Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hali!Ha szet akarok belezni a Duke Race-met zsirzas/olajcsere celjabol,milyen szerszamokra lesz szuksegem?Kell valami speci?A regi Judy-mhoz nem kellett semmi,de ezt meg nem szedtem szet soha.Szerelonel meg eleteben nem jart a bicajom,es most se fog,szoval ez a verzio kiesik :)
Aki esetleg szedte mar szet es van benne tapasztalata irjon pls.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van még szõrszál, hasogassuk már még. LOL. thommey te sem gondolhatod komolyan....
lényeg: nagyon valószínû, hogy egyik haverja sem tesztelhette, tapasztalhatta, mert nem olyan régen van egyáltalán belõle az országban.

edit: ez az ötezredik postom. hogy szalad az idõ. megyek ünneplek egy kicsit ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
"és valószínûleg azért nincs a haverjaidnak 2005-ös, mert még csak 6 napja van 2005..... "
én erre reagáltam,hiszen már 2004 ben is lehetett bárkinek...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Egyébként rob nem is azt írta mikortól kapni, hanem hogy mikortól van 2005.:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Chekkold le esetleg ezt:
http://www.mtbr.com/...ct_122944.shtml

vagy ezt:
http://www.mtbr.com/...ct_122945.shtml

Jó mondjuk ezek 2004-esrõl szólnak!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tehát már egész 30-40 napja is lehet nekik igaz? az aztán nagy tapasztalati idõ ;) fõleg igy télen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ez mondjuk így nem igaz,hiszen a 2005-ös RS villákat már 2004 dec-tõl lehetett kapni a boltokban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
frederico: inkább a rebával szemezzél. vagy egy etás mx marzocchival.
és valószínûleg azért nincs a haverjaidnak 2005-ös, mert még csak 6 napja van 2005..... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
meg szvsz. nem biztos hogy igaz.
újabban amik vannak az apróban...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem egyedi, ha jellemzõ lenne akkor már hallottunk volna róla máshonnan is !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát ez nem semmi...
De ez most jellemzõ a típusra, vagy egyedi eset lehet?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
http://bikemag.hu/ap...php?siteid=8535

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Frederico

Frederico

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Ha dicseretet varsz, akkor minek a velemeny? Hogy mindenki tudja milyen jo telot akarsz venni? Nem ertem...
Amugy jo a Duke es ugyanakkor iszonyat szar is. Nezopont kerdese. Attol fugg mire kell.

Nagyon egyszerû! Nem találtam olyan havert akinek lenne tapasztalata a 2005 Duke-al kapcsolatban. És ha dicséritek, az azt jelenti számomra, hogy megéri megvenni a telót, és nem kell másikat keresnem.:)
Maratonokon használnám, meg amikor szabadidõm van akkor elmegyek kicsit tekerni az erdõbe.
Ha kifejtenéd, hogy miért szar, és miért jó is egyben, azt igen megköszönném.
Köszi hogy választoltál: Frederico

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha dicseretet varsz, akkor minek a velemeny? Hogy mindenki tudja milyen jo telot akarsz venni? Nem ertem...
Amugy jo a Duke es ugyanakkor iszonyat szar is. Nezopont kerdese. Attol fugg mire kell.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Frederico

Frederico

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv
Szeretnék venni egy Rock Shox Duke SL 2005 telót, csak érdekelne a véleményetek a cuccról. Ha lehet akkor tessék dícsérni :)
Üdv.: Fred

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
regi marzommal nem volt gond.
200mm +gusti
nem becsuszo fuggo a dolog.
mint mar annyizsor ki lett targyalva.

papucs es felfogatas fuggvenye, hoyg ki akar-e maszni belole.
no meg gyorszar

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Azért nem bír a tárcsafékkel, mert gyorszáras. A gyorszár a világon az emberiség egyik legperverzebb találmányai közé sorolandó, mint mondjuk az elsõkerék meghajtású autók, vagy a szappanoperák.
Tullio, QR20, Bolt-on, stb. Ez segít a tárcsaféknek igencsak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ilyen kis karcsú, vékony, 30 mm-es becsúszós villától ne várj monster erõsséget még átütõvel sem.... ::)
ez ilyen villa. a rá ható erõket nem csak fel le mozogja ki, épp ezért nem törik el, mert rugalmasabb mint az átlag.........
nagytárcsával meg nem kell nagyon használni, mivel nem dh villa, ezért dh fék(nagypizzás) sem kell rá...

s.mario

s.mario

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Köszi srácok a válaszokat! ;)
Azt hiszem én is a tengelyt fogom tuningolni hátha segít vmit! :-\
Csak azt nem értem ha PsyloXC ugye csak tfékes akkor miért nem bír vele?
Na mind1 ígyvan aztán kész! Találtam nagyon kafa atomtámadás ellen edzett tengelyt! ;D
Ilyenbõl csináltam head-lockot is!Atom erõs!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Nekem is szerszámacélból van... 8)
Amúgy szerintem érezhetõen merevebb, szal van értelme... ;)