Mostrakkor milyen kell ebbe?
mit kérjek a boltban???
ja meg ez más mint a boxi mer enek csak 30-as becsúszói vannak...
Ez 2002-es.
Az 1 lépcsõs az azt jelenti hogy egybe porlehúzó-olajzáró kombó?
Az SKF bolt tudom hol van, csak nemtom mit kell kérnem...
Mostrakkor milyen kell ebbe?
mit kérjek a boltban???
ja meg ez más mint a boxi mer enek csak 30-as becsúszói vannak...
Írta 2004. szeptember 30. - 18:54
az ujakban egy darabbol all
es ***** draga
ahhoz kepest, hoyg 1-2 honap utan cserelni kell
es ***** draga
ahhoz kepest, hoyg 1-2 honap utan cserelni kell
Írta 2004. szeptember 30. - 17:24
nkarcsi:
kislust jol mondja és kb 560mm.
conor:
ha a boxxihoz van akkor sztem a psylohoz is. menj el egy skf boltba ott tán találsz. van egy az üllõi úton, a klinikáknál, ha érdekel elmagyarázom priviben.
az új (03as) psyloban 1 lépcsõs, de ha jol tom a tied régebbi. azt nem tom sajna.
kislust jol mondja és kb 560mm.
conor:
ha a boxxihoz van akkor sztem a psylohoz is. menj el egy skf boltba ott tán találsz. van egy az üllõi úton, a klinikáknál, ha érdekel elmagyarázom priviben.
az új (03as) psyloban 1 lépcsõs, de ha jol tom a tied régebbi. azt nem tom sajna.
Írta 2004. szeptember 30. - 15:55
Szevasztok!
A psylokban egyben van a porlehúzó meg az olajlehúzó?
Mindenképpen gyárira kell cserélnem vagy van valami alternatív megoldás, azaz szabványos és lehet külön kapni olcsón mint a boxinál??
ja és ha nem akkor mennyibe kerül kb?
A psylokban egyben van a porlehúzó meg az olajlehúzó?
Mindenképpen gyárira kell cserélnem vagy van valami alternatív megoldás, azaz szabványos és lehet külön kapni olcsón mint a boxinál??
ja és ha nem akkor mennyibe kerül kb?
Írta 2004. szeptember 30. - 15:42
Írta 2004. szeptember 30. - 15:31
Mennyi a 2003-as boxxer race beépítési magassága? Ja és azt mettõl meddig mérik?
Írta 2004. szeptember 30. - 14:21
az olajlehúzó meg ráadásul szabvány méretû, kb 300 huf a kettõ utángyártottban. (minõségi)
igénytelennek tényleg igénytelen, mint minden nyilt fürdõs villa.
szóval boxxer rulz. szépen és gyorsan finoman mozog, viszonylag sokat, kielégítõen merev (nem egy monster, de megadja a módját) és ami nem race, az 3 kiló alatt marad....
ride: érdekes próbálkozás, majd megátjuk mi sül ki belõle. de nekem is az a félelmem, mint elcsének: gagyi lesz.
igénytelennek tényleg igénytelen, mint minden nyilt fürdõs villa.
szóval boxxer rulz. szépen és gyorsan finoman mozog, viszonylag sokat, kielégítõen merev (nem egy monster, de megadja a módját) és ami nem race, az 3 kiló alatt marad....
ride: érdekes próbálkozás, majd megátjuk mi sül ki belõle. de nekem is az a félelmem, mint elcsének: gagyi lesz.
Írta 2004. szeptember 30. - 05:59
nincs egyben a por és olaj lehúzó, ha kinyitsz egy kettõvel ezelõtti bikkmakkot, ott vannak kiszedve.
ha egy tavalyit nyitsz ki, abban ott van, hogy mire jó, kinek minek.
ride majd jövõre, most annyit tudni csak, hogy HC2 / U turn-nel, 133-178mm út, ami fent is van a honlapon, de félek, hogy a Race-bõl ismert kompressziómentes csillapítással.
majd belenézünk.
ha egy tavalyit nyitsz ki, abban ott van, hogy mire jó, kinek minek.
ride majd jövõre, most annyit tudni csak, hogy HC2 / U turn-nel, 133-178mm út, ami fent is van a honlapon, de félek, hogy a Race-bõl ismert kompressziómentes csillapítással.
majd belenézünk.
Írta 2004. szeptember 30. - 01:36
Kíváncsi lennék a Boxxer telók elõnyeire és hátrányaira.
Tényleg egyben van a porlehúzója és az olajlehúzója?
Állítólag eléggé szervízigényes a Boxxer, igaz ez?
Kinek jó választás a Boxxer teló? Annak vajon jó választás, aki egy olyan telót akar venni, ami jó értelemben véve igénytelen (jól mozog, szinte nincs szervízigénye, strapabíró és hosszú élettartamú)?
Hallotatok már valamit a 2005-ös Boxxer Ride telóról?
Tényleg egyben van a porlehúzója és az olajlehúzója?
Állítólag eléggé szervízigényes a Boxxer, igaz ez?
Kinek jó választás a Boxxer teló? Annak vajon jó választás, aki egy olyan telót akar venni, ami jó értelemben véve igénytelen (jól mozog, szinte nincs szervízigénye, strapabíró és hosszú élettartamú)?
Hallotatok már valamit a 2005-ös Boxxer Ride telóról?
Írta 2004. július 07. - 15:50
Mindkettõt lehet(ett) kapni boltban is (bár nálunk milyen OEM cuccot nem lehet kapni?) és rá van írva hogy: JUDY, tehát judy. Az hogy szar egyrészt az RS-t minõsíti másrészt a 2003-as év olt amikor megrogyantak, nem ?
Magyarországon ami olcsó az "lopott, izé leesett a kamionról". Arra persze nem gondolnak, hogy a fejlett nyugati társadalomban olcsóbban is lehet vásárolni, mint itt nálunk a 3rd világban.
Magyarországon ami olcsó az "lopott, izé leesett a kamionról". Arra persze nem gondolnak, hogy a fejlett nyugati társadalomban olcsóbban is lehet vásárolni, mint itt nálunk a 3rd világban.