Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2005. January 21. - 11:01
Posted 2005. January 21. - 10:44
Olvasd el a hozzá adott/letöltött manualt, ha esetleg nem tudsz angolul, akkor nézegesd a képeket és rá fogsz jönni a válaszra...
Ezek az "azt beszélik a piacon, hogy" mondtok. Ehhhh!
Ha most 18 centi, akkor ha átállítod, 28 mm-rel lesz kisebb ez a távolság.
Aktuális civil
Posted 2005. January 21. - 10:29
Lenne egy problémám! van nekem egy 04-es BoXXer Race villám és a topicban ugy olvastam hogy lehet állítani 178 és 150 között! De olyat is halottam hogy csak a 03-asat lehet ûállítani a 04-eset nem! Na most akkor mi van? És ha lehet akkor hogy? Ja meg annyit hogy most kb a szimmeringtöl az alsöváll 18 cmre vcan ha átlöném 150 re akkor a szimmering és alsóváll távolsága lehetne 16cm körüli? Válaszotokat elöre is kössz!
Posted 2005. January 18. - 16:02
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 18. - 15:57
Tam:csináljak fotót róla?Ami elsõ hátránya,hogy nagyon lentre teszi a féket,és így majd 90 fokban jön a tárcsakábel:(félek megtörik....
Posted 2005. January 18. - 15:07
btw nincs valakinek valami eltalált fotója egy pike tárcsafék konzoljáról? kiváncsi vagyok, adapter elhelyezésben mennyire partner.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 18. - 15:03
a régi vázat akarom lefesteni, az új polarx-et nem, mert nem akarom hogy elvesszen a garancia. majd ha lejárt/eltört, akkor festegetem ezt. akkor viszont (március eleje - fizu) rögtön (pirosat)!
nah de ON!
nekem is rockshoxom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Posted 2005. January 18. - 15:01
ez mintha oylan lenen mint a magellánod festése,nem!?hogy nem féynes hanem olyan mattos...
edit:
jó hát keret nekem sincs rá.de jó lenne,mert baromi szép szín...
hogy én is on legyek.én meg egy boxxert szeretnék.mert az hallotam hogy szép
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 18. - 14:15
edit: viszont ezen a pike air-on rendkívül csúnya az a tárcsakonzol...
Posted 2005. January 18. - 14:13
ha megvan hogy hol csinálják akkor irj lécci!!!
a suba imprezának is gyszép felni színe van.kicsit óarany kicsit réz színû....
nekem az agy felni kormyány kombót kéne
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. January 18. - 14:05
Posted 2005. January 18. - 14:05
255e-ért?:-)
bár most bikediszkonton 130e körül hozzák...
én maradok inkább a roxsoxnál.
Posted 2005. January 18. - 14:04
de télleg cép
Posted 2005. January 18. - 14:01
azta nem lehet iylnet csináltatni valahol a Nagyvárosban!?
mármiint festést....
szimplavállasból ami esetleg merg merevebb a marzó z150.igaz súlyban eléggé durva
de ha kemény rugót teszel belle akkor szerintem sem lesz gond
Posted 2005. January 18. - 13:47
A Pike rugós rendszer,nem levegõs.
Rugós, VAGY levegõs. Pike Air
Amugy szerintem is észre fogod venni a különbséget. (psylo->pike) A súlyodhoz meg keresni kel megfelelõ keménységû rugókat, ez nem a villa hibája.
a psylod-ért én egy 60ezret is megkockáztatnék, ha tényleg olyan kiri állapotban van.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 18. - 13:32
hidd el, kellõképp merev a pike, nem fog meghalni.
a stance is mutatós villa, de ez a "vezessük hátul a vállat" megoldás nekem rendkívül unszimpatikus. meg a nem átütõs villákat(black) olyan szinten csavarja a v fék, a tárcsafék, hogy az már morbid. próbálj ki egy pike-t boltban, vagy egy bicikliben, sztem meg fog tetszeni! aztán egy stancét is nézz meg, amelyik jobban elnyeri tetszésedet, azt vedd meg... én a pike-re voksolnék.
Posted 2005. January 18. - 12:57
Posted 2005. January 18. - 12:47
A Floodgate az a rendszer,amivel a PopLock cuccos azon határértékét tudod beállítani,hogy mekkora ütésnél mozduljon be a villa lockolt állapotban.A Teamnél ez kívülrõl állítható,a többinél imbusszal.
Sztem merevebb a vill,mint a Psylo,már csak azért is,mert a Boxxer becsúszóival rendelkezik Easton EA70-es.
Posted 2005. January 18. - 12:21
mellesleg ebben az ár-kategóriában nemtudom milyne villát kapnál ami erõsebb, merevebb.. (dj? stance? lol?)
a belsejét nem vágom, meg ez a sok szakszó úgyis csak parasztf(v?)akítás.
jól mozog, jól csillapít, mi kell még?
Posted 2005. January 18. - 12:14
Csillapítás: Motion Control (sebességfüggõ rendszer) FloodGate belülrõl, Visszaútcsillapítás kívülrõl
Kompresszióállítás és LockOut
A Motion Control (sebességfüggõ rendszer) és a Visszaútcsillapítás kívülrõl, LockOut az tiszta.De a FloodGate belülrõl az már nem.És a kompresszióállítás azt jól hiszem,h levegõs is a villa?És ezzel az elõfeszt lehet szabályozni?Mert nekem most 1 tavalyi Psylom XC-m van és gondoltam lecserélem erre mert ez átütõs és talán stabilabb.De szerintem ez is úgy kóvályogna alattam mint a Psylom.Viszont nem húzná el akerekem a t.fék és nem ülne össze a teló félig ha rá ülök a kerómra.Bár lehet nem kéne eröltetnem ezt a kategóriát és vennem kéne 1 jó erõs villát!A válaszok ért elõre is THX!