Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A Boxxer Ride - ot az ebike.hu -n lattam. Kivancsi vagyok az uj arakra :) De azt hiszem ezt nem sietik el itthon ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hát de akkor minek vegyek u turnoset, ha egyszer ugyis kiszedem, érted:-)
vagyis.. mondjuk... menne a nekem a polarx és a többi ien alkatrész mellé a falra:-)
de igaz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
épp csak ugy tuningolod, mint a másikat: nyomórud ki, másik bele. csak itt a rugót is ki kell cserélni, és nem lesz u-turn. de az odaut csili meg igen :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ez pont javítható.
hisz üres, ezért belepakolható minden jóság.
a ride-ben meg már ott lakik a u turn, ezért ez meg nem tuningolható ilyen téren.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tapasztalatom csak a régi ('04) race-szel van, a többivel nem.
tavalyi race = idei ride, csak ebben van u-turn is, meg a láb ugye nem egyforma. a lényeg hc2 csili, húzatlan alu becsúszók, 178 mm.
az új race '05 már 203 mm-t tud, de továbbra is egyszár csillapítás (hc2) másik szár dummy. (csak olaj van benne, de nincs csillapítófej)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát a 109 kevésnek tûnik. gyapott még anno olyan 140-et mondott a rájdra.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tom áruld el légyszi hol 109e Ft a ride! Lehet, hogy másokat is érint.

Rob, mennyivel rosszabb/jobb a race mint a ride? A Ride-al lehet normálisan felfelé is tekerni (fr villa?) ? A U-Turn menet közben is állítható, és mennyire tartós szerkezet?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha ezek az árak igy igazak, akkor nincs kérdés.
ride-et kell venni. a csillapítás ugyanaz a hc2 minda kettõben.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Lenne egy gyors kerdesem:
Nezegettem a SRAM honlapjat, es megakadt a szemem a Boxxer Ride-on. 133-178mm kozt allithato az utja U-Turnnel. A lap szerint a 'performance level' itt otos, a boxxer race nel meg negyes. Ezt nem igazan ertem talan a U-turn miatt gondoljak igy?

A masik ami meg vegkepp bezavar a kepbe, hogy pl a 2004 es Boxxer race akcios ara 139E, mig a 2005 os Boxxer Ride ara akciosan 109E...
Akkor most hogyisvanez?

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ezek Szerint egy ilyen telónak 15-öt kéne mozognia? Nem tudom kijebb húzni a becsúszókat a lábból. Majd szétszedetem valakivel. Van tipped hogy mi lehetne a baj? Én nem mismerem az ilyen telók felépítését (még nem szedtem szét ilyet). Holnap majd elolvasom a választ, most megyek alszok eggyet. üdv.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Annak ki kell mozognia a 15 centit. Szedd sze, es nezd meg mi a baja.

Nincs osszeulve a villa? Ha nem ulsz a bringan, es minden normal helyzetben van, akkor nem tudod kijebb huzni a becsuszokat a labbol? ( megfogod a fekhidat meg az alsovallat, es szethuzod a villat )

Ha nem lehet szethuzni, akkor belul lehet valami baj, ami miatt nem mozog le teljesen a villa.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Szevasztok.

Volna nekem egy Boxxer151-es telóm. 13cm mozog. Mennyil pénzbõl lehetne megoldani hogy 15-öt mozogjon? A becsúszón még 2,5-3 cm út volna. üdv.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Koszonom! Megfontolas targyava teszem, persze ez majd fog fuggeni a vaztol is meg meg egy csomo mindentol is...
Tovabbi szep napot (amig van ;))

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
150-en durván 520 mm körül van. és igen, pont annyival lesz rövidebb a villa, amennyivel kevesebbet mozog.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fog változni a beépítési hossz. No nemtom mennyirõl mennyire, de kb azzal a ~2.5 centivel fog lejjeb ülni, amit rugóútban is elveszítesz. Le tudnám mérni hogy mekkora 178mm-n, de nincs kedvem felmenni a padlásra ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ha egy 2004-es Boxxer Race -t 150 mm-esre szeretnek beloni, akkor a beepitesi magassag is valtozni fog?
Alapbol milyen hosszu ez a villa? Nem latom sehol az adatokat....
/ja meg mielott lehurrognatok, nem Boaba szeretnem tenni, nem ezert erdekel, csak nem szeretem a nagyon csopperes bringakat ;)/

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Kihagytátok a felsorolásból a bringaboltokat...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Benzinkútnál és autósboltban csak hülyén néztek rám, de motorosboltban rögtön tudják mi a pálya.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
castrol kút.
total kút.
esso kút.
motorosbolt
autósbolt.

air-line

air-line

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Voltam vagy 4 benzinkúton és még nemtudom hogy hol, de a legtöbb amit találtam az pár flakkon 15wt-s lökésgátló olaj.
Ti hol veszitek???